Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Proiectul de modif. a legii conta scoate contabilii cu part time din carti - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

Proiectul de modif. a legii conta scoate contabilii cu part time din carti

415 replies to this topic

Poll: Contabil cu part time sau expert contabil (192 membri au votat)

Este o masura buna?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza

#161 mt2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 02 March 2010 - 05:19 PM

Otilia te felicit pentru mesaje !Felicitari lui Alex si Bogdan !
Chiar daca nu am mai scris un rand cam de mult timp , nu inseamna ca nu sunt prezenta . Doream sa votez pe forum impotriva acestei masuri si nu imi este permis ....
Suntem foarte multi care credem ca avem toti dreptul sa lucram ,,inregimentati'' sau nu . Tot mai multe aberatii legislative ne afecteaza munca si viata de fiecare zi . Speram ca aceasta propunere de modificare de lege sa nu fie votata de parlamentari pentru ca ne-ar fi ingradit dreptul la munca .Si organizatiile profesionale au rostul lor dar nu trebuie sa detina monopolul profesiei .Si totusi ma intreb , pe astfel de vremuri , cum de le vin astfel de idei ?

#162 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 March 2010 - 05:23 PM

acum poti sa votezi (ar trebui sa poti) fiindca ai cumulat cele 10 mesaje necesare pt a ti se activa si cele cateva functii ale contului taucare nu-ti erau disponibile pana nu aveai 10 mesaje scrise pe forum (masura luata contra spam)

#163 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 March 2010 - 05:33 PM

Vezi postareaionel_s, la Mar 2 2010, 05:12 PM, a spus:

Otilia, esti sublima in dispretul tau fata de legislatia in vigoare! Apropo, esti cumva sora lui Vantu?
:thumbup: esti un dragut ... si ma coplesesti cu atata atentie... nu merit !! :smile:

Vezi postareaciprian_r, la Mar 2 2010, 05:17 PM, a spus:

eu vad ca sunt tot 25% cei care sunt sunt de acord cu aberatia asta.
eeiii, si tu acum ... :biggrin: zau ... nu vezi ca ionel_s e mai preocupat de persoana mea decat sa se uite unde trebuie ca sa vada rezultatele corect ?? are si el un of si ala sunt eu pe ziua de azi, maine mai vedem ... :notworthy:

#164 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 02 March 2010 - 05:59 PM

Petitia on-line este destul de slab mediatizata. Sunt doar 27 de semnaturi.
Speram totusi sa nu treaca acest proiect de modificare.

Oare s-a gandit CECCAR-ul cum sa faca sa coopteze mai multi membrii?
Oare se gandeste cum sa obtina fonduri si din alte surse?
Oare ne apara interesele?

Ce dracu!!! Traim in Romania si se plica regula avantajul al unora este dezavantajul altora...
de ce nu ar fi regula "in avantajul tuturor..."
Si al firmelor si al contabililor fie ei in organism sau in afara lui...

#165 mihaibuburutzu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 02 March 2010 - 06:11 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 2 2010, 05:07 PM, a spus:

Vezi postareamihaibuburutzu, la Mar 2 2010, 04:56 PM, a spus:

Cei mai "batrani " ce sfat imi dati?asa o safie tot timpul?

si noi ne intrebam, toata lumea ar vrea sa stie sigur incotro merg lucrurile, din pacate e din ce in ce mai rau, dupa parerea mea ...
oricum, mesajul tau mi-a placut mult ... metafora cu " "taxa de protectie" la ceccar" si parabola cu intrarea intr-un partid ca sa nu te dea afara din Ceccar si s-au parut f inspirate, bravo tie, "bobocel" in ale contabilitatii :thumbup: , te duce mintea !

e de rasu'-plansu', dar au fost super fazele, zau :smile:

mintea ma duce, dar nu cred ca o sa ma duca si portofelul sa ma "ceccar - esc".Mie imi pare scumpa chestia asta cu ceccar - ul.Si mai e si treaba cu principiile, adica .................. sa dai bani ca sa iti iei stapan!
mihai

#166 radu_o

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 267 Postari:

Postat 02 March 2010 - 06:48 PM

Nu credeti ca prin aceasta initiativa se incearca "acoperirea" Ordinul 8/2010 al CCF ???

"Compania pregateste declaratia anuala de impozit pe profit si este raspunzatoare pentru intocmirea documentelor contabile, pentru acuratetea inregistrarilor contabile, precum si pentru intocmirea si acuratetea registrelor fiscale.
De asemenea, compania, prin reprezentantii sai, va trebui sa dea o declaratie pe propria raspundere privind conformitatea inregistrarilor si a politicilor contabile cu referentialul contabil romanesc in vigoare, si anume Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.752/2005 pentru aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, cu modificarile si completarile ulterioare, si Ordinul ministrului finantelor publice nr. 3.055/2009 pentru aprobarea Reglementarilor contabile conforme cu directivele europene."

Ce face consultantul ???
"Procedura de lucru
Tratamentul fiscal al operatiunilor economice reflectate in documentele financiar-contabile si care sunt inscrise in declaratia anuala de impozit pe profit ce urmeaza a fi supusa certificarii se verifica prin sondaj.
Consultantul fiscal trebuie sa ia in considerare pragul de semnificatie atunci cand este angajat in vederea certificarii declaratiilor fiscale.
In elaborarea raportului de certificare, consultantul fiscal impune un nivel acceptabil al pragului de semnificatie, astfel incat sa poata detecta din punct de vedere cantitativ denaturarile semnificative.
Stabilirea pragului de semnificatie/materialitatii
In stabilirea pragului de semnificatie/materialitatii pentru verificarea calculului impozitului pe profit, consultantii fiscali se vor baza in primul rand pe rationamentul lor profesional, precum si pe procedurile analitice si pe intelegerea in ansamblu a companiei si a mediului economic in care aceasta activeaza."

Poate se doreste ca "pisica moarta"(a se citi D101) sa fie aruncata in curtea CECCAR.
radu_o

#167 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 02 March 2010 - 06:57 PM

Vezi postareamihaibuburutzu, la Mar 2 2010, 08:11 PM, a spus:

Si mai e si treaba cu principiile, adica .................. sa dai bani ca sa iti iei stapan!
Bine punctat si ... cu banii luati!
Ar mai fi si alta problema: cati clienti vom avea peste trei ani cand terminam stagiul? Asta presuspunand ca vor rezista destul de multe firme acestor schimbari peste noapte si reveniri si iar modificari la schimbari si amendamente la proiecte de lege :smile: :thumbup:

Nu stiu daca merita sa mai joc in aceasta hora. Pentru ce sa cotizez trei ani pentru un stagiu si sa ma trezesc ca peste trei ani mai scot astia o matraguna si imi spun poate sa mai astept trei ani sa am si ceva experienta? ca doar voi fi boboc :notworthy:

#168 LEXUS

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 427 Postari:

Postat 02 March 2010 - 07:14 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Feb 22 2010, 03:16 PM, a spus:

minim 2
trebuie minim 2 angajati :thumbup:

Vlad, nu mai intepreta si tu o virgula pusa aiurea de o secretara "desteapta" :smile: . Stiu foarte bine cum a fost trimisa varianta de modificare a legii contabilitatii, am fost printre cei care "s-au chinuit" pe text.
N-am citit tot topicul, m-am oprit la prima pagina, dar dupa rezultatul poll-ului vedem si noi cam cum stau lucrurile pe un forum de contabilitate cu respectul fata de breasla in care activam. Sau au votat "administratorii"? :notworthy:
HoratiuHagiudotro

#169 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 March 2010 - 08:14 PM

Vezi postareaLEXUS, la Mar 2 2010, 07:14 PM, a spus:

Stiu foarte bine cum a fost trimisa varianta de modificare a legii contabilitatii, am fost printre cei care "s-au chinuit" pe text.
bravo tie !! ai facut o treaba super :smile: , acum esti la primire, asa ca LEXUS - baiatule, deschide larg sacu' ca sa-ti incapa tot ce ai de luat :thumbup: ca multi dintre cei de aici (cam 75%) avem sa-ti dam ... numai urari de "bine".

cu mare simpatie :beee:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 March 2010 - 10:49 AM

#170 mt2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 02 March 2010 - 08:52 PM

urari de bine si de la mine , dar....cine este Lexus ?

#171 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 March 2010 - 09:15 PM

LEXUS e un vechi user al acestui forum (a fost moderator mult timp), membru CECCAR cu firma de conta, baiat destept de altfel, dar ... uimitor cateodata. :smile:
poseda un simt al umorului deosebit de dezvoltat, propriu doar mintilor mai luminate.

la faza cu pitrocitul acestui proiect de lege :notworthy: - sunt uimita si eu, am ramas cam :notworthy: :thumbup: nu ma asteptam sa se bage in asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 02 March 2010 - 09:31 PM

#172 dani77

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 02 March 2010 - 10:03 PM

Buna seara!
Chiar, de ce nu sunt 99 de semnaturi in petitie?
Am vazut inregistrarea aceea de pe moneychannel...... Cat de ridicol poti sa fii sa nu stii despre ce vorbesti si sa faci propuneri legislative (!) legate de un anumit domeniu? Cu tot respectul pentru domnul respectiv (nu ii retin numele) de la PD-L poate dansul se pricepe la altceva, ca doar d'aia a ajuns deputat, nu, zic. Poate face vreo propunere si chiar stie despre ce este vorba in ea! Este ridicol, cum sa opresti evaziunea fiscala angajand "experti", intensificand controalele ANAF, care si asa sunt destule si dese (cateodata fara sa se respecte termenul legal prevazut intre 2 controale). Cat priveste D101 vazui ca o lua si pe aia in vizor... De fapt nu prea era diferenta intre ce tot spunea dansul si D101 certificata. Cum sa semneze altcineva si eu sunt raspunzator pentru corectitudine? Atunci sa nu mai semneze! Dar... sa lasam D101 saraca ca doar "vrem o simplificare pentru firmele mici", nu? Dar sa le impunem costuri mari pentru contabilitate, si sa lasam oameni cu scoala fara paine!
Dana

#173 lorelei2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 02 March 2010 - 10:17 PM

nu este momentul pentru asa ceva, noi chiar cunoastem "pulsul" firmelor. Este inadmisibil pt o firma care are 2-3 facturi pe luna sa aiba contabil cu norma intraga sau sa aiba contract cu o firma de conta. Pentru ce?. Pana unde se merge cu "jecmaneala" firmelor si a noastra?
Desi sunt stagiara in anul II la CECCAR, nu sunt pentru aceasta modificare. In primul rand lasa de dorit mult aceasta experinta de a deveni expert contabil (pregatiri.... spre deloc) si taxe sa tot dai....Eu chiar am crezut initial intr-o mai buna pregatire, dar din pacate....
:smile:

#174 Lexiroxi

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2080 Postari:

Postat 02 March 2010 - 10:35 PM

Stire preluata– oare ai nostrii ce vor zice de aceasta decizie care sprijina firmele mici si mijlocii, nu le impovareaza mai mult decat pot duce, sigur vor trebui sa o adopte, este o alta viziune asupra fiscalitatii.
Felicitari initiatorilor acestui demers!

http://www.europarl .europa.eu/ news/expert/ briefing_ page/69066- 053-02-09- 20100216BRI69065 -22-02-2010- 2010/default_ p001c002_ ro.htm>

Micro-întreprinderile ar trebui scutite de obligatia de a întocmi situatii financiare anuale, se precizeaza într-un amendament la reglementarile privind conturile anuale, care va fi supus la vot joi. Aceste exceptii ar trebui însa acordate de catre statele membre, iar companiile vor continua sa pastreze înregistrari ale tranzactiilor comerciale si ale situatiei lor financiare.

Aproape 7,2 milioane de companii europene sunt supuse reglementarilor de raportare prevazute de directivele comunitare privind conturile anuale. 5,4 milioane (aproape 75%) dintre acestea sunt "micro-întreprinderi ", active la nivel local sau regional si cu activitati transfrontaliere reduse sau inexistente. Aceasta propunere ar permite statelor membre sa-si îmbunatateasca mediul de afaceri pentru micro-companii prin eliminarea obligatiilor de raportare care le sunt aplicate acum si sa creasca astfel competitivitatea acestora, precum si potentialul de crestere economica.

Scutirile de întocmire a situatiilor financiare anuale s-ar putea aplica companiilor care îndeplinesc doua din urmatoarele criterii: totalul bilantului mai mic de 500 000 de euro, cuantumul net al cifrei de afaceri inferior sumei de 1 milion de euro si/sau o medie de 10 angajati pe durata anului financiar.

Comisia pentru afaceri juridice a subliniat în raportul sau ca statele membre ar trebui sa fie libere sa decida daca vor acorda sau nu aceste scutiri pentru micro-întreprinderi, " tinând cont de situatia specifica la nivel national în ceea ce priveste numarul de întreprinderi în cazul carora se aplica pragurile definite". Pentru a înlatura îngrijorarile provocate de faptul ca exceptiile acordate ar putea afecta organizarea interna si ar diminua gradul de transparenta si acces la informatiile necesare, deputatii europeni au subliniat faptul ca micro-companiile vor avea în continuare obligatia de a tine registre care sa indice tranzactiile comerciale si situatia financiara a întreprinderii lor, ca o "cerinta minima."

Raportor: Klaus-Heiner LEHNE (PPE, DE)
Procedura: procedura legislativa ordinara - prima lectura (codecizie)
Vot: 25 februarie 2010

#175 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 02 March 2010 - 10:44 PM

Eu ii simt lipsa lui Lexus si a altor cativa care dintr-un motiv sau altul nu ne mai onoreaza cu prezenta.
Am invatat multe de-a lungul timpului de la capetele luminate ale acestui forum. Pacat ca unii dintre ei s-au retras.
Eu zic ca e justificabila alegerea lui, sustinerea si chiar formularea modificarilor dat fiind modul in care-si desfasoara activitatea. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu modificarile.
Din pacate, am ajuns la concluzia ca nu se va rezolva absolut nimic cu o petitie si nici macar cu valva prin presa sau la TV-uri. Fiind initiata de PD-L-isti va trece fara nicio problema. Au fost aprobate si promulgate alte legi muuult mai controversate...asta va fi un mizilic!
Cu siguranta ca cineva din sau apropiat de CECCAR, a facut lobby puternic pentru aceste modificari pentru ca altfel, in nebunia in care suntem in ultima perioada, nu le-ar fi pasat guvernantilor, taman de redefinirea notiunii de compartiment de contabilitate.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#176 John2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 105 Postari:

Postat 02 March 2010 - 11:39 PM

Va rog frumos, nu va mai luati de PD-L!!!
Nu uitati ca ei lupta pentru noi impotriva mogulilor care vor sa puna laba pe posta si pe sare, lupta impotriva comunistilor si securistilor, lupta impotriva mineriadelor.
Lupta impotriva crizei prin propuneri legislative prin care firmele ce au contracte cu statul nu vor mai plati tva la emiterea facturii ci la incasarea banilor.
Lupta impotriva contabililor neautorizati si prosti si cu salarii nesimtite luate lucrand la negru cu cate 2 ore pe zi pe la mai multe firme.
Asa ca nu va mai plangeti voi, contabililor neautorizati. Sunteti veriga slaba. Cunostintele voastre acumulate in anii de facultate si masterate incap pe un bilet de tramvai.
Ar trebui sa desfiintam facultatile ca scot numai prosti.
De ce sa alocam 4-6% din PIB inavatamantului ??? Hai sa il rugam pe Lexus sa faca o propunere legislativa prin care procnetul alocat educatiei sa meraga direct la CECCAR.
Ei sunt Dumanezeu pe pamant. Doar membrii CECCAR sunt adevaratii experti. Cei mai tari din parcare! Noi, astia nemembrii suntem niste chinezarii ieftine, niste paraziti.

#177 LevyExp

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 March 2010 - 09:53 AM

Vezi postarealorelei2007, la Mar 2 2010, 10:17 PM, a spus:

nu este momentul pentru asa ceva, noi chiar cunoastem "pulsul" firmelor. Este inadmisibil pt o firma care are 2-3 facturi pe luna sa aiba contabil cu norma intraga sau sa aiba contract cu o firma de conta. Pentru ce?. Pana unde se merge cu "jecmaneala" firmelor si a noastra?
Desi sunt stagiara in anul II la CECCAR, nu sunt pentru aceasta modificare. In primul rand lasa de dorit mult aceasta experinta de a deveni expert contabil (pregatiri.... spre deloc) si taxe sa tot dai....Eu chiar am crezut initial intr-o mai buna pregatire, dar din pacate....
:smile:

Nu stiu ce sa zic, dar cel putin in zona mea evidenta la o groaza de firme este tinuta de "babute" la preturi derizorii care efectiv scot expertii si contabilii autorizati de pe piata. Normal ca tot dai taxe si trebuie sa inveti, dar in orice tara civilizata si in orice domeniu daca vrei sa te afirmi trebuie sa platesti taxe si sa inveti. Ce e rau in asta? Adica daca vreau sa ma fac doctor dau examenul la medicina, platesc taxe ca nebunul, invat si mai mult, si da, devin doctor. Deci mi se pare logic sa nu i se ofere la toata lumea statutul de expert doar asa din senin.

#178 svaiter

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 03 March 2010 - 10:00 AM

CECCAR vrea sa detina monopolul ptr. ca a fost prima organizatie profesionala, a fost recunoscuta de legiuitori care au intocmit
legislatia in domeniu pe placul acestei organizatii.
Ce face acum insa sfideaza chiar absurdul. Deci, nici o lege nu impune unei societati numarul de salariati strict necesari pentru functionare, din nici un compartiment. Poate sa fie o societate specializata sa zicem in zugravit, nici o lege nu precizeaza citi zugravi sa aiba angajati , in schimb va trebui sa aiba angajati obligatoriu cel putin doi contabili.
Sint o multime de societati chiar fara angajati, sau cu un singur angajat ( de te si miri cine munceste in aceste societati), dar au niste cifre de afaceri enorme. De acum incolo vor trebui sa aiba cel putin doi angajati contabili.
Ramine de vazut si cit de constitutionala va fi o astfel de lege.
Dar in ultimul timp la noi constitutionalitatea a devenit ceva facultativ, daca se nimereste e bine, daca nu, vedem noi ce facem si cum le potrivim.

#179 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 03 March 2010 - 10:19 AM

LevyExp :smile: ,

"babutele" despre care vb trebuie sa aiba studii economice superioare si CIM pt a putea semna bilantul, altfel tot la voi - expertii vin macar o data / an si atunci ... fiind la mana voastra ...

sincer acum, cand locuiesti intr-o zona anume si vrei sa te faci expert contabil, iei pulsul pietii, vezi daca merita sa te faci, daca iti poti recupera investitia, altfel ce rost are ?? daca piata nu cere multa lume cu o asemenea pregatire, mai bine te faci altceva ca re se cere, nu ?
"babutele" mai exista pe "piata" la voi si va dau la o parte tocmai fiindca raspund nevoilor ei, asta-i tot. sigur ca aceste nevoi nu sunt si ale unui expert care are de platit o gramada la CECCAR, insa eu cred ca e gresit sa balansezi problema spre "babute" in loc sa o duci spre cel care va impovareaza cu taxe.

pe money.ro spunea cineva (dl. PATURCA Ion) ca Ceccar va taxeaza cam asa :
"Daca tu expert contabil faci o afacere cu un intreprinzator si omul spune: n-am mai mult de 500 lei pe luna si accepti, foarte rau ca vei plati din buzunar diferenta. CECCAR-ul spune asa: cate facturi ai taiat, cate firme, cate luni. Admitem ca ai 10 societati cu care lucrezi timp de 12 luni. Si nu la toate iei 1.300 minimum cerut de CECCAR; CECCAR-ul spune: 10 firme x 1.300 x 12 luni x 2 % mie atat trebuie sa imi dai. "

e corect acest calcul ?? :thumbup:

apoi mai spune, dl. PATURCA Ion :
" Ce face CECCAR-ul cu atatia bani?
Este un mare mister. Gurile rele spun ca destinatiile exotice sunt favoritele conducerii CECCAR. Din tot ceea ce cotizeaza membrii sub forma de ajutor sau de perfectionare nu se intoarce nimic catre membrii. Admitem ca sunt expert contabil si platesc (1.000 cotizatie+600 lei cursuri de perfectionare+300 lei aplicarea stampilei pe carnetul de expert+2% din castigurile firmei mele anual) 2.212 lei si credeti ca beneficiez de ceva gratuit in acesti bani?
N-o sa vedeti. "

e adevarat ce spune ??

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 March 2010 - 11:20 AM

#180 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 03 March 2010 - 11:20 AM

altcineva zice (tot pe money.ro) despre Ceccar ca "E o institutie fantoma care capuseaza indirect firmele prin tarife impuse." si mie mi se pare o observatie f pertinenta !! Asa e : capuseaza indirect firmele prin tarifele impuse ... excelenta afacere, nu ?

:smile: modelul e fabulos : faci un organism al carui obiect de activitate sa se lipeasca de (aproape) toate firmele, iei aprobare de fct. de la stat, si - cu voia parlamentului - impui niste taxe indirecte mai tuturor firmelor, apoi te asezi bine in scaun si stai relaxat ca banutii incep sa curga fiindca, deh ... nu prea au cum sa scape sa nu-ti dea ... si daca scapa, mai vii cu o modificare la pachetul tau de legi si astfel iti aduci contribuabilii la caserie.
de dat ceva bun in schimb - nu te omori, ca oricum nu au ce sa faca decat sa latre la luna daca nu le convine ... ca cine ii aude ?? doar tot ce faci e aprobat de stat si acolo ar trebui sa te atace, ori acolo... mai greu, asa ca "pa-pa-pa" de aici cu nemultumirile !!

Ceccar e o afacere f tare, oameni buni !! Ce Patriciu, ce Vantu ?? uite aici model de afacere formidabila : o organizatie profesionala cu mare impact la firme / la o anume meserie si te-ai scos pe viata !! :thumbup:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 March 2010 - 11:30 AM

Similar Topics Collapse

103 useri citesc topicul

0 membri, 103 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL