Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
achizitie din UE firma din EU neplatitoare de tVA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

achizitie din UE firma din EU neplatitoare de tVA

2 replies to this topic

#1 zsuzsi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 04 March 2010 - 01:20 PM

am urmatoarea situatie
am achizitionat un utilaj de la o firma din ue defapat un fel de PFA de la noi care nu este inregistrata in scopuri de TVA la el in tara
eu am primit factura normal fara tva
dar cum procedez?
unde declar acesta factura in decontul de tva
el nefiind platitor de tva sigur nu a declarat factura la el in tara in declaratia 390
cum procedev
va rog un sfat
traim intr-o lume confuza

#2 ikki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 70 Postari:

Postat 04 March 2010 - 01:42 PM

Vezi postareazsuzsi, la Mar 4 2010, 03:20 PM, a spus:

am urmatoarea situatie
am achizitionat un utilaj de la o firma din ue defapat un fel de PFA de la noi care nu este inregistrata in scopuri de TVA la el in tara
eu am primit factura normal fara tva
dar cum procedez?
unde declar acesta factura in decontul de tva
el nefiind platitor de tva sigur nu a declarat factura la el in tara in declaratia 390
cum procedev
va rog un sfat

tu esti platitor de TVA?????

#3 zsuzsi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 04 March 2010 - 01:55 PM

da sunt platitor de tva
scuze am uitat sa mentionez
traim intr-o lume confuza