Otilia Alupei, la Mar 10 2010, 05:11 PM, a spus:
dragilor,
adineaori am primit un feedback din media care ne avertiza ca perceptia destul de larga este ca vrem ca APEC sa inlocuiasca CECCAR,
de unde or fi concluzionat ei asta? pe aici nu s-a mentionat asa ceva
Otilia Alupei, la Mar 10 2010, 05:11 PM, a spus:
grupul de initiativa al APEC va da si un comunicat de presa in acest sens ! ni s-a solicitat asta PRIETENESTE si cred ca este o masura excelenta pt. a ne clarifica pozitia inainte de a intampina INUTIL "plutonul de executie" al celor care au sarit (DIN NOU) de 7 coti la gandul ca vrem sa ingropam CECCAR !
aaa, comitetul de initiativa este format, la repezeala, din ISA, Valentina si cu mine. ne putem descurca singurele cu ce avem de facut in per. imediat urmatoare (chestiune de cateva zile).
aveti ceva impotriva ?
daca nu facem fata doar noi 3, va vom solicita sprijinul/participarea, dar nu va deranjam daca putem rezolva lucrurile doar in acest trio.
Sigur ca suntem de acord
Sa ne tineti la curent, si poate postati si aici comunicatul de presa inainte sa-i dati drumul. Vezi ca trebuie respectate niste reguli in cazul comunicatului de presa, asta daca vrem sa aiba impact cat mai mare. Asa scriu cartile de relatii publice. Am un material care v-ar putea fi de ajutor. Daca credeti ca aveti nevoie, vi-l pun la dispozitie.
In alta ordine de idei, pentru ca nu vom avea bani de site, m-am gandit ca pentru inceput sa ne facem blog, ca e moca si mai usor de gestionat. Am vrut sa rezerv numele si surpriza...mai exista o asociatie fix cu aceleasi initiale. Poate imi dati niste idei de combinatii pentru nume. Apec, apec.romania si apec-romania sunt ocupate.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.