@Beatrice, sfaturile tale au fost f bune, le-am si aplicat, dupa cum vezi, ti-am cerut ajutorul si pe pm, dar mesageria ta nu ma vrea, asa ca am postat var. noua direct pe forum, zi-ne daca e mai bine asa
nu am zis sa-ti tii gura, adevarat ?
@newold, asa e, afirmatia ta cum ca, daca mangaiem CECCAR pe frunte adoptand o atitudine defensiva, sa-ti spunem si tie ca sa nu te mai agiti, m-a durut f mult, eu nu sunt om cu 2 fete, credeam ca ma cunosti de-acum. acuzatii sunt usor de adus cand esti mai agitat decat e cazul si cand vezi tradari destul de des in viata de zi cu zi, insa in sit. asta trebuia sa stii cu inima - daca nu cu mintea, ca nu suntem capabile sa facem asa ceva.
in acelasi timp trebuie sa intelegi si faptul ca nu-l vom transforma pe dl. Toma Marin in tinta vesnica de contestari daca nu avem motive, eu-una nu voi face din el subiectul predilect de "injuraturi" la cafeaua din fiecare dimineata fiindca n-am obsesii (inca) si nici nu vreau sa dezvolt vreuna !
ratiunea si cumpatarea trebuie sa ne fie ghid in tot ceea ce facem, mai ales cand vb in numele a sute, poate chiar mii de oameni.
sunt suparata ..
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 11 March 2010 - 06:50 PM

Acest topic e inchis