dragilor, sper ca s-a inteles, eu am explicat cum vom face cu asociatia asta in postul 240.
reiau, pe scurt :
*asociatia se va inchide la nr. membrilor fondatori,
fara cotizatizanti si, evident, fara cotizatii.
*cei care vom desfasura activitate benevola (voluntariat) vor fi chiar membrii fondatori, pe banii lor.
*daca doriti sa ajutati si vom avea nevoie de ajutor, vi-l vom solicita - avand in vedere adeziunile trimise de voi, pana atunci va asteptam pe forum si pe blog sa va spuneti parerile, dorintele, sfaturile privind actiunile asociatiei.
* ori de cate ori vor aparea elemente noi in activitatea asociatiei va vom informa imediat,
preferam sa facem ce ne propunem si apoi sa va spunem ce am reusit.
* daca sunteti multumiti de ce vom face pt. tagma contabiliceasca, puteti dona cat doriti in semn de apreciere, legea o permite.
motivele pt. care am adoptat un asemenea cadru de fct. pt asociatie, le-am expus deja, in postul 240, nu le mai repet.
de retinut :
APEC nu se va substitui CECCAR, niciodata ! cine crede/spera/ isi doreste asta nu are ce cauta cu noi - nu-i vom indeplini dorinta fiindca nu ne propunem sa fim organism de autorizare, certificare.
am primit semnale ca pe forumul CECCAR se discuta despre faptul ca APEC are ca obiectiv inlocuirea CECCAR , chiar daca nu imediat ci in viitor. sigur ca lumea poate sa spuna ce doreste, putem sa explicam de zeci de ori ca se inseala, tot vor se vor gasi unii care vor spune ca mintim fiindca asa-i in Romanica : nu te crede nimeni ca vrei sa faci ceva bine fara ganduri/ interese ascunse ! nu-i bai, vor vedea si se vor convinge ca spunem adevarul, e cea mai buna metoda de convingere.
suntem perfect constienti ca nu vom putea multumi pe toata lumea, nici nu ne propunem s-o facem fiindca stim ca este imposibil si n-are rost sa ne pierdem vremea cu asta, iar daca activitatea noastra va satisface macar 70-80 % din contabili, noi ne declaram multumiti.
cat priveste stadiul asociatiei, inca suntem in negocieri/tatonari pt. a coopta ca membrii fondatori oamenii cei mai potriviti, pe criteriile expuse deja in posturi anterioare. oricum, asta mai dureaza.
cand vom avea cont bancar deschis, vi-l vom comunica pt. a putea face acele donatii. pe blog vom posta si un model contract de donatie.
numai bine.
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 18 March 2010 - 12:39 PM