Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 19

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#361 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 17 March 2010 - 09:33 PM

Vezi postareaPaturcai, la Mar 17 2010, 09:27 PM, a spus:

Banii.....
O sa incercam sa ne luam drepturile in maini si daca cineva doreste sa doneze CECCAR sa o faca! Suntem o tara libera. Desi nu incurajez cersetoria am sa ii dau si eu CECCAR-ului ceva bani acolo de un cozonac.

Asa este... dreptul nostru constitutional ramane valabil .

ARTICOLUL 9
Sindicatele, patronatele și asociațiile profesionale se constituie și își desfășoară activitatea potrivit statutelor lor, în condițiile legii. Ele contribuie la apărarea drepturilor și la promovarea intereselor profesionale, economice și sociale ale membrilor lor.

Deci... isi desfasoara activitatea potrivit statutelor lor si nu potrivit vointei guvernului.... domnule Toma... nu veti scapa de Ministerul Finantelor din CECCAR pt simplu fapt ca dvs l-ati poftit in casa. Acuma jucati tontoroiul cu "prietenul dvs" onor "Ministerul Finantelor" - dl Toma...

#362 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 17 March 2010 - 09:53 PM

ISA, mai avem trei adeziuni!
Ti le trimit pe mail sau le culegi tu de pe adresa APEC de yahoo?

Apropo de adeziuni, cate ai strans?

Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#363 Paturcai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 127 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:48 AM

Am preluat de pe forumul SAGA, postul colegei FlorescuD si il redau mai jos:

Buna dimineata tuturor,

desi mi-am zis ca nu o sa mai scriu pe forum,totusi cred ca trebuie sa stiti ,legat de demersurile nostre legate de modificarea legii contabilitatii,ca am fost sunata de catre senatorul Gh.Marcu din cadrul comisiei buget-finante,senator din partea PSD,care a dorit sa ne prezinte stadiul proiectului,in urma scrisorii trimise (si) la Senat.Acest proiect va intra in discutie cat de curand,iar sansele lui de a trece sunt foarte mici,intrucat comisia este formata din 4 membri PSD,4 PDL si 3 PNL,mai ales ca si din membrii PDL nu sunt de acord cu acesta.Cand mai am noutati clare,va voi comunica.Cred ca ,oricum, ne-am facut auziti si probabil ca alte interese sunt mai mari decat ale ceccarului,promotorul acestei idei de modificare.

Un pas mic...dar important pentru APEC (de fapt al doilea pas)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

#364 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 10:58 AM

Multumim de noutati.
Cred totusi ca asociatia va avea ecou si ca va aveea cat mai multi membrii imediat ce va avea actele rezolvate si sediul unde va functiona.
Dupa aceea va fi o lupta continua pt promovarea asociatiei care imi doresc din tot sufletul sa reuseasca sa impuna o atitudine fata de profesia economica in general si cea contabila in special.

#365 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 18 March 2010 - 11:19 AM

almcomp, APEC are deja sediu unde poate functiona.
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#366 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 11:39 AM

Vezi postareaISA, la Mar 18 2010, 11:19 AM, a spus:

almcomp, APEC are deja sediu unde poate functiona.

Asa o fi insa eu nu il vad afisat pe site. Ar fi bine daca l-am afisa.

#367 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 18 March 2010 - 11:44 AM

Vad ca ati facut multi pasi pentru asociatie. Bravo voua!
Sper sa ne anuntati curand care este contul macar sa depunem declaratiile de venit in semn de sustinere. :frusty:

#368 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 18 March 2010 - 12:37 PM

dragilor, sper ca s-a inteles, eu am explicat cum vom face cu asociatia asta in postul 240.

reiau, pe scurt :
*asociatia se va inchide la nr. membrilor fondatori, fara cotizatizanti si, evident, fara cotizatii.
*cei care vom desfasura activitate benevola (voluntariat) vor fi chiar membrii fondatori, pe banii lor.
*daca doriti sa ajutati si vom avea nevoie de ajutor, vi-l vom solicita - avand in vedere adeziunile trimise de voi, pana atunci va asteptam pe forum si pe blog sa va spuneti parerile, dorintele, sfaturile privind actiunile asociatiei.
* ori de cate ori vor aparea elemente noi in activitatea asociatiei va vom informa imediat, preferam sa facem ce ne propunem si apoi sa va spunem ce am reusit.
* daca sunteti multumiti de ce vom face pt. tagma contabiliceasca, puteti dona cat doriti in semn de apreciere, legea o permite.

motivele pt. care am adoptat un asemenea cadru de fct. pt asociatie, le-am expus deja, in postul 240, nu le mai repet.

de retinut : APEC nu se va substitui CECCAR, niciodata ! cine crede/spera/ isi doreste asta nu are ce cauta cu noi - nu-i vom indeplini dorinta fiindca nu ne propunem sa fim organism de autorizare, certificare.
am primit semnale ca pe forumul CECCAR se discuta despre faptul ca APEC are ca obiectiv inlocuirea CECCAR , chiar daca nu imediat ci in viitor. sigur ca lumea poate sa spuna ce doreste, putem sa explicam de zeci de ori ca se inseala, tot vor se vor gasi unii care vor spune ca mintim fiindca asa-i in Romanica : nu te crede nimeni ca vrei sa faci ceva bine fara ganduri/ interese ascunse ! nu-i bai, vor vedea si se vor convinge ca spunem adevarul, e cea mai buna metoda de convingere.

suntem perfect constienti ca nu vom putea multumi pe toata lumea, nici nu ne propunem s-o facem fiindca stim ca este imposibil si n-are rost sa ne pierdem vremea cu asta, iar daca activitatea noastra va satisface macar 70-80 % din contabili, noi ne declaram multumiti.

cat priveste stadiul asociatiei, inca suntem in negocieri/tatonari pt. a coopta ca membrii fondatori oamenii cei mai potriviti, pe criteriile expuse deja in posturi anterioare. oricum, asta mai dureaza.

cand vom avea cont bancar deschis, vi-l vom comunica pt. a putea face acele donatii. pe blog vom posta si un model contract de donatie.

numai bine.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 18 March 2010 - 12:39 PM

#369 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 18 March 2010 - 03:06 PM

Asa am inteles si eu. Desi nu am mai postat in ultimele zile am tot citit.
Doresc doar sa va spun ca apreciez ceea ce faceti, chiar cred ca veti reusi in proiectele dvstra si parerea mea este ca faceti o treaba minunata. :frusty:

#370 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 08:48 PM

Creste continuu numarul celor care voteaza.
Oare si cel al adeziunilor?

#371 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 18 March 2010 - 08:53 PM

buna seara,imi cer scuze de pauza ,s-au intamplat f multe de cand am scris pe forum.Intamplator in urma vizitei mele la cab D-nei Roberta,au inceput problemele asupra familiei mele se pare ca cineva de sus a fost f deranjat de toata initiativa mea.a trebuit sa-mi pun in siguranta familia ,asa ca de acum voi fi mult mai promta si va PROMIT ca nimeni nu v-a putea de acum incolo sa ma mai darame.Au crezut ca ma poate convinge sa renunt dar s-au inselat sant mult mai hotarata sa merg mai departe.Marti voi avea iar o intalnire cu sefa de cabinet a d-nei Roberta sa vad cum s-a rezolvat cu promisiunile pe care le-a spus.
deci mergem mai departe. :frusty: :laugh: :laugh: :laugh: :frusty:
in privinta adeziunilor care le-am primit au fost transmise D-nei ISA.
FOARTE MULTE FELiCITARI Valentinei,Isa , Otiliei si Paturcai au ramas pe metereze.

#372 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 08:56 PM

Sa avem rabdare :frusty: :laugh:

#373 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 18 March 2010 - 08:58 PM

Loredana, este foarte grav ce ne spui tu aici.
Se pare ca in Romania, presiunile asupra celui care ridica glasul si privirea devin din ce in ce mai dese.

Aceasta postare a fost editata de beatrice1971: 18 March 2010 - 08:59 PM

#374 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:00 PM

sincer va spun ca ar trebuie pe forum sa discutam numai cele ce ar trebui sa auda si altii restul pri email sau mess.Nu vreau sa fac o problema majora ce s-a intamplat dar......

#375 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:06 PM

si apropo tot de asta ....

am dat intamplator peste urmatoarea fraza pe net, extrasa de motorul de cautare de pe site-ul CECCAR, cel la care au acces doar membri lor :
Eu sint constienta de faptul ca d-na Alupei Otilia este in totalitate CONTRA CECCAR !

Deci draga mea, esti pe buzele multora....

#376 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:16 PM

Oare de ce se tem cei din CECCAR de aceasta asociatie?
Au cumva multe pe constiinta?
Se gandesc ca numai ei pot sa traga sfori? Jos sforari....

Daca se stiu in perfecta legalitate de ce se tem... sa mearga pe drumul lor... asociatia noastra pe drumul ales de noi toti cei care dorim sa profesam si altfel decat stabilesc altii.... :frusty:

#377 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 18 March 2010 - 09:21 PM

cred ca le e teama ca nu mai raporteaza 1000% profit realizat, toate de la bani incep in societatea moderna.

#378 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:24 PM

se pare ca asa au fost invatati sa se ridice prin lasitate si intimidare,dar nu s-au pus cu cine trebuie,vreau sa demonstrez ca aceasta asociatie este f puternica si ca nu o sa neintimideze cu nimicurile lor.

#379 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:31 PM

Cred si eu... Oare cine le face auditul? :frusty:

Vezi postareaalbu2000, la Mar 18 2010, 09:24 PM, a spus:

se pare ca asa au fost invatati sa se ridice prin lasitate si intimidare,dar nu s-au pus cu cine trebuie,vreau sa demonstrez ca aceasta asociatie este f puternica si ca nu o sa neintimideze cu nimicurile lor.

Te sprijinim...
Uniti putem face multe.

In acest sens invitam toti economistii din Romania sa ni se alature acestui demers... Pentru ca trebuie sa aratam ca nu suntem "slugile" unor organisme profesionale infiintate de Guvern sau Parlament. Pentru ca dorim sa ne asociem liber fara constrangeri in jurul unor principii firesti de cand lumea si pamantul...

#380 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 18 March 2010 - 09:34 PM

eu vreau sa fac ceva fluturasi ptr reclama ca sa strang mai multe adeziuni .

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL