Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 21

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#401 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:
  • Interests:orice

Postat 19 March 2010 - 11:33 AM

Otilia, de ce mi-ai sters acest post ( http://conta.money.ro/forum/index.php?show...st&p=222796 ??? :frusty: )

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 19 March 2010 - 11:45 AM

Important in viata nu este ceea ce faci, ci sa faci bine ceea ce faci! Astfel, vei deveni un om mai bun ... Continua sa te straduiesti mai mult!

#402 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:42 AM

ma disperi ... nu ti-am sters nici un post, ti l-am mutat aici fiindca l-ai postat dincolo oftopic (vb de asociatie la CECCAR), uita-te pe pag. anterioara si ai fi putut sa-mi acorzi prezumtia de nevinovatie

in alta ordine de idei, reciteste topicul ca ai ramas in urma cu evenimentele

@almcomp : nu ne intalnim decat membrii fondatori si nu acum, ci dupa ce ne adunam.

nu trebuie sa ne intalnim toata lumea cu toata lumea !!

#403 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:
  • Interests:orice

Postat 19 March 2010 - 11:43 AM

sorry...probabil ca am observat exat in clipele cand tu mutai postul. Exista cateva secunde cand nu se vede pe nicaieri, nu? Sincer, asta am facut. :frusty:

in regula, sterge-l pe ultimul. merci
Important in viata nu este ceea ce faci, ci sa faci bine ceea ce faci! Astfel, vei deveni un om mai bun ... Continua sa te straduiesti mai mult!

#404 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:45 AM

cand mai dubii din astea, intra la tine in profil si vizualizeaza-ti posturile ca sa vezi daca lipseste ceva, apoi trage-ma de atentie
ti-l sterg acum

:frusty:

#405 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:48 AM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 19 2010, 11:42 AM, a spus:

@almcomp : nu ne intalnim decat membrii fondatori si nu acum, ci dupa ce ne adunam.

nu trebuie sa ne intalnim toata lumea cu toata lumea !!

Inteleg ca nu sunt printre membrii fondatori... (oare care au fost criteriile?) ...Ok... nu tin neaparat la acest statut de "membru fondator" insa consider ca tot trebuie sa particip la intalnire...

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 19 March 2010 - 01:37 PM

#406 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:56 AM

de ce "trebuie" ??

#407 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:59 AM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 19 2010, 11:56 AM, a spus:

de ce "trebuie" ??

Cred ca este de prisos comentariul... Fiecare este dator sa inteleaga ce vrea. Eu am inteles...

#408 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 March 2010 - 02:11 PM

poti sta linistit, almcomp, lucrurile inca nu sunt transate :frusty:

v-am mai spus sub o forma sau alta :
chiar si eu voi fi membru fondator numai si numai daca aceasta asociatie se va infiinta si va functiona dupa anumite reguli, altfel nu ma bag.
eu trebuie sa am credinta ferma ca asociatia isi va putea duce la indeplinire obiectivele, iar pt. asta trebuie o anumita forma de organizare, in opinia mea, cel putin pt. o vreme, iar daca acest lucru se va ignora pana la urma, atunci eu nu sunt dispusa sa-mi bag pielea-n saramura. consumul nervos va fi f mare (deja e destul de ridicat), timp de alocat avem relativ putin si de aceea trebuie valorificat la maxim pt a avea rezultatele dorite, trebuie sa fim extrem de organizati si operativi, nu sa ne pierdem in intalniri si discutii, cu masa "bogata".

am ceva experienta in domeniu, stiu ce vorbesc si va asigur ca "democratia" excesiva (in care fiecare are vesnic cate ceva de comentat/adaugat/eliminat, etc ... ) duce la haos si, implicit, la blocaj total.
ca factor de decizie ne trebuie un colectiv cat mai mic, cativa oameni cu minti super, spirit organizatoric de exceptie, f bune legaturi in societate si disponibilitate, astfel incat rotile asociatiei sa se invarta pe un drum cu folos fiindca e greu de razbatut prin inertia/inchistarea a zeci de ani si sunt f multe de facut. de aceea membrii fondatori trebuie alesi cu mare grija, oameni care sa fie pivoti ai asociatiei fiindca bani sa-i platim nu vom avea in forma de organizare inchisa + adeziuni de sustinere, iar in forma deschiza + cotizatii vom sta mai mult la cheremul unuia sau altuia dintre cotizanti care vor dori fel si fel de explicatii si dare de socoteala, astfel incat mai mult vom explica decat vom lucra efectiv pt. obiectivele de atins.

vreti asociatie deschisa de la inceput ?? cu multi membrii si intalniri in componente diverse ?? cu discutii peste discutii in 20-30 pers. si chiar mai multi ?? minunat, asa sa fie, insa mie permiteti-mi sa ma retrag din treaba asta fiindca eu nu cred in asa ceva, am vazut cum merge o astfel de asociatie la capitolul de "relatii cu publicul" si m-am lecuit pe viata !!

v-am pupat. :laugh:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 19 March 2010 - 02:20 PM

#409 Paturcai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 127 Postari:

Postat 19 March 2010 - 05:26 PM

Stati un pic!
De fapt ce se intampla?
Nimeni nu mai intelege nimic.
Eu unul chiar nu mai inteleg....
SUnt niste membrii fondatori. OK. Sunt atat de secreti ca nu se cunosc nici ei intre ei.
Chiar daca o sa ma injurati, sunt oameni care au aderat din diferite localitati. Pana si ISA este din Constanta. Am inteles ca ISA doreste sa vina (trebuie sa vina!) la intrunirea membrilor fondatori pentru ca trebuie sa semneze in actul de constituire si chiar vrea sa vina.
O intrebare legitima pusa mai sus: care au fost criteriile prin care au fost alesi membrii fondatori(?) trebuie sa capete un raspuns.
Nu ne putem dezbina inainte sa ne adunam.
Sigur ca vor fi mici "sacaieli" si ca nu toti vom pica pe ceea ce vede celalalt partener de discutie la alt partener de discutie, dar nu putem vorbi pe forumuri sau pe mess.
E jenant!
Pe mess vorbim cu cei care nu pot veni, care nu au cum sa vina curand langa noi ceilalti.
Almcomp si RobertAntal spun corect ceea ce gandesc: sa stim cand se intalneste directoratul/membrii fondatori, am inteles ca exista un sediu provizoriu, sau prin bunavointa doamnei care va pune la dispozitie acest spatiu APECr va ramane acolo (exista telefoane, faxuri, internet care nu costa, un lucru deloc de neglijat).
Cu totii avem lucrari de executat. Cu totii muncim. Pentru nimeni nu este foarte simplu sa isi rupa din timp ca sa ajunga la sedinta de constituire sau la prima intalnire. Sigur ca trebuie sa stim unii de altii. Asa cum mentiona si Otilia avem nevoie de voluntari in permanenta. Nu-i putin lucru sa se oferer cineva, dar si ei sunt sensibili asa cum suntem cu totii.
Timpul pe care il consum pe forum de exemplu consider ca s-ar fi putut consuma foarte bine intr-o discutie intre colegii de breasla. Pe toti ne doare acelasi lucru: imputitele de declaratii, lipsa de comunicare cu autoritatile (mi-am schimbat in bine parerea despre ANAF, dar mi-am inrautatit-o in privinta Ministerului de Finante), amenintarea ca nu voi mai putea munci.
Sigur ca trebuie sa vina o perioada de acalmie ca sa se poata judeca problemele limpede, dar asta nu inseamna sa ne suparam pe cei care sunt atat de entuziasti si care asteapta si cele mai mici informatii ca sa stie ca APECr va lupta pentru ei intr-un fel sau altul.
Deocamdata trebuie ca daca avem ceva de decantat sa decatam aici si cand directoratul/membrii fondatori se vor strange sa lase lucrurile putin importante aici si acolo sa se discute lucrurile care ne intereseaza pe toti.
Chiar daca un membru nu are legaturi in "societate" destul de inalte nu inseamna ca nu poate fi cooptat ca membru fondator. Poate are o minte ascutita; sau poate are o fusta mini mai scurta, are o privire stil Cristian Tudor Popescu (care are doar privire ca in rest...vai de el de comentator politic sau mai stiu-eu-ce-este), graseiaza (m-am dat exemplu pe mine), se pricepe sa faca un site (Beatrice1971), mici lucruri care adunate pot face un lucru maret.
Eu unul nu tin neaparat sa fiu printre membrii fondatori, dar intrebarea este: cine sunt membrii fondatori? Vor ei ceea ce vrem si noi? Poate unul vrea sa nu ne intalnim niciodata altul vrea lunar altul vrea anual, altul nu are timp, altul e din Satu-Mare, TREBUIE SA STIM!
Chestia asta cu secretul nu este o chestiune buna si poate face mai mult rau decat bine.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

#410 Brigante

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 270 Postari:

Postat 19 March 2010 - 05:34 PM

Domnule Paturcai, toata stima pentru ultimul post.
Imi cer scuze pentru comentariile mele anterioare

#411 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 19 March 2010 - 05:34 PM

Vezi postareaPaturcai, la Mar 19 2010, 05:26 PM, a spus:

Chestia asta cu secretul nu este o chestiune buna si poate face mai mult rau decat bine.

Sintetizand as spune: "Tradare, tradare dar sa o stim si noi!!!" :frusty: :laugh:

Frumos scris dl Paturcai...

#412 Paturcai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 127 Postari:

Postat 19 March 2010 - 05:53 PM

Vezi postareaBrigante, la Mar 19 2010, 07:34 PM, a spus:

Imi cer scuze pentru comentariile mele anterioare
Nu retin sa fi citit comentarii "acide" la adresa mea.
Multumesc pentru apreciere.

Pe langa subiect:
Valentina a fost ieri la o masa rotunda cu membrii din conducerea ANAF. A fost impresionata. A fost impreuna cu cateva colege de breasla (nu am permisiunea sa le dezvalui identitatea si nu o voi face) care si-au sustinut bataios punctele de vedere.
A strans cu ajutorul vostru, atat de pe forumul conta.ro cat si de pe forumul SAGA probleme care sunt stringente pentru breasla noastra. Sintetizate aceste probleme au fost in numar de 28 si ce pot sa va spun este ca Valetina a dat aceste materiale tiparite in dosare fiecarui participant din partea ANAF. Daca la inceput discutia a fost noi pe voi-voi sub noi (ANAF-A/C, imi permit o licenta pentru ApeC) spre sfarsitulintrevederii care a durat 4 (patru) ore discutiile au dat la iveala faptul ca si ANAF-ul avea semnale, si ANAF-ul stie de probleme, si ANAF-ul recunoaste limitari de ordin tehnic (vezi contul unic si probleme din fise) generatoare de erori dar au spus ca sunt deschisi la dialog pentru ca de fapt ei sunt cei care primesc "suturi", ei sunt "interfata" dintre contribuabil si Ministerul de Finante.
Cat as fi de fraier nu pot sa nu inteleg printre randuri ca "piedicile" vin de mai sus. Cat de sus?! Chiar asa cat de sus?
Departe de mine de a lua apararea ANAF dar mai sus ca ANAF-ul cine-o fi?!

#413 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 19 March 2010 - 06:06 PM

As putea intreba si eu de ce trebuie ca membrii fondatori sa fie acei oameni luminati, cu bune legaturi in sociatate...
Cred ca CECCAR-ul asa s-a infiintat (cu foarte bune legaturi pe la Guvern).

Ce ne opreste ca cei 5, 10, 15 oameni care sunt dornici si si-au exprimat adeziunea in acest sens sa se intalneasca si sa puna de acord doua chestiuni importante: 1) sa se cunoasca si 2) sa isi exprime 3, 4 opinii...

Daca vom astepta sa constituim asociatia pt ca trebuie sa existe un epsilon, gama, delta din "inalta societate" care sa devina membru fondator atunci cu tot respectul va spun ca ne-am indepartat deja de obiectivele asociatiei.

Nu uitati ca ideea acestei asociatii s-a nascut din dorinta de fi o alternativa la ceea ce exista acuma pe piata serviciilor contabile.
Aceasta dorinta poate fi fructificata la maxim doar de catre cei care cred in ea (adica noi care discutam pe acest forum).

Ceilalti care vor adera ulterior infiintarii asociatiei pot impartasi cu noi aceeasi dorinta pot ajuta pot face si ei lucruri mari, nu conteaza daca vor fi sau nu membrii fondatori. Pot ajunge in consiliul director, pot fi membrii onorifici, etc Nu inteleg de ce este asa de important ca membrii fondatori sa fie acele persoane de care spunea Otilia...

#414 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 March 2010 - 08:16 PM

@Patrucai : nu e nici un secret, ti se pare, daca tot vb cu Valentina poti vedea ca nu e nimic din ce spui tu... si unde am zis ca avem nevoie de voluntari in permanenta ?? poate la inceput, insa de atunci a curs multa apa pe Dambovita si pozitia mea e clara (de pe 11 martie, de la postul 240 incoace), sper ... ma rog...

@almcomp : am explicat deja, in vreo 2 randuri cel putin, de ce ne trebuie oameni cu cat mai bune legaturi in societate

sincer va inteleg dorinta mare de a fi membrii fondatori si tot sincer cred ca aveti sanse reale sa vi se indeplineasca. :frusty:

mult succes :biggrin:

#415 Paturcai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 127 Postari:

Postat 19 March 2010 - 10:12 PM

Cu Valentina am vorbit despre masa rotunda de la ANAF si am citit un post de-al tau exact despre aceleasi lucruri.
Daca vom astepta acei oameni cu conexiuni in inalta societate, avem de asteptat nu gluma.
Chiar daca sunt insistent: daca eu as avea acele legaturi in inalta societate de ce m-as mai uita la cei de langa care am plecat? Sa ce? Sa-i ajut dezinteresat?!
Oh Doamne!
Nimeni nu face asa ceva. Cei care sunt sus cu conexiunile deja facute ii doare-n ghete ca eu si tu si altii ne zbatem sa traim decent, ca avem buricele degetelor tocite de cat apasam tastaturile, de disperarea depunerilor de declaratii a statelor si a mai stiu eu carui document. Si a amenzilor. Ala care deja are conexiunile isi depune toate aceste documente cu un zambet pe buze si-si rezolva problema personal.
Problema noastra este ca suntem multi care suntem nemultumiti si care dorim sa discutam undeva sus.
Iata doua exemple:
- Valentina este exemplul clasic al omului care nu are conexiuni atat de sus si totusi a ajuns unde nu toti dintre noi putem ajunge
- Loredana a ajuns in audienta la la 3-lea om in Stat.
Ce conexiuni aveau cele doua in "inalta societate"? Niciuna.
Valentina a scris din proprie initiativa un email si l-a postat pe un forum de discutii - nici macar aici sau pe SAGA - ci pe Yahoo. Cineva de la ANAF a citit si fiind mai cu simt de raspundere a pus problema la conducere.
Loredana, ca si noi munceste in contabilitate, si si-a vazut meseria aproape cautionata si a reactionat ca oricare: a cautat sa vada pe cine cunoaste.
Ce vreau sa spun cu asta?!
Vreau sa repet ceea ce deja am mai spus: niciunul dintre noi nu are timp: tu muncesti la fel de mult, si mai ai in "carca" din pasiune moderarea forumului conta.ro, eu lucrez la fel de mult si ajung serile tarziu acasa, si cad frant desi nu dau cu sapa. Asa cum Beatrice1971 observa la un moment dat din 70.000 de inscrisi pe conta.ro si din 26.000 pe SAGA s-au strans 50 de adeziuni de membrii fondatori. Foarte putin dar indeajuns ca sa facem al doilea pas.
Crezi ca toate Asociatiile cand s-au infiintat aveau mii de membri? Nu! Lumea e speriata de Asociatii.
Dar daca noi asteptam pe Gigi Fenta sa vina cu relatiile lui ajungem la stirile de la ora 5. Relatiile sunt ca plantele: insamantezi si cultivi ca sa culegi roadele. Nu poti sa intri in "inalta societate" ca in Gradina Botanica sa culegi roadele. Ai spus si tu: trebuie timp. Asa este. Va fi nevoie de timp. De cat timp? Nimeni nu poate spune pentru ca n-am inceput nimic. Stam si asteptam.
Bun stam si asteptam, hai ca stam si asteptam, problema este: cine ne anunta sa nu mai asteptam pentru ca Asociatia functioneaza?
Ceva este total in neregula in abordarile noastre.
Ideea este ca trebuie sa stim daca dorim sa ne intalnim si sa stam de vorba sa vedem cine poate si ce poate din cei care au trimis adeziuni.
Cei care vin inseamna ca pot si vor sa faca ceva.
De ce sa ne intalnim? Sa vedem cat putem si ce putem sa facem fiecare din cei care ne-am "adezionat". Uite Beatrice1971 (mi-esti mai aproape Beatrice nu te supara) a trimis adeziunea de membru fondator dar nu poate veni sau nu are timp decat 1 ora pe zi si nu mereu. Foarte bine! Vom folosi ceea ce Beatrice1971 stie in acea ora; o sa se ocupe de partea IT. Paturcai s-a oferit sa fie membru fondator; ce stie sa faca? Sa faca comunicate, sa fie legatura cu presa. Nu poate mai mult de 2 ore pe zi; il vom folosi 2 ore pe zi. Almcomp ce stie sa faca? Ii place sa sintetizeze problemele si sa le prezinte spre analiza are un prieten jurist care lucreaza la o mare firma de avocatura. E bun. La serviciu in pauza de cafea isi mai intreaba colegii despre probleme juridice.
Daca noi nu ne intalnim de unde sa aflam toate astea?
Din emailuri, sau de pe forum?
Cred ca in acest weekend ar trebui sa ne gandim foarte serios si sa stabilim fara doar si poate o intalnire a celor care si-au trimis adeziunea ca membrii fondatori. La intalnire (daca vor veni toti ar fi o reusita) am vedea CINSTIT cat putem sa ducem fiecare. Ar fi harmalaie?! Nu mai rau ca in Parlament suntem firi balcanice si avem sange latin si este firesc sa vorbim toti odata si sa vrem sa spunem ce simtim pentru ca ne este intotdeauna frica ca nu ajungem sa spunem tot ce ne framanta. La intrunire poate nici nu o sa apuc sa vorbesc sau poate o sa fiu atat de emotionat incat am sa ma balbai. Si ce-i cu asta?! Altul o sa stie sa vorbeasca (asta mi-aduce aminte de Octavian COTESCU si Marin MORARU, o sa va pun link-ul aici sa-l revedeti pe unul dintre cei mai mari actori romani inca in viata Marin MORARU:http://www.youtube.com/watch?v=6A3zWP-WFDs, unde Petru n-avea lotca lui iar actiunea se petrecea intre cele doua razboaie) si o sa spuna ceva.
Weekendul e un sfetnic bun!
V-astept aici sa decideti prin vot deschis cine este de acord sa ne intalnim si sa vedem ce putem face si ce nu.
Asta mi se pare cel mai important: sa fim cinstiti sa vedem daca suntem in stare.
Doar la asta sa va ganditi: ati fost in stare sa ajungeti contabili si sa faceti curat in firme si nu sunteti in stare sa va adunati sa va intelegeti?!
Nu pot sa cred asa ceva.
Toti vor sa fie membrii fondatori dar nu toti vor veni.
Toti vor sa fie membrii fondatori dar nu toti au timp
Cei care vin vor fi membrii fondatori pentru ca au timp si le pasa!

#416 svaiter

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 19 March 2010 - 10:39 PM

Incepe sa semene cu planul tiganului care si-a batut copilul ptr. ca vroia sa calareasca minzul pe care urma sa il fete iapa pe care urma s-o cumpere ptr. ca gasise o potcoava.
Am votat "pentru" la toate punctele.
Sint atitea comentarii aici ca nu am avut rabdarea sa le citesc pe toate.
Plingea cineva pe seful CECCAR-ului ca nu va mai avea ce face.
Greseste enorm ptr. ca CECCAR a avut grija de-a lungul timpului sa se introduca in foarte multe legi, ordonante, hotariri.
Pentru a nu mai depinde de ei trebuie scosi din acele acte normative.
In schimb m-a mirat ca cineva a laudat ANAF. Eu stiu ca acolo este un adjunct Gogancea, patruns cum se patrunde azi la noi peste tot si care numai de munca nu este interesat.
Nu am conditii de a ma ocupa si eu de infiintarea acestei organizatii ( vad ca 'fondatori' se gasesc imediat), dar as face doua precizari:
- In organele de conducere a acestei asociatii sa nu fie nici un fin, nas, cumatru al celor din CECCAR.
- Denumirea suna frumos asa prelung, dar prescurtat seamana nitel cu OPEC.

#417 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 19 March 2010 - 11:58 PM

Paturca, ma simt onorata ca m-ai inaintat la rangul de IT-ist dar sunt departe de functia alocata; imi place intr-adevar sa mesteresc diverse si sa ma lupt cu noutatea, asta da!!! sunt ambitioasa si luptatoare, si daca astea pot fi de folos Asociatiei, le pun cu drag in sprijinul ei ;

Tu, cu siguranta, ai calitati literare. Daca si la partea oratorica stai la fel de bine, ne-am aranjat cu un purtator de cuvant :frusty:.

Referitor la blog, este bun pentru inceput dar nu are avantajele unui site. Am descoperit de curand facilitatea crearii de site-uri gratis si ma tot lupt cu noutatea de cateva zile. Pe aici m-am tot jucat : https://sites.google...te/apecromania/. Deocamdata sunt bune si astea, avand in vedere lipsa de bani. Cand vom avea posibilitatea crearii unui site complex, vom transfera totul acolo.

Sincer, nici eu nu am inteles, cum poti cunoaste un om, spiritul lui organizatoric sau conexiunile acestuia, daca nu te-ai intalnit cu el decat pe forum.

Pentru mine este suficient sa fac parte din Asociatie si sa incep o lupta, care nu stiu daca v-am spus, ar parea ca nu este a mea. De ce zic asta? pentru ca nu am lucrat niciodata ca liber profesionist si nici nu-mi propusesem decat pe termen indepartat. Insa, din principiu, nu suport nedreptatile, nu numai ale mele ci si ale celor din jurul meu iar asta mi s-a parut gogonata. M-a infuriat atat de tare incat m-as lupta si cu morile de vant numai ca sa reusim ceea ce ne-am propus.

Acestea fiind zise, va doresc o noapte frumoasa tuturor.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#418 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 20 March 2010 - 01:14 AM

draga paturcai intotdeauna galant si amabil :frusty: intotdeauna daca ai un asemenea prieten cu o energie pozitiva reusesti in viata :laugh: :laugh: :laugh:

#419 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 20 March 2010 - 07:53 AM

Intr-adevar este imperios necesar sa ne vedem. De pilda eu nu stiu cine a facut rezervarea, unde va fi sediul, etc. Una este sa discutam pe forumuri si alta fata in fata.
Sunt convins ca timpul si teama de esec sunt coordonatele care ne vor manca mult din elanul nostru insa eu cred ca ne vor uni in continuare problemele multe pe care le vom intampina in mod individual. Si numai daca exista cineva caruia sa te plangi si care sa te si inteleaga este un pas mare inainte. Pentru ca "inaintezi" spre rezolvarea acelei probleme avand in spate responsabilitatea dar si convingerea ca ceea ce tu doresti sa faci este spre folosul nu numai al tau dar si al altui grup de oameni pe care tu poti sa ii reprezinti la un moment dat.

Asta cred eu ca va trebui sa fie elanul nostru de inceput. Existenta unei entitati care sa te delege in rezolvarea unei probleme cat de mici. In acest fel vom deveni mai increzatori in puterile noastre si mai puternici in "vocea" noastra.

Mai sintetic fie spus: "Vom avea puterea de crea asteptari".
Nu cred ca este putin lucru acest fapt.

#420 gigi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 20 March 2010 - 09:06 AM

Vezi postareasvaiter, la Mar 19 2010, 10:39 PM, a spus:

- In organele de conducere a acestei asociatii sa nu fie nici un fin, nas, cumatru al celor din CECCAR.
-....
Pai sa nu fie!!! Iar eu nu inteleg cum de un membru ceccar a trecut "la 'naintare" in discutiile cu anaf-u'. Mai e si impresionata! Ce treaba poate avea o asemenea persoana cu APEC? Poate numai daca-si depune "carnetu'" ceccar. Dar nici atunci! Obiectivele ei cu perfectionarea "contului unic" si a anaf-ului si a ministerului si a parlamentului si a nu stiu cui sunt utopii. Pentru ca tin de sistem. De esenta sistemului. Nimeni nu poate schimba ceva. Cred ca are alte "obiective" persoana. Si in niciun caz obiectivele APEC!!! Pentru ca asociatia, inteleg, este o reactie la "proiectu'" cu luatu' "angajatorilor" economistilor neinrolati ceccar, si transformarea lor (a "angajatorilor") in "clienti" ai economistilor (firmelor) inrolati/inrolate ceccar. Furt cu premeditare!!! Asta e problema "arzatoare"!!! Nu poate rezolva un economist inrolat (membru) ceccar o asemenea problema! De fapt, nici n-are ce cauta in asociatie.

Similar Topics Collapse

12 useri citesc topicul

0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL