Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 29

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#561 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 12:22 PM

dragilor, mi-am propus sa nu intervin in aceasta discutie, dar vad ca e necesar, calitatea de moderator o impune ~!

in primul rand, cred ca gresiti f mult indreptand tunurile spre Eva, cand de fapt voi ati gestionat prost toata aceasta situatie. sincera sa fiu, nu consider ca Eva a intrebat ceva deplasat, insa voi, in loc sa-i raspundeti la intrebari cu calm, v-ati lansat in mesaje care nu prea aveau legatura cu ce intrebase ea. daca nu aveati timp sa raspundenti, trebuia sa spuneti asta frumos, ceva de genul "Eva, ti-am vazut mesajul, nu am timp acum sa-ti raspund fiindca sunt la servici, insa sper diseara sa o pot face" si cu asta terminati, fara sa-i reprosati alte aspecte fiindca, in fond, nu era nimic jignitor in mesajul Evei.
faptul ca discutia a degenerat cred ca e numai din vina voastra, va rog sa nu va suparati pe mine, dar nu ati procedat intelept, nu se ataca o persoana doar pt. ca a pus niste intrebari normale pt o asociatie deschisa si nu puteti nega cuiva acest drept. daca asociatia ramanea inchisa la membrii fondatori, eventual cu membrii simpatizanti cooptati ulterior si fara cotizatii, atunci mai puteati refuza sa dati informatii public, pana dupa infiintare, insa voi ati deschis asociatia, ati invitat public membrii asociati si ati spus ca sunteti aproape de final, asa ca mesajul Evei e o consecinta fireasca a deciziilor voastre cu care ati iesit pe forum.

mare pacat ca s-a ajuns aici, treaba putea fi rezolvata f frumos si elegant, fara sa o jigniti atata si aici ma refer in special la Roxana, tu chiar ai sarit calul cu faze de genul "faci de rusine profesia contabila" :frusty: , cum e posibil sa spui asa ceva despre cineva doar pt ca a intrebat EXACT ACELEASI LUCRURI CA SI TINE, SI-A EXPRIMAT ACELEASI INDOIELI CA SI TINE, parca asa spuneai, nu ? apoi, o buna bucata de vreme Eva a primit de la voi mesaje exclusiv pe langa subiect, nu credeti ca reactiile ei sunt normale, ca indoielile - pe care voi i le-ati sadit prin felul in care ati tratat-o, sunt firesti ?

dragele mele ISA si Beatrice, stiti ca va iubesc, eu nu vreau sa comentez mai mult, v-am respectat si am pastrat discretia asupra celor intamplate si a situatiei din asociatie, dar va rog frumos sa nu mai atacati lumea pe forum cand vi se pun intrebari despre APEC, iar daca nu vreti sa mai dati nici un fel de relatii despre asociatie, daca va deranjeaza ca vi se cer informatii si ziceti ca sunt secrete, daca trimiteti lumea pe blogul APEC si pe mailuri - atunci eu inchid acest topic fiindca el si-a pierdut utilitatea si am terminat imediat orice discutie inflamata !!

Roxana, stii ca imi esti draga, noi am vb si la telefon cand cu asociatia, pana la urma amandoua am parasit-o cam din aceleasi motive de baza, insa pe acest forum te-as ruga sa nu mai jignesti userii in felul in care ai facut-o in ultimul tau mesaj catre Eva. chiar nu as vrea sa primesti o sanctiune mai dura pt atac la persoana, cf. regulamentului ! la acest moment sunt obligata sa iti dau AVERTISMENT PUBLIC pt. atac la persoana, daca nu as face asta cu tine, ar insemna ca sunt partinitoare fiindca altii au primit cel putin aceasta prima sanctiune in cazuri similare, deci nu pot face o exceptie in cazul tau, sper sa intelegi asta.

deci, inchid topicul ?? ca ce rost mai are, nu ? cine vrea sa afle despre APEC - sa se duca pe blog sau sa ia legatura cu voi pe mail, parca asa ati cerut ... ramane asa ??

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 12:33 PM

#562 lady_dahlia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 12 May 2010 - 12:39 PM

Otilia, nu i-am spus ca face de rusine profesia contabila pentru intrebarile pe care le-a pus, ci pentru expresiile triviale pe care le-a folosit. Pentru faptul ca loveste cu buna stiinta in colegi de ai ei pe un forum public, forum care este citit nu doar de noi. Asa ceva nu se face indiferent de motive!

Nu vreau sa mai continui disputa si in special nu cu tine. Ceea ce nu mi se pare corect este sa ne batem joc de oameni care incearca sa schimbe ceva. Nu are importanta daca eu cred sau nu in APEC. Si nici motivele pentru care eu am parasit asociatia nu sunt relevante. Nu o sa stau, din spirit de echipa si din bun simt, sa-mi lovesc colegii care lupta pentru ceva din care poate voi trage si eu foloase. Indiferent daca eu cred ca vor reusi sau nu.

Oameni buni, hai sa nu-i calcam in picioare si sa-i facem sa renunte. Si daca ele au gresit cu ceva, ce-i cu asta? Si daca nu au raspunsurile potrivite, ce-i cu asta? Nu a spus nimeni ca sunt perfecti cei care au hotarat sa fondeze asociatia asta. In loc sa facem glume pe seama lor, hai sa le dam o mana de ajutor. Cine vrea si considera ca e in stare.

Cat despre avertismentul public, wtf....e doar o experienta in plus si atat.

O zi frumoasa!

#563 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 12 May 2010 - 12:48 PM

Otilia, m-ai inteles gresit, nu vreau sa se inchida topicul, departe de mine ideea asta. Eu am spus numai ca pina nu va fi ceva concret, adica infiintarea cu acte in regula, asociatia nu va mai face nici o comunicare, asta ca sa nu mai inflamam spiritele. Eu una nu voi mai raspunde la intrebari / atacuri. Cind vom avea ceva concret vom iesi si vom spune. In legatura cu trimiterile la blog si mail le consider normale atita timp cit ni s-a cerut sa spunem unde putem fi contactati.
In final, eu personal imi cer scuze daca am jignit pe cineva, nu asta a fost intentia mea.
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#564 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 12:57 PM

Roxi, te rog sa-mi dai exemple de expresii triviale pe care le-a folosit Eva si o sanctionez imediat si pe ea. eu nu am vazut absolut nici una. aaa, poate te referi la ultimul ei mesaj... e mai colorat, intr-adevar, dar e mai mult autoironie decat ofensa si nu uita ca a venit ca raspuns la jignirea lui Beatrice precum ca Eva e un nimeni si nu are nici un drept sa ceara nici un fel de informatii pt. ca nu a dat raspunsuri pe forum, pt ca nu s-a implicat in asociatie... haideti sa fim sinceri si sa recunoastem ca o asemenea remarca ar fi scos din sarite pe oricine, pe mine cu siguranta. si nu a fost numai asta cu "faci de rusine.. ", dar mi s-a parut cea mai dura si cea mai nejustificata.

oameni buni, :frusty: pt. D-zeu, chiar daca apar cereri de informatii de la useri care nu s-au implicat in APEC pana acum, in nici un caz nu cred ca trebuie sa le spunem asa ceva (Beatrice, iarta-ma), parerea mea ... voi vedeti numai ce v-a deranjat, dar ce ati facut voi nu mai vedeti... ati dat raspunsuri gresite/nepotrivite/neinspirate si au aparut consecintele pe care trebuie sa vi le asumati.

ma doare sufletul vazand ce se intampla ... :laugh:

#565 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:04 PM

Vezi postareaISA, la May 12 2010, 11:21 AM, a spus:

De altfel asociatia nu va mai comunica nimic pe forumuri pina la infiintare. Aveti adrese de mail, blogul, care se va actualiza frecvent si asta este. ........ Cine vrea cu adevarat sa stie ceva despre APEC are unde sa se informeze.

asta ai spus ! mi se pare f clar !! prin urmare, ce rost mai are topicul asta, daca se poate sti despre asociatie numai pe caile indicate de tine, in nici un caz de pe forum ?? acum, sincer ... :frusty: ne trasferam cu arme si bagaje pe blog si pe mailuri, iar topicului asta ii punem cruce !!

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 01:09 PM

#566 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:07 PM

Otilia, fa cum consideri tu ca e mai bine. Oricum decizia e a ta.

#567 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:12 PM

eeii, e decizia mea ...
e decizia noastra, ca topicul asta nu-i al meu...

dar ce sa mai inteleg cand spui ce am citat ?? aia ai spus, asta e concluzia logica :frusty: ce utilitate mai are sa tinem deschis topicul asta in asemenea conditii ?? macar evitam situatii ca cea din urma, lumea vede ca inchis, citeste ca pe blog e actiunea si se duce direct acolo, adevarat ??

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 01:15 PM

#568 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:15 PM

Va salut din nou cu acelasi respect, si permiteti-mi sa va spun o parere personala.

La ce zile traim, si lasati-ma sa aduc in discutie noile propuneri/masuri ce ne afecteaza pe toti, cred ca este nevoie de intelegere si de un moment de respiro.

Fiecare si le cunoste pe ale lui, intradevar nu este frumos ce s-a scris mai sus, dar cred ca este cazul sa se accepte scuzele si sa trecem peste aceste vorbe ce poate au fost mai dure dar care au plecat din confuzii si frustrari.

Am mai spus (cred) ca pe acest forum au refulat multe frustrari pe care fiecare le avem si pe care de multe ori nu stim sa ni le canalizam constructiv.

Va doresc numai bine tuturor! :laugh: Si o bere de final :frusty: cu ceva gustari pe langa :laugh:

@Ps: tot mereu mi-am dorit sa dau o bere, macar pentru cate raspunsuri am gasit pe acest site.

#569 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:15 PM

Otilia, tu poti interpreta cum doresti ceea ce am scris eu si ca adminstrator al forumului ai tot dreptul sa intervii. Daca eu si altii am gresit, asta este, tu poti decide ce sa faci. Eu ti-am spus mai sus parerea mea, ca nu ar trebui inchis. Acum mingea e in terenul tau. Ne vom supune hotaririi tale si gata.
Cred ca daca iei decizia de a inchide topicul vor fi multe persoane care isi vor freca miinile si vor zice " bine ca am scapat de ei !!! "

Aceasta postare a fost editata de ISA: 12 May 2010 - 01:20 PM

#570 lady_dahlia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:16 PM

Deci sa inteleg ca e permis raspunsul mai colorat, insa nu si raspunsul meu politicos prin care doar i-am atras atentia ca vocabularul ei de mahala nu e potrivit pe un forum public, forum profesional de altfel?

Apropo de drepturi, printre si care dreptul de a cere informatii....nu ar fi politicos inainte de a profita de acest asa zis drept sa se cunoasca si cine il cere? Se cere transparenta totala, insa cel care cere este un anonim. Repet, politicos ar fi daca persoana in cauza are nevoie de informatii personale legate de persoanele implicate, sa ceara detaliile in privat sau sa astepte infiintarea asociatiei. In fine, asta este doar o parere personala. Membrii asociatiei vor face ce vor considera de cuviinta. Eu doar mi-am expus parerea si atat.

#571 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:21 PM

ISA, draga mea, eu nu sunt administrator, sunt doar moderator.

am inteles ca nu vrei sa inchid topicul, dar nu mi-ai spus la ce bun sa mai fie deschis, ce sa mai facem cu el daca totul se va desfasura pe blog si pe mailuri, eu asta te-as ruga frumos sa-mi spui, daca vrei

apoi, inchisul asta nu tine numai de mine sau numai de tine, ci si de restul lumii, voi face cum doreste majoritatea atata timp cat topicul NU mai este o zona conflictuala pe forum, ca daca asta a devenit, atunci il inchid fara nici un comentariu, regulamentul va obliga sa fac asta.

te-am pupat.

#572 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:28 PM

zau, Roxana, raspunsul tau numai politicos n-a fost, ai sters cu ea pe jos, ce D-zeu !! iar "vierme neimplicat" si "gandaci nerecunoscatori" :frusty: nu cred ca e limbaj de mahala, sa fim seriosi.

in fine .. ca o tinem asa pana la vara ... :laugh: dar e pacat ca numai pe Eva o vezi "de mahala", insa pe tine, care ai jucat-o in picioare prima, nu te mai vezi cu nici o greseala !

o zi buna.

#573 lady_dahlia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:31 PM

Si inca ceva Otilia, scuza-mi impertinenta, insa ce faci tu acum cu inchisul/deschisul topicului se numeste umilinta. Adica, ok, ai aplanat discutia, ai sanctionat, sunt perfect de acord ca s-a sarit calul si poate o meritam, e mult prea putin important aspectul asta pentru mine acum, insa modul in care insisti acum a se ruga userii sa lasi topicul deschis, parca e putin exagerata. Daca vrei sa il lasi deschis, fa-o si gata, nu e nevoie sa umilesti pe cineva pentru asta. Parerea mea...

OK, acum ma retrag pentru ca mi-am adus aminte brusc care este motivul pentru care-mi era sila sa postez pe forumuri.

O zi buna!

#574 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:32 PM

newold, :laugh: iti multumesc pt mesajul calm si impaciuitor, insa te rog sa remarci ca scuzele nu au venit decat din partea Isei, apreciez f mult asta, dar Roxana iata ca nu considera ca gresit cu ceva, iar Beatrice inca nu si-a spus punctul de vedere, asa ca nu se pot accepta decat scuzele Isei - ca altele nu avem. :frusty:

numai bine.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 05:54 PM

#575 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:42 PM

Roxana, azi vad ca esti in pasa de exagerari si faci apel cu greu la logica si fair-play. cred ca ai o zi mai neplacuta, cine nu are cateodata, e de inteles, cred ca de aceea vezi umilinte acolo unde chiar nu exista si sa stii ca au fost cazuri destule in care am decis, de comun acord cu userii, inchiderea unor topice (asta ti-a scapat) si nu s-a pus niciodata problema in termeni de umilinta nimanui, ci de necesitate sau, mai bine zis, de lipsa necesitatii de a mai ramane topicul activ, atata tot ! e o chestie de asumare a unor declaratii si de organizare pur si simplu.

oofff, Doamne :frusty:

#576 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:53 PM

Dna Otilia,

stiti bine ca ma intereseaza aceasta asociatie si ceea ce doresc eu este sa lasati acest topic, cu mentiunea ca este nevoie de mult calm si cumpatare.

Sa nu le cerem unor contabili totul, asa cum fac patronii nostri: nimeni nu-i expert in toate (ma gandeam la comunicare).

Se mai fac greseli, dar consider ca este necesar sa ne intelegem si sa acceptam ca exista si oameni prinsi pe picior gresit, intr-o zi mai proasta.

Cu prietenie, Anca.

Aceasta postare a fost editata de newold: 12 May 2010 - 01:54 PM

#577 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 12 May 2010 - 01:55 PM

Otilia, iti propun sa rezolvam dilema asta in mod democratic. Pune timp de citeva zile un sondaj de opinie cu tema : " Mai este util topicul privind APEC " . Vom vedea raspunsurile si vor hotari userii.

#578 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 May 2010 - 02:01 PM

ISA, :laugh:

doar nu te-ai gandit ca il inchid acum ... :laugh: am spus ca vom hotara de comun acord daca nu mai e zona de "razboi", nu-i asa ? :frusty:

newold, esti picatura de liniste atat de necesara in marea asta atat de agitata de vreo 2 zile :laugh:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 05:56 PM

#579 EVA the one

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 12 May 2010 - 02:27 PM

D-na Otilia,

Va multumesc pt. tot, chiar ma intrebam de ce nu intervine un moderator.

Am fost tratata cu dispret, in bataie de joc, am fost jignita si umilita numai fiindca am facut "greseala" de a pune niste intrebari despre asociatie. Ceea ce a urmat din partea celor care fac parte din asociatie, chiar din comitetul de initiativa, a depasit orice inchipuire in sensul negativ, desigur. Am fost tratata ca inamicul public nr. 1 doar pt ca am vrut sa stiu unele elemente obisnuite privind asociatia, de parca asta ar fi dinamitat-o !

Sunt extrem de trista si dezamagita, va asigur ca nici nu ma mai gandesc sa intru vreodata intr-o asemenea asociatie, unde oamenii pot fi tratati ca un nimeni, fara nici un pic de respect pt. ei ca persoane pana la urma.

D-na Otilia, va multumesc fiindca m-ati facut sa ma simt respectata pe acest forum, dupa circa 2 zile in care am tot fost aruncata in hazna tocmai de cei care ar fi trebuit sa-mi arate mai mult respect fiindca ma invitasera si pe mine in asociatie, prin mesajul deschis dat de Beatrice.

Daca asta va este asociatia, eu nu vreau sa fac parte din ea niciodata !!!

#580 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 12 May 2010 - 02:50 PM

Da, s-a facut dreptate. Moderatorul a intervenit.

Similar Topics Collapse

35 useri citesc topicul

0 membri, 35 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL