in primul rand, cred ca gresiti f mult indreptand tunurile spre Eva, cand de fapt voi ati gestionat prost toata aceasta situatie. sincera sa fiu, nu consider ca Eva a intrebat ceva deplasat, insa voi, in loc sa-i raspundeti la intrebari cu calm, v-ati lansat in mesaje care nu prea aveau legatura cu ce intrebase ea. daca nu aveati timp sa raspundenti, trebuia sa spuneti asta frumos, ceva de genul "Eva, ti-am vazut mesajul, nu am timp acum sa-ti raspund fiindca sunt la servici, insa sper diseara sa o pot face" si cu asta terminati, fara sa-i reprosati alte aspecte fiindca, in fond, nu era nimic jignitor in mesajul Evei.
faptul ca discutia a degenerat cred ca e numai din vina voastra, va rog sa nu va suparati pe mine, dar nu ati procedat intelept, nu se ataca o persoana doar pt. ca a pus niste intrebari normale pt o asociatie deschisa si nu puteti nega cuiva acest drept. daca asociatia ramanea inchisa la membrii fondatori, eventual cu membrii simpatizanti cooptati ulterior si fara cotizatii, atunci mai puteati refuza sa dati informatii public, pana dupa infiintare, insa voi ati deschis asociatia, ati invitat public membrii asociati si ati spus ca sunteti aproape de final, asa ca mesajul Evei e o consecinta fireasca a deciziilor voastre cu care ati iesit pe forum.
mare pacat ca s-a ajuns aici, treaba putea fi rezolvata f frumos si elegant, fara sa o jigniti atata si aici ma refer in special la Roxana, tu chiar ai sarit calul cu faze de genul "faci de rusine profesia contabila"
dragele mele ISA si Beatrice, stiti ca va iubesc, eu nu vreau sa comentez mai mult, v-am respectat si am pastrat discretia asupra celor intamplate si a situatiei din asociatie, dar va rog frumos sa nu mai atacati lumea pe forum cand vi se pun intrebari despre APEC, iar daca nu vreti sa mai dati nici un fel de relatii despre asociatie, daca va deranjeaza ca vi se cer informatii si ziceti ca sunt secrete, daca trimiteti lumea pe blogul APEC si pe mailuri - atunci eu inchid acest topic fiindca el si-a pierdut utilitatea si am terminat imediat orice discutie inflamata !!
Roxana, stii ca imi esti draga, noi am vb si la telefon cand cu asociatia, pana la urma amandoua am parasit-o cam din aceleasi motive de baza, insa pe acest forum te-as ruga sa nu mai jignesti userii in felul in care ai facut-o in ultimul tau mesaj catre Eva. chiar nu as vrea sa primesti o sanctiune mai dura pt atac la persoana, cf. regulamentului ! la acest moment sunt obligata sa iti dau AVERTISMENT PUBLIC pt. atac la persoana, daca nu as face asta cu tine, ar insemna ca sunt partinitoare fiindca altii au primit cel putin aceasta prima sanctiune in cazuri similare, deci nu pot face o exceptie in cazul tau, sper sa intelegi asta.
deci, inchid topicul ?? ca ce rost mai are, nu ? cine vrea sa afle despre APEC - sa se duca pe blog sau sa ia legatura cu voi pe mail, parca asa ati cerut ... ramane asa ??
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 12 May 2010 - 12:33 PM

Acest topic e inchis