Am mare nevoie de ajutor,
sunt intr-o situatie disperata, prietenul meu cel mai bun are o problema din care eu nu vad nicio iesire si ce e mai greu......trebuie sa-l ajut neaparat, nu am cum sa-i intorc spatele acum (mi-a platit 2 operatii de cancer pentru mama) .
Concret: in 2007 contabila care ii facea actele i-a depus declaratia 010 cu date eronate, in loc sa-i ii treaca luarea in evidenta ca platitor de impozit pe veniturile microintreprinderilor incepand cu octombrie 2001 a trecut data de 01.01.2003, daca nu ar fi avut interzieri la plata impozitului as fi lasat-o asa.
Problema cea mare e ca are restante, si acum, multumita acelei contabile, are vectorul fiscal varza, iar pe fisa sintetica pe platitor sunt multe decizii de accesorii neconfirmate si desi el a efectuat platile in contul restantelor , sumele stau bine merci in contul trezoreriei (in curs de distribuire).
Va rog mult dati-mi un sfat, nu stiu ce sa fac , imi vine sa-mi smulg parul, declaratia 010 nu poate fi modificata, rectificative...stiu ca se primesc doar pentru 5 ani in urma, cum pot sa rezolv?
Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................................Ma aude cineva?
Aceasta postare a fost editata de madalinab: 11 November 2010 - 05:27 PM