Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratii pfa incepand cu luna iulie 2010 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 12

Salt la continut

declaratii pfa incepand cu luna iulie 2010

360 replies to this topic

#221 kiki2002

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 26 August 2010 - 12:36 PM

Vezi postareaPopu, la Aug 26 2010, 10:45 AM, a spus:

Bruno, la sanatate erai obligat sa cotizezi chiar daca plateai pe cartea de munca. Tot ce se poate sa te puna sa platesti la venitul minim (600 RON) pentru lunile in care n-ai avut venituri.
Ar trebui depuse notificari la somaj / pensii cum ca nu ai realizat venituri pe luna iulie (eu asa am inteles). Daca te incurca PFA-ul renunta la el (nu stiu in ce masura suspendarea ajuta)

Bruno, nu trebuie sa depui notificari daca ai carte de munca si pe pfa ai venituri ocazionale si nici nu ai obligatia platii contributiilor.
Vei avea aceasta obligatie daca vei realiza venituri cu caracter repetitiv pe pfa.
La sanatate trebuia sa te inregistrezi in termen de 30 de zile de la data obtinerii autorizatiei pe pfa. Se depunde declaratie cu venitul estimat (acelasi venit estimat trecut si in declaratia depusa la FISC), iar plata cass 5.5% se face trimestrial.
Anul urmator, dupa primirea declaratiei de impunere de la FISC, mergi cu ea si la casa de sanatate pentru plata diferentei de contributie, daca e cazul.

#222 Bruno_2000

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 26 August 2010 - 01:19 PM

Vezi postareakiki2002, la Aug 26 2010, 01:36 PM, a spus:

Vezi postareaPopu, la Aug 26 2010, 10:45 AM, a spus:

Bruno, la sanatate erai obligat sa cotizezi chiar daca plateai pe cartea de munca. Tot ce se poate sa te puna sa platesti la venitul minim (600 RON) pentru lunile in care n-ai avut venituri.
Ar trebui depuse notificari la somaj / pensii cum ca nu ai realizat venituri pe luna iulie (eu asa am inteles). Daca te incurca PFA-ul renunta la el (nu stiu in ce masura suspendarea ajuta)

Bruno, nu trebuie sa depui notificari daca ai carte de munca si pe pfa ai venituri ocazionale si nici nu ai obligatia platii contributiilor.
Vei avea aceasta obligatie daca vei realiza venituri cu caracter repetitiv pe pfa.
La sanatate trebuia sa te inregistrezi in termen de 30 de zile de la data obtinerii autorizatiei pe pfa. Se depunde declaratie cu venitul estimat (acelasi venit estimat trecut si in declaratia depusa la FISC), iar plata cass 5.5% se face trimestrial.
Anul urmator, dupa primirea declaratiei de impunere de la FISC, mergi cu ea si la casa de sanatate pentru plata diferentei de contributie, daca e cazul.

Merci pentru raspuns !

Deci daca o sa am venituri repetate de acum incolo pe pfa (unde nu am cartea de munca) va trebui atunci sa ma duc sa le declar da ?
Tu zici ca trebuia sa ma duc sa ma inregistrez la casa de sanatate dupa ce am primit autorizatia ?
Si proabil ca daca ma acum sa zicem probabil ca ma va pune sa platesc de cand am inceput sa functionez cu 5,5 % aplicat la ce am avut venituri, nu ?
In rest, la somaj si pensii nu mai am deocamdata ce sa caut, nu ?

Merci !

#223 Vital

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 146 Postari:

Postat 26 August 2010 - 01:27 PM

Fiecare pasăre moare pe limba ei!

Hai să facem o mică analiză a celor afirmate de Șeitan: "După ce sistemul se va pune la punct (recunoaște implicit că sistemul nu era pus la punct, iar recunoașterea s-a produs - atenție! - în data de 25, ultima zi de declarare și de plată a contribuțiilor), atunci se vor aplica penalități (ce mărinimie, dar în baza cărei legi?), dacă se va dovedi reaua-credință. Nici oamenii nu știu cum se aplică (recunoaște că nu s-a făcut nici cel mai mic efort de informare a conribuabililor). Este normal ca oamenii să învețe (ce le rămâne de făcut?), să învețe și cei care lucrează cu ei (recunoaște implicit că armata de funcționari a celor 3 agenții a fost total nepregătită pentru aplicarea legii)".

În concluzie, mai este nevoie încă de vreo demonstrație a faptului că ministrul Șeitan trebuie demis??? Și nu oricum, ci pentru incompetență sfidătoare. Demisia ar fi un act de onoare, iar așa ceva Șeitan nu are.

#224 bog26m

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 26 August 2010 - 01:29 PM

Salut. Cazul meu: Sint angajat, si pe linga mai am si un pfa unde realizez venituri lunare. Dupa noua lege, am luat decizia de a imi radia pfa-ul.Mentionez ca la inceputul anului mi-am platit impozitul pe venit si CASS pentru tot anul, conform declaratiei estimative.Ce trebuie sa fac pentru a imi recupera banii dati in avans?

#225 c.pletea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 26 August 2010 - 02:00 PM

Popu si A.tare multumesc pentru raspunsuri. Eu am fost si angajat in ultimii 5 ani de cand am PFA (cu exceptia catorva luni de pauza).
Asadar, normele de venit au fost :
Anul 2006 : 5300 ron
Anul 2007 : 3329 ron
Anul 2008 : 5875 ron
Anul 2009 : 6231 ron.

La astea se adauga jumatate din anul 2005 (PFA-ul e facut prin august), dar acolo nu am decizia de impunere, si anul 2010, care cred ca e 7000 ron norma (nu sunt complet sigur, dar cred ca 7000 ron este).
Popu, sa-mi spui si mie te rog formula dupa care calculezi, asa incat sa pot sa le demonstrez si celor de la finante in caz ca voi avea probleme. In mod normal ar trebui sa fie 6.5% din normele pe toti anii adunate, corect ?

Merci.

#226 catrina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 26 August 2010 - 02:12 PM

Vezi postareac.pletea, la Aug 26 2010, 01:32 AM, a spus:

Referitor la sanatate, pentru un PFA la norma de venit.
Unde se poate gasi formularul care trebuie trimis la sanatate ? Problema la mine este ca nu am platit pana acum nimic la sanatate, deci probabil va trebui sa platesc retroactiv de la infiintarea pfa-ului.
Are sens sa gasesc formularul si sa trimit prin posta ? Sau e mai bine sa merg direct la ei, sa ma ia in evidenta si sa vad exact cat imi pun de plata ?
Problema e ca e o distanta destul de mare ca sa merg sa fac asta personal, insa n-as vrea sa trimit un formular (in ideea in care aflu ce formular trebuie) si ei sa-mi fixeze o suma de plata dupa bunul plac.
Pentru somaj/pensii mi-e destul de clar, am sa trimit astazi prin posta declaratiile in dublu exemplar.
Multumesc.

Unde se poate gasi formularul care trebuie trimis la sanatate ? Problema la mine este ca nu am platit pana acum nimic la sanatate, deci probabil va trebui sa platesc retroactiv de la infiintarea pfa-ului.
Are sens sa gasesc formularul si sa trimit prin posta ? Sau e mai bine sa merg direct la ei, sa ma ia in evidenta si sa vad exact cat imi pun de plata ?
Problema e ca e o distanta destul de mare ca sa merg sa fac asta personal, insa n-as vrea sa trimit un formular (in ideea in care aflu ce formular trebuie) si ei sa-mi fixeze o suma de plata dupa bunul plac.
Pentru somaj/pensii mi-e destul de clar, am sa trimit astazi prin posta declaratiile in dublu exemplar.
Multumesc.

Atasez formularul. Eu zic sa-ti faci timp sa mergi la ei. Cu declaratiile de impunere de la fisc din ultimii ani, cu documentele pfa, copie CI etc. Iti vor face o calculatie si apoi va fi mai usor, vei plati trimestrial, dar du-te macar o data cand iti deschizi dosarul la ei.

Vezi postareacatrina, la Aug 26 2010, 03:10 PM, a spus:

Multumesc.

Multumesc.

Atasez formularul. Eu zic sa-ti faci timp sa mergi la ei. Cu declaratiile de impunere de la fisc din ultimii ani, cu documentele pfa, copie CI etc. Iti vor face o calculatie si apoi va fi mai usor, vei plati trimestrial, dar du-te macar o data cand iti deschizi dosarul la ei.

Fisiere atasate

#227 Vital

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 146 Postari:

Postat 26 August 2010 - 02:23 PM

Cineva de la Casa de Pensii răspunde online la întrebări.

Link-ul este acesta:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-sa-iti...ezentantii.html

#228 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 02:49 PM

Vezi postareac.pletea, la Aug 26 2010, 03:00 PM, a spus:

Popu si A.tare multumesc pentru raspunsuri. Eu am fost si angajat in ultimii 5 ani de cand am PFA (cu exceptia catorva luni de pauza).
Asadar, normele de venit au fost :
Anul 2006 : 5300 ron
Anul 2007 : 3329 ron
Anul 2008 : 5875 ron
Anul 2009 : 6231 ron.

La astea se adauga jumatate din anul 2005 (PFA-ul e facut prin august), dar acolo nu am decizia de impunere, si anul 2010, care cred ca e 7000 ron norma (nu sunt complet sigur, dar cred ca 7000 ron este).
Popu, sa-mi spui si mie te rog formula dupa care calculezi, asa incat sa pot sa le demonstrez si celor de la finante in caz ca voi avea probleme. In mod normal ar trebui sa fie 6.5% din normele pe toti anii adunate, corect ?

Merci.

c. pletea nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic. Cei de la sanatate o sa-ti calculeze dupa lege si pe baza venitului de la finante cat anume ai de plata. Un calcul estimativ pina pe 30 iunie. Din 30 iunie calculezi cate zile au trecut, numarul de zile * 0.05% * Contributie datorata astfel obtii penalitatile de la 1 iulie pina in prezent. La asta mai adaugi un 5% * contributiile datorate pina pe 31 iulie. Dupa 60 de zile parca se mai aplica inca 15% penalitati la contributii.
E dubios ca norma de pe 2007 e mai mica decat cea de pe 2006...
Nu stiu cum sta treaba cu venitul ala minim de 600 RON. Daca e la 600 RON pentru lunile cand nu ai avut venit sau e minim 600 / luna, 1800 pe trimestru ...

http://www.fileden.com/files/2009/2/4/2306...%20sanatate.jpg

Formula de calcul pina la 30 iunie 2010.
Ai procentul ce trebuie platit pe fiecare an: 6.5% pina in 2009, 5.5% in 2010 (mie mi-au calculat cu 6.5% pe 2009 desi am inteles ca a fost un scandal pe tema 6.5% pe 2009 sau 5.5% pe 2009).
Procentul se aplica la venitul la trimestru. Asa obtii nivelul contributiei.
Sa luam anul 2006, prima scadenta 3/15/2006. Contributia datorata 5300 / 4 * 6.5% = 86 RON / trimestru. La contributia asta datorezi penalitati, 0.1% / zi, din 3/15/2006 pina pe 30 iunie 2010 sunt 1933 zile. 1933 * 0.1% * 86 RON, obtii penalitatile pina pe 30 iunie 2010. Din 1 iulie 2010 mai contorizezi cate zile sunt pina platesti, o sa ai nZile * 0.05% * 86 RON. Pina astazi au trecut 57 de zile ar fi inca 2.451 RON penalitati. Pe 31 iulie s-au mai adaugat 5% * 86 RON penalitati = 4.3 RON (dupa 30 de zile ). Daca mai amini plata o sa mai treaca si cele 60 de zile dupa care se aplica inca 15% la 86 RON. Fiecare zi ce curge iti aduce 0.05% in plus. Tine minte asta este pentru contributia de pe trimestrul 1, din 2006. Aplici chestia asta pentru toate trimestrele.

Deci pentru trimestrul 1 2006 ar fi 86 contributia + 166 penalitati pina pe 30 iunie 2010 + 2.45 RON penalitati 1 iulie - 26 august + 4.3 RON penalitati deoarece au trecut 30 de zile de la intrarea in vigoare a noului mod de calcul a penalitatilor si datoriile tale sunt mai vechi de 30 de zile. Dupa ce o sa treaca 60 de zile platesti un 15% in plus.
Deci ar fi 258 RON pentru trimestru 1 2006.

Sunt sigur de modul de calcul. De sumele la care se aplica nu sunt sigur (norma ta de venit, chestia cu venitul mai mic de 600 ron, cand se aplica, ...).
Pot sa-ti spun sigur ca eu am platit pentru 2005-2010, 7527 RON (contributii + penalitati) avand normele
2005 6250
2006 6880
2007 9500
2008 15700
2009 18840
2010 19590

#229 gasil

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 133 Postari:

Postat 26 August 2010 - 02:58 PM

Vezi postareabog26m, la Aug 26 2010, 02:29 PM, a spus:

Salut. Cazul meu: Sint angajat, si pe linga mai am si un pfa unde realizez venituri lunare. Dupa noua lege, am luat decizia de a imi radia pfa-ul.Mentionez ca la inceputul anului mi-am platit impozitul pe venit si CASS pentru tot anul, conform declaratiei estimative.Ce trebuie sa fac pentru a imi recupera banii dati in avans?
In urma inchiderii PFA =-ului ai primit o decizie de la Finante cu venitul realizat pentru anul in curs . O copie dupa aceasta decizie o atasezi unei adrese catre CASS prin care soliciti sa ti se vireze intr-un anumit cont ( numerar nu restituie ) suma achitata in plus .O primest in aproximativ 1 luna .

#230 c.pletea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 26 August 2010 - 03:24 PM

Popu, mersi pentru raspuns, m-ai cam intristat, se pare ca am o gramada de platit. Norma pe 2010 la mine este de 3913 ron.
E mai mica in unii ani pentru ca nu am fost in fiecare an sa duc adeverinta de salariat, uneori am sarit din termen pentru ca nu am ajuns sa o duc si n-am mai fost deloc. De exemplu anul acesta am fost sa o duc si de asta norma e 3900 ron.
Ideea e ca pana dupa 1 septembrie nu prea pot sa ajung, asadar cred ca cel mai bine e sa le trimit actele prin posta pana la urma.
Daca am inteles eu bine, actele care trebuie cand te inregistrezi la sanatate sunt urmatoarele :
- formularul pe care mi l-a dat Vital in reply-ul anterior
- copie dupa CI
- copie dupa certificatul de inregistrare si dupa CIF
Mai trebuie altceva in afara de astea ? De exemplu declaratie sau ceva ?

Ma gandesc ca poate e o varianta sa le trimit prin posta astfel incat sa-mi faca ei calculatia cat mai repede sa nu mai platesc atat de multe penalizari; mi-e imposibil sa ajung fizic inainte de 5 septembrie la ei.

#231 c.pletea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 26 August 2010 - 03:33 PM

Cred ca ar trebui sa trimit si copie dupa fiecare decizie de impunere primita in anii de cand am pfa-ul, corect ?

#232 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 03:46 PM

S-ar putea sa fi gresit in calculele mele referitor la cei ce sunt la norma de venit. Venitul net lunar realizat pe luna iulie s-ar putea sa nu fie calculat ca norma de venit / 12!
Am trimis in urma cu cateva zile cum se calculeaza venitul net realizat pe o luna pentru cei ce sunt la norma de venit, raspunsul dat ca de obicei in articole si puncte a adus o chestie noua (adica ce nu am luat-o in seama)
"Venitul net realizat lunar de către un contribuabil care desfășoară o activitate independentă care se determină pe bază de norme de venit se stabilește în conformitate cu art.49 al.(4) din Legea nr. 571 / 2003 privind Codul Fiscal actualizat :
În cazul în care un contribuabil desfășoară o activitate independentă pe perioade mai mici decât anul calendaristic, norma de venit aferentă acelei activități se corectează astfel încât să reflecte perioada de an calendaristic în care a fost desfășurată activitatea respectivă.”
Deasemenea punctul 46 din H.G. nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal prevede:
,, Pentru contribuabilii impuși pe bază de norme de venit, care își exercită activitatea o parte din an, în situațiile prevăzute la pct. 44 și 45, venitul net aferent perioadei efectiv lucrate se determină prin raportarea normei anuale de venit la 365 de zile, iar rezultatul se înmulțește cu numărul zilelor de activitate.”

Eu din asta pot sa inteleg ca venitul net realizat de mine fiind la norma de venit este
31 de zile / 365 zile * norma de venit pentru luna iulie
31 de zile / 365 zile * norma de venit pentru luna August
30 de zile / 365 zile * norma de venit pentru luna Septembrie
si nici decum norma de venit / 12.
Cine / ce spune legat de asta ...
Asta ar insemna ca cei ce sunt la norma de venit sunt obligati sa depuna declaratii si ei atunci cand lunile succesive au numar de zile diferite...

#233 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 03:54 PM

Vezi postareac.pletea, la Aug 26 2010, 04:33 PM, a spus:

Cred ca ar trebui sa trimit si copie dupa fiecare decizie de impunere primita in anii de cand am pfa-ul, corect ?
Daca te duci de buna voie la ei probabil inca nu au acces la veniturile tale (sau nu au ajuns inca la tine). Mie mi-au trimis o "invitatie" prin primavara, se pare ca au primit acces la baza de date de la finante si au comparat veniturile de la finante cu ceea ce este la casa de sanatate si m-au gasit cum ca nu am platit nimic desi am avut venituri pe PFA. Eu unu nu aveam o decizie de impunere pe 2008, "nici o problema, va spunem noi cat ati castigat"... Deciziile de impunere pe fiecare an alea cred ca-s cele mai importante si buletinul / copie dupa buletin. Cand am mers eu mi-a calculat pe loc, pe baza deciziilor in 20 de minute mi-a zis cat am de plata ...

#234 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:01 PM

Popu, te citez putin:
,, Pentru contribuabilii impuși pe bază de norme de venit, care își exercită activitatea o parte din an, în situațiile prevăzute la pct. 44 și 45, venitul net aferent perioadei efectiv lucrate se determină prin raportarea normei anuale de venit la 365 de zile, iar rezultatul se înmulțește cu numărul zilelor de activitate.”
Ce spui tu este valabil doar daca nu ai functionat tot anul ca PFA ci ai inceput activitatea in cursul anului. Atunci pentru calcului venitului net anual se foloseste acea formula. Altfel norma este intreaga si se imparte la 12 pentru baza de calcul contributii lunare

#235 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:18 PM

Vezi postareacrisflor, la Aug 26 2010, 05:01 PM, a spus:

Popu, te citez putin:
Ce spui tu este valabil doar daca nu ai functionat tot anul ca PFA ci ai inceput activitatea in cursul anului. Atunci pentru calcului venitului net anual se foloseste acea formula. Altfel norma este intreaga si se imparte la 12 pentru baza de calcul contributii lunare

Crisflor eu mi-am calculat venitul net lunar ca norma / 12 si asa am depus declaratiile.
Articolele alea sunt din raspunsul ce l-am primit eu de la finante la intrebarea mea "care e venitul net lunar pentru cei ce sunt la norma, norma /12 sau cum se calculeaza ..."
Raspunsul lor a fost prin franturi din codul fiscal. Nu am inteles de ce imi baga pe gat chestia cu o parte din an ...(luna fiind o parte din an)
Am pus o noua intrebare, cea de mai jos sper sa-mi raspunda la obiect norma / 12 sau norma * 31 / 365.

"Buna, va multumesc pentru raspuns.
Totusi venitul net realizat pe luna iulie pentru mine care ar fi?
Eu am norma de venit 19590 RON. Pentru a afla venitul net pe luna iulie impart 19590 la 12 si imi rezulta 1632.5 RON rotunjit la 1633 sau calculez raportand numarul de zile din iulie la cat are anul?
Venitul net realizat norma de venit Iulie = 19590 / 12 = 1632.5 RON rotunjit la 1633 RON
sau
venitul = 19590 * 31 zile / 365 zile = 1663.80 RON rotunjit in sus la 1663 RON
Va multumesc"

#236 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:26 PM

Da-le tu idei, ca maine-poimaine modifica iar normele :)

#237 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:47 PM

Vezi postareacrisflor, la Aug 26 2010, 05:26 PM, a spus:

Crisflor eu ma asteptam ca normele sa spuna cum ca venitul net realizat pentru cei ce sunt la norma de venit se calculeaza ca norma de venit / 12 sau decizia de impunere (care poate fi mai mica daca esti si angajat) / 12.
Sau declaratiile de la pensii / somaj sa contina cel putin chestia asta.
Ori cei de la pensii au venit cu un comunicat in care mentionau cum ca venitul net realizat se calculeaza pe baza normei de venit pentru cei ce sunt la norma , chestia asta au spus-o pe 24...

Ar fi bine daca ar modifica declaratiile, sa le copieze pe cele de la sanatate si sa se mearga pe estimari cu rectificare altfel o sa fie o harababura totala.

#238 Vital

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 146 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:57 PM

Vezi postareaPopu, la Aug 26 2010, 05:47 PM, a spus:

Vezi postareacrisflor, la Aug 26 2010, 05:26 PM, a spus:

Crisflor eu ma asteptam ca normele sa spuna cum ca venitul net realizat pentru cei ce sunt la norma de venit se calculeaza ca norma de venit / 12 sau decizia de impunere (care poate fi mai mica daca esti si angajat) / 12.
Sau declaratiile de la pensii / somaj sa contina cel putin chestia asta.
Ori cei de la pensii au venit cu un comunicat in care mentionau cum ca venitul net realizat se calculeaza pe baza normei de venit pentru cei ce sunt la norma , chestia asta au spus-o pe 24...

Ar fi bine daca ar modifica declaratiile, sa le copieze pe cele de la sanatate si sa se mearga pe estimari cu rectificare altfel o sa fie o harababura totala.

Casa de Pensii a precizat, în data de 24, că venitul net lunar al celor impozitați în baza normei de venit se stabilește prin împărțirea normei de venit anuale la 12 luni. Este și cea mai bună variantă. Varianta alternativă pe care ai amintit-o tu ar fi condus la venituri nete lunare diferite, ceea ce ar fi însemnat drumuri în plus pentru depunerea declarațiilor.

#239 gcip

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 26 August 2010 - 04:58 PM

Salut Vital,

ti-am trimis zilele astea un PM. Daca ai timp sa-mi dai un reply cand iti permite timpul,
mi-ar fi de ajutor.

Toate bune.

#240 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 26 August 2010 - 05:14 PM

Vital daca de http://www.cnpas.org/content/cnpas/others/...2058%202010.doc spui aici am vazut doar ca zic de norma, nu zic de norma / 12. Imi dau seama ca dupa formula zile / 365 * norma ar insemna ca doar iulie si august sunt cu acelasi venit si diferentele ar fi de cativa lei ...

Similar Topics Collapse

21 useri citesc topicul

0 membri, 21 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL