Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ajutor program arcade - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

ajutor program arcade

5 replies to this topic

#1 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 22 December 2010 - 11:45 AM

buna ziua va rog din suflet amo mare problema am trecut la luna viitoare si in loc sa dau ca luna decembrie are 22 de zile lucratoare am dat 23 si nu stiu cum sa o rezlv ca a fost 1 decembrie si...va rog ajutati-ma !!!

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 22 December 2010 - 02:04 PM

In mod normal programul trebuia sa stie cate zile lucratoare are luna, mai ales cand e vorba de o sarbatoare nationala neschimbata de peste 20 de ani.
Nu cunosc programul, dar ar trebui sa aibe undeva o setare a numarului de zile lucratoare. Daca nu, stergi luna 12 si o creezi din nou, deoarece este timp (ea se incheie de-abia in ianuarie).

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#3 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 22 December 2010 - 02:13 PM

da dar nu stiu cum sa o sterg......

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 25 May 2011 - 03:17 PM

#4 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 22 December 2010 - 03:24 PM

nu merge modificat.........e legal daca las ca luna are 184 de ore si lucrate 76? iar 8 ore le trec la suplimentare? sau daca las asa luna cu 184 de ore lucrate ma amendeaza itm-ul ca nu respect zilele nelucratoare?

#5 sanda_m

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 22 December 2010 - 06:48 PM

Intra in salarii, date personal, si dai F3 modificare date lucratoare.

Scuze , modificare zile nu date

#6 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 23 December 2010 - 08:06 AM

Vezi postareasanda_m, la Dec 22 2010, 08:48 PM, a spus:

Intra in salarii, date personal, si dai F3 modificare date lucratoare.

Scuze , modificare zile nu date

MULTUMESC DIN SUFLET !!!! AM REUSIT IN SFARSIT!!! MULTUMESC!!!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL