Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
monografie factura - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

monografie factura

6 replies to this topic

#1 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 02 February 2011 - 01:48 PM

buna ziua,

As avea si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta ...am o firma de prestari servicii si emitem facturi la clienti in luna decembrie am prins 2 facturi una la inceputul lunii in valoare de 40000 lei si una la sf lunii in valoare de 50000 lei a 2-a am emiso pe 30 decembrie si nu stiu cum sa fac pentru ca pe a 2 as vrea sa o inregistrez in inauarie pentru ca altfel voi avea impozit mare pe profit....
va rog sa ma sfatuiti

#2 cuceritor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 133 Postari:

Postat 02 February 2011 - 05:07 PM

Vezi postareapapusik, la Feb 2 2011, 01:48 PM, a spus:

buna ziua,

As avea si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta ...am o firma de prestari servicii si emitem facturi la clienti in luna decembrie am prins 2 facturi una la inceputul lunii in valoare de 40000 lei si una la sf lunii in valoare de 50000 lei a 2-a am emiso pe 30 decembrie si nu stiu cum sa fac pentru ca pe a 2 as vrea sa o inregistrez in inauarie pentru ca altfel voi avea impozit mare pe profit....
va rog sa ma sfatuiti

V-ati trezit cam tarziu, facturile pe decembrie s--au raportat de cumparatori (CLIENTI)
prin declaratia 394 depusa pana pe 25.01.2011,
asa ca orice geseala se plateste (sub forma impozitului pe profit !)

Aceasta postare a fost editata de cuceritor: 02 February 2011 - 05:07 PM

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 02 February 2011 - 05:14 PM

inreg in 419 sau 472, vb cu clientul si faci contract/act adit care sa sustina prest serv in 2011

#4 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 08 February 2011 - 09:46 AM

MULTUMESC FRUMOS

#5 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 21 February 2011 - 03:24 PM

am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta....bag facturile emise in reg. clienti si fac 411-704 insa vreau sa stiu cum sa fac contarea pentru facturi in curs de incasare ca mi se duc in venituir si platesc impozit mare

#6 sivriu

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 21 February 2011 - 07:14 PM

Vezi postareapapusik, la Feb 21 2011, 03:24 PM, a spus:

am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta....bag facturile emise in reg. clienti si fac 411-704 insa vreau sa stiu cum sa fac contarea pentru facturi in curs de incasare ca mi se duc in venituir si platesc impozit mare
Draga papusik, nu ai incotro.
tot ce este facturat se impoziteaza.

#7 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 21 February 2011 - 09:58 PM

depinde de ce facturezi. Ce venituri sunt?
ar mai fi venituri in avans sau avans client, dar asa cum suna mesajul tau cred ca sunt corecte si platesti. Mai rau e cand lucrezi si facturezi statului si banii ii vezi peste 2-3 ani, cand tot statul te executa si esti aproape in faliment

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 21 February 2011 - 09:59 PM

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL