Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
scoala privata - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

scoala privata

3 replies to this topic

#1 gavriil

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 06 February 2011 - 05:03 PM

Buna ziua! De curand ma ocup de conta unei scoli private, care desfasoara invatamant primar si secundar (cod CAEN 8531). Ma intereseaza daca taxele scolare trebuie inregistrate ca activitate economica (in ct 704) sau se poate considera scoala ca activitate nonprofit si sa inreg taxele in ct. 739? In paralel, trebuie sa am doua conturi 121 (unul pt economic si altul pt fara scop lucrativ)?
Daca cineva are o monografie.... sau experienta mai multa in domeniu...
Multumesc

#2 Elena Pana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 279 Postari:

Postat 06 February 2011 - 06:20 PM

Sa inteleg ca nici macar nu ai studiat actele de infiintare a "scolii private"????
Nu stii daca e organizatie non-profit sau altceva??? :thumbup: :smile: :laugh:
Nu pot sa cred!!!

elenacca

#3 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 06 February 2011 - 08:15 PM

Vezi postareagavriil, la Feb 6 2011, 07:03 PM, a spus:

Buna ziua! De curand ma ocup de conta unei scoli private, care desfasoara invatamant primar si secundar (cod CAEN 8531). Ma intereseaza daca taxele scolare trebuie inregistrate ca activitate economica (in ct 704) sau se poate considera scoala ca activitate nonprofit si sa inreg taxele in ct. 739? In paralel, trebuie sa am doua conturi 121 (unul pt economic si altul pt fara scop lucrativ)?
Daca cineva are o monografie.... sau experienta mai multa in domeniu...
Multumesc

Nu am experienta in acest domeniu,dar mi se pare logic cu inreg.taxelor in 704,ca doar din aceste venituri se suporta cheltuielile de functionare,si mai poate sa ramana si diferenta la profit,nu ?

#4 gavriil

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 08 February 2011 - 07:33 PM

Vezi postareaElena Pana, la Feb 6 2011, 06:20 PM, a spus:

Sa inteleg ca nici macar nu ai studiat actele de infiintare a "scolii private"????
Nu stii daca e organizatie non-profit sau altceva??? :frusty: :frusty: :frusty:
Nu pot sa cred!!!

Scoala este infiintata cu un Ordin al Ministrului Invatamantului, in care nu se precizeaza nimic referitor la activitate (din punct de vedere economic).
Am studiat toate actele care mi-au fost puse la dispozitie si, nereusind sa ajung la o concluzie, am scris intrebarea pe forum.
Imi pare rau ca ma tratati asa...

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL