Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
doctrina si deontologie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

doctrina si deontologie

1 reply to this topic

#1 rafaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 64 Postari:
  • Interests:despre contabilitate

Postat 10 February 2011 - 01:01 PM

"Expertii contabili nu pot efectua lucrari pentru agentii economici unde sunt salariati ..........de asemenea le este interzis sa efectueze lucrari pentru agentii economici, in cazul in care sunt rude sau afini pana la gradul al 4lea..........."
Intrebare :

Ca si expert contabil pot efectua lucrari ca liber profesionist (PFA) SI/SAU cu contract individual de munca.
sotul meu are o firma si eu vreau sa-i tin contabilitatea.....Se poate?Din cate scrie se pare ca nu dar eu am intrebat citiva experti contabili si mi-au raspuns ca daca sunt angajata la el la firma pot dar nu pot sa-i eliberez factura ca si PFA.

Sunt derutata complet.
Ma poate cineva ilumina ?

Multumesc

#2 MihaelaSori

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 27 May 2011 - 10:49 AM

buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine cu prob 85 la conta, duminica am ec
85. Întreprinderea ALFA S.A. primește în cursul exercițiului N o subvenție deexploatare de 100.000 u.m. pentru acoperirea consumului de energie electricã șio subvenție de 2.500.000 u.m. pentru cifra de afaceri. Se mai cunosc:– consumul de energie aferent exercițiului N este de 500.000 u.m.– veniturile din vânzarea mãrfurilor sunt de 1.200.000 u.m.– veniturile din producția vândutã sunt de 3.000.000 u.m.Se cere sã se prezinte înregistrãrile contabile și incidența în contul de profit șipierdere dacã întreprinderea utilizeazã metoda recunoașterii subvenției dinexploatare ca venit.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL