Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Imprimante laser - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Imprimante laser

7 replies to this topic

#1 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 20 April 2011 - 11:40 PM

Nu stiu daca am voie sa intreb, dar incerc : ce imprimanta laser (nu ma intereseaza cele color) ar fi recomandabila pentru activitatea noastra de contabilitate, la un pret cat de cat acceptabil (400-500) si o calitate buna ? Ma intereseaza si ca tonerul sa poata fi reincarcabil, nu dupa ce se termina sa trebuiasca sa achizitionez altul.
Eu am HP Laserjet 1150, sunt f. multumita de ea, dar ma tem ca incepe sa ma "lase" si am cautat pe Google, dar m-am pierdut cu totul, sunt multe oferte, nu ma pricep si asta este !

Dana

#2 aditzasava

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 April 2011 - 10:50 AM

Vezi postareaDana42, la Apr 21 2011, 12:40 AM, a spus:

Nu stiu daca am voie sa intreb, dar incerc : ce imprimanta laser (nu ma intereseaza cele color) ar fi recomandabila pentru activitatea noastra de contabilitate, la un pret cat de cat acceptabil (400-500) si o calitate buna ? Ma intereseaza si ca tonerul sa poata fi reincarcabil, nu dupa ce se termina sa trebuiasca sa achizitionez altul.
Eu am HP Laserjet 1150, sunt f. multumita de ea, dar ma tem ca incepe sa ma "lase" si am cautat pe Google, dar m-am pierdut cu totul, sunt multe oferte, nu ma pricep si asta este !
O imprimanta laser cu costuri reduse de intretinere, cartusul se poate incarca cu 45 lei iar la 2-3 incarcari se schimba cilindrul undeva la 50 lei, este canon lbp 6000 format A4, pret pana in 400 lei.

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 21 April 2011 - 10:59 AM

si eu iti recomand tot imprimantele laser, dar ai grija sa nu fie ultimele modele cu cip, care se vand prin magazine cash&carry in general, ca nu poti reincarca cartusele.
Eu folosesc laser Xerox, e excelenta, am dat vreo 250lei pe imprimanta si incarc cartusul cu cca 30-40lei, la 2 luni. Nu voi cumpara cartus nou ca e tot 250 lei, prefer sa cumpar alta imprimanta.

#4 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 21 April 2011 - 12:38 PM

Multumesc mult pt. sfaturi, Adizasava si Mihaela :thumbup: !
Despre impr. cu cip stiam, s-au smecherit din pacate, voi studia si Canon-ul.
Mihaela, cand ai putin timp (daca este voie aici) nu imi spui care este tipul imprimantei Xerox pe care o folosesti ? Pretul este f. bun.
Multumesc anticipat !

Dana

#5 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 21 April 2011 - 09:20 PM

este XEROX, daca vrei intreb pe furnizorul meu daca mai are ceva asemanator, e intr-adevar buna

#6 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 22 April 2011 - 11:37 PM

Multumesc Mihaela, dupa Sarbatori, daca poti, intreaba, pana atunci ma mai orientez, poate reusesc sa vad si ce are imprimanta mea si daca se rezolva ar fi super, acum cativa ani buni, cand am cumparat-o a costat destul de mult, dar a meritat din plin si acum duc inca toner-ul original la refill.

Dana

#7 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 23 April 2011 - 08:25 AM

Eu folosesc HP P1005, sunt foarte multumita de ea. Cartusul nu are cip, iar incarcarea lui costa 40-50 lei, in functie de service. Imprimanta costa in jur de 400-450 ron.
Am folosit si eu, multi ani la rand, o imprimanta la fel ca a ta Dana, nu am ce sa comentez in privinta ei...ar fi pacat sa nu o poti repara :thumbup:

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 23 April 2011 - 08:26 AM

#8 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 02 June 2011 - 11:00 PM

Citeaza

ar fi pacat sa nu o poti repara
Marra :thumbup: am rezolvat cu imprimanta, problema a fost pana la urma la toner, nu la cel original ci la cel de rezerva (compatibil), asa ca sper sa ma tina imprimanta cat mai mult.
Multumesc tuturor pt. sfaturi!

Dana

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL