Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inreg. ob. de inventar la I.I. - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

inreg. ob. de inventar la I.I.

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 rhoodey

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 10 November 2009 - 12:17 PM

Buna,
As avea si eu o intrebare. Activitatea mea de baza e - Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu -
Nu stiu ce sa trec ca si obiecte de inventar. Mijloacele fixe am inteles ca trebuie, dar deocamdata nu am cumparat nimic la valoare mai mare de 1800 lei. Cablurile se trec? am inteles ca nu pentru ca va fi vandut. Sculele? Cleste,mufe,aparat de masura pt retea se trece? Si inca o chestie, o sa am curand o lucrare de facut, unde am nevoie de 250 metri cablu. Mie mi-o ramas inainte sa deschid I.I. ul acel cablu.Pot sa il folosesc, sau trebuie facut un borderou de achizite? Cum se procedeaza ca sa nu am probleme.

Multumesc.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL