Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
CECAR 2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

CECAR 2011

25 replies to this topic

#21 Andre-Anca

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 20 September 2011 - 10:52 PM

Vezi postareabodo, la 19 September 2011 - 07:45 PM, a spus:

Vezi postareaAndre-Anca, la 18 September 2011 - 09:37 PM, a spus:

Buna,

Aveti cumva cartea de evaluare a lui TOMA in format electronic? Daca nu, stiti cumva de unde as putea sa o iau in afara de cecar. Ca stau cam prost cu timpul din cauza serviciului si nu prea pot sa ajung acolo sa o iau. Multumesc mult

Da-mi adresa de mail si ti-o trimit. Nu reusesc s-o postez aici.

Buna!

Am reusit pana la urma sa o scot de pe net! Multumesc mult pentru ajutor! Nici eu nu pot sa o postez din pacate:(. La doctrine de unde invatati?

Spor la citit!

#22 emiasta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 21 September 2011 - 03:18 AM

Multumesc Kurikisaki!!!

#23 IOANA_13

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 September 2011 - 11:21 AM

Va rog frumos sa imi trimiteti si mie bibliografie pentru examenul din 25 la adresa ioana_farcas@yahoo.com . Multumesc anticipat.

#24 Liana15

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 02 October 2011 - 09:00 PM

Buna,

Aveti cumva cartea de evaluare a lui TOMA in format electronic? Daca nu, stiti cumva de unde as putea sa o iau in afara de cecar. Ca stau cam prost cu timpul din cauza serviciului si nu prea pot sa ajung acolo sa o iau. Multumesc mult

Poti sa mi-o trimiti si mie daca vrei pe adresa liana_20042000@yahoo.com.Multumesc anticipat.

#25 darkstone

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 13 October 2011 - 08:45 PM

Vezi postareaLiana15, la 02 October 2011 - 09:00 PM, a spus:

Buna,

Poti sa mi-o trimiti si mie daca vrei pe adresa liana_20042000@yahoo.com.Multumesc anticipat.

am si eu nevoie de carte va rog ... mail darkstone_wog@yahoo.com .... de asemenea am nevoie daca aveti de orice fel de material ajutator pentru examenul de aptitudini de final care mi`l puteti expedia pe e-mail. multumesc anticipat oricui ma poate ajuta

#26 crisa_ana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 28 October 2011 - 02:49 PM

buna!
as avea si eu o rugaminte la voi, daca puteti sa-mi trimiteti si mie cartea pe mail la adresa crisaxxxl@yahoo.com.
multumesc anticipat.
spor la incatat colegilor!!! :smile:

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL