Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Inregistrarea in contabilitate a semintei obtinuta din cultura proprie si folosirea ei pentru obtinerea unei culturi pentru anul urmator - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Inregistrarea in contabilitate a semintei obtinuta din cultura proprie si folosirea ei pentru obtinerea unei culturi pentru anul urmator

2 replies to this topic

#1 eli

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 03 October 2012 - 08:29 AM

Buna ziua.
As avea rugamintea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:
- suntem firma cu specific agricol
- in aceasta vara am recoltat pentru prima oara grau de samanta
- samanta rezultata vrem sa o folosim pentru insamantarea terenurilor in vederea obtinerii recoltei viitoare.
Problema mea este ca nu stiu cum sa transform din punct de vedere contabil samanta obtinuta din cultura proprie in samanta pentru insamanatare.
Va multumesc si astept ajutor.

#2 anca mangalia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 08 October 2012 - 10:39 AM

View Posteli, on 03 October 2012 - 08:29 AM, said:

Buna ziua.
As avea rugamintea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:
- suntem firma cu specific agricol
- in aceasta vara am recoltat pentru prima oara grau de samanta
- samanta rezultata vrem sa o folosim pentru insamantarea terenurilor in vederea obtinerii recoltei viitoare.
Problema mea este ca nu stiu cum sa transform din punct de vedere contabil samanta obtinuta din cultura proprie in samanta pentru insamanatare.
Va multumesc si astept ajutor.

Se transforma produsul finit ( din cont 345) in samanta (in cont 3025 ), intocmind un proces verbal de selectie . In baza procesului verbal de insamantare se da samanta pe consum .

#3 eli

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 11 October 2012 - 09:39 AM

Multumesc pentru raspuns.
Insa mai am o intrebare: eu trebuie sa descarc si 711, in acest caz cum il descarc?

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL