O societate detine 2 constructii, realizate in regie proprie in anul 2007, respectiv 2010, pentru care a achizitionat materiale de constructii cu facturi si a dedus la momentul respectiv tva. Acum doreste sa le vanda. Am inteles corect: vanzarea constructiilor care nu sunt la prima utilizare este scutita de tva, cf art 141 din Codul Fiscal?
No replies to this topic
Postat 10 September 2013 - 08:49 AM
O societate detine 2 constructii, realizate in regie proprie in anul 2007, respectiv 2010, pentru care a achizitionat materiale de constructii cu facturi si a dedus la momentul respectiv tva. Acum doreste sa le vanda. Am inteles corect: vanzarea constructiilor care nu sunt la prima utilizare este scutita de tva, cf art 141 din Codul Fiscal?
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Intrarea/ieșirea în/din sistemul TVA la încasare în anul 2023 |
Materiale ANAF (MFP) | Otilia Alupei |
|
|
|
Declararea si plata impozitului pe veniturile din instrainarea prin vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan |
Materiale ANAF (MFP) | Otilia Alupei |
|
|
|
Cota de 5% TVA la achizitia unei locuinte incepand cu 01.01.2023 |
Impozitare - TVA | albertstancu |
|
|
|
Vanzare Autoturism (Norma de Venit) |
Contabilitate PFA | Eduard Stefan |
|
|
|
OMF 4634/2022 privind aplicarea cotei reduse de TVA de 9% pentru livrarea de ingrasaminte si pesticide de tipul celor utilizate in mod normal in productia agricola, seminte si alte produse agricole destinate insamantarii sau plantarii, ... |
Noutati legislatie | Otilia Alupei |
|
|
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi