Achizitie din piata UE/nonUE
Started By Egial, Jan 13 2018 12:41 AM
achizitie piata acte transport vama
5 replies to this topic
Postat 13 January 2018 - 12:41 AM
Postat 13 January 2018 - 03:29 PM
Daca nu are factura/ alt document de provenienta care sa reflecte tranzactia directa cu firma personala, atunci poate introduce marfa in tara numai ca PF, caz in care trebuie sa indeplineasca doar conditiile aferente unei PF.
Cele mai bune explicatii cred ca le poti obtine chiar la vama.
Cele mai bune explicatii cred ca le poti obtine chiar la vama.
Postat 14 January 2018 - 10:45 PM
Inteleg...ideea e ca el vrea sa faca treaba asta a la long si pentru cantitati mari de piese. Adica nu vine doar odata, isi aduce piesele si gata. In tara vrea se le vanda mai departe, prin SRL-ul propriu.
Postat 15 January 2018 - 01:44 PM
Am inteles, dar tot nu am alta varianta si reinnoiesc sfatul de a te adresa Directiei Vamilor. Nu ai de ce te teme fiindca patronul dovedeste astfel ca chiar vrea sa lucreze legal. In plus, de acolo vei primi cele mai exacte informatii - adica cele de la sursa directa.
Spor mare !
Spor mare !

Postat 15 January 2018 - 07:52 PM
Ok, multumesc mult!
Postat 15 January 2018 - 08:00 PM
Cu drag si alta data ! 
Poti sa le faci si o solicitare in scris, iar daca raspunsul este ca se poate si cum anume, atunci pastreaza-l pt patron in caz ca are pbl. cu trecerea pieselor, ulterior. Daca nu se poate, macar stiti asta si renuntati ...
Eu asa as face ...

Poti sa le faci si o solicitare in scris, iar daca raspunsul este ca se poate si cum anume, atunci pastreaza-l pt patron in caz ca are pbl. cu trecerea pieselor, ulterior. Daca nu se poate, macar stiti asta si renuntati ...
Eu asa as face ...
Similar Topics
Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|---|---|
![]() Tarif pt furnizare date din Revisal - Inspectia Muncii |
ITM, Inspectia Muncii | Otilia Alupei |
|
![]() |
|
![]() Daca angajatorul, din motive obiective, se află în imposibilitatea de a-mi elibera documente, cum le pot obtine ? |
REVISAL | Otilia Alupei |
|
![]() |
|
![]() CĂLĂTORI - Iesirea din Romania intr-un stat unional |
Diverse subiecte | Otilia Alupei |
|
![]() |
|
![]() CĂLĂTORI - Iesirea din Romania intr-un stat neunional |
Diverse subiecte | Otilia Alupei |
|