Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
VA ROG MULT! ma ajutati cu niste note contabile? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

VA ROG MULT! ma ajutati cu niste note contabile?

1 reply to this topic

#1 gabriela_ifrim

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 15 December 2005 - 10:44 PM

Va rog mult, am o problema cu CONCEDIUL MEDICAl - e vorba de o persoana care a vut CM toata luna Noiembrie si are urmatoarele coordonate:
salar de incadrare = 330 lei
11 zile CM suportat de unitate = 171
11 zile CM din BASS = 171

Ma puteti ajuta cu NOTELE CONTABILE, va rog mult, mult, de tot.
Eu am 2 programe de contabilitate si fiecare face calculul in felul sau.

#2 geambazumariana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 448 Postari:

Postat 16 December 2005 - 12:58 AM

641=423-171cm suportat de unitate
4311=423-171cm suportat de cas
4311=4314.1-40 sanatate la concedii medicale
daca CM<30 zile se retine 1 % somaj
423=4372 -2
423=444 cu impozitul calculat