search

Acum puteti descarca Declaratia 100 actualizata


Declaratia 100 in format PDF a fost actualizata in data de 21.11.2014, aceasta ajungand la versiunea v.2.0.0.

Impozitul pe venitul realizat din arenda NU SE MAI DECLARA IN DECLARATIA 100, acesta declarandu-se in declaratia 112.

Declaratia 100 – Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat, conform OPANAF 1703/2014, se completeaza de platitorii de impozite, taxe si contributii sociale carora le revin obligatii de plata la bugetul stat.


Click aici pentru a descarca Declaratia 100!



Atentie! A fost introdus un nou impozit cod 641 – Impozit pe veniturile realizate din transferul masei patrimoniale fiduciare de la fiduciar la beneficiarul nerezident in cadrul operatiunii de fiducie.

Declaratia 100 privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Pentru declararea unei obligatii de plata, pentru aceeasi perioada de raportare, nu se utilizeaza simultan mai multe metode de depunere a declaratiilor fiscale.

in situatia in care, platitorul de impozite sau taxe a utilizat pentru aceeasi obligatie de plata si aceeasi perioada de raportare mai multe metode de depunere, va fi inregistrata prima declaratie depusa, conform legii.
in situatia in care, in declaratia 100 privind o perioada de raportare, depusa la organul fiscal competent, nu au fost cuprinse toate impozitele sau taxele pentru care este prevazuta, conform legii, obligatia declararii acestora, platitorul depune un formular referitor la aceeasi perioada de raportare, pentru impozitele sau taxele nedeclarate initial. Data depunerii acestui formular se stabileste in conformitate cu prevederile legale.

Semnarea declaratiilor se realizeaza prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat in conditiile Legii nr. 455/2001.

Sursa: asistenta-contribuabili.ro



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice