search

Calendarul Contabilului Vesel 2024! Contine 12 caricaturi senzationale

Predarea contabilitatii unei SRL: Expertul contabil este obligat sa predea baza de date si in format electronic?
Un calendar este un obiect indispensabil, care nu lipseste practic din nicio casa si din niciun birou. Oricine are nevoie de un calendar, iar sfarsitul de an este ocazia perfecta pentru dvs. de a oferi un calendar cu adevarat iesit din comun, care sa impresioneze persoana-destinatar si s-o faca sa se gandeasca intr-un mod foarte pozitiv la dvs.  
 
Acest calendar este solutia pentru a stabili relatii solide cu cei cu care intrati in contact, in cel mai placut mod posibil: prin intermediul unei portii zdravene de ras. E lucrul de care toti avem nevoie, cat mai des, pentru a iesi din clestele grijilor cotidiene si pentru a ne aminti ca viata e frumoasa.


Parcurgeti Calendarul Contabilului Vesel 2024 si veti descoperi cum pot fi tratate cu un umor absolut delicios subiecte altminteri foarte serioase, gen relatia cu ANAF, cresterile salariale, depunerea declaratiilor lunare, capcanele Codului fiscal!

Cele 12 caricaturi pe care le contine Calendarul Contabilului Vesel 2024 reusesc sa surprinda intr-un mod inedit aspecte cotidiene ale muncii de contabil si sa le transforme in prilej de distractie. O distractie de nota 10, pentru ca umorul acestor caricaturi este fin, inteligent, spectaculos! Convingeti-va achizitionand chiar acum  Calendarul Contabilului Vesel 2024, un produs profund original, care apare fara intrerupere din 2016 incoace!

Vrem sa destindem putin atmosfera incinsa de seria de modificari fiscale si va prezentam cateva dintre caricaturile pe care le veti intalni in Calendarul Contabilului Vesel 2024.

Calendarul Contabilului Vesel 2024: titlurile celor 12 caricaturi 

Ianuarie: Alchimie fiscala
Februarie: Bancnota de 5 lei


Martie: Psihologie inversa
Aprilie: Efectele legii 370/2022
Mai: Virtual Reality
Iunie: Surpriza din sertar
Iulie: Wanted!
August: Cursul de hipnotizator
Septembrie: Jaful bancar
Octombrie: O sperietura zdravana
Noiembrie: Ingropat in bani
Decembrie: Amenintarea

...Calendarul se poate comanda aici >>

Acest calendar va scapa de o mare problema de care va loviti intotdeauna la sfarsit de an!

Problema e urmatoarea:
Ce cadou le faceti de Craciun prietenilor, rudelor, colegilor, partenerilor de afaceri, cunoscutilor?

Vreti sa fie ceva simplu si de efect, care sa produca o impresie excelenta si care sa ii arate destinatarului preocuparea dvs. pentru a-i oferi un lucru de calitate, foarte util si cu adevarat deosebit.

Calendarul Contabilului Vesel 2024 este cadoul perfect din toate punctele de vedere:

1) In primul rand, un calendar in sine este un obiect indispensabil, nu numai unui contabil, ci practic oricui. Oricine, fara exceptie, are nevoie de un calendar de birou care sa il ajute sa-si organizeze timpul, cu atat mai mult un contabil a carui activitate e jalonata permanent de anumite date ale lunii, cand trebuie efectuate plati sau depuse declaratii.

2) In al doilea rand, acest calendar este un obiect cu un efect inedit: el inveseleste instantaneu privitorul – un lucru binevenit pentru un contabil, o persoana care, prin definitie, este incarcata cu responsabilitati majore si care are nevoie sa scape macar putin de griji si stres.

3) In al treilea rand, acest calendar este spectaculos si 100% original. Si, recunoasteti, exact acestea sunt calitatile pe care le urmariti atunci cand cautati un cadou – sa fie ceva de efect, deosebit, care sa impresioneze instantaneu. Calendarul Contabilului Vesel 2024 este un astfel de cadou care, in plus, mai prezinta doua atuuri: 1) este tiparit in conditii grafice de lux si 2) are un pret foarte accesibil.

Comandati acum "Calendarul Contabilului Vesel 2024" >>Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba de la 1 ianuarie 2024!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024