search

Cosuri cadou pentru cei mai buni angajati! Cu FineStore faci doar alegeri inspirate de sarbatori!

19 august 2024 - termenul limita pentru depunerea raportarilor contabile la 30 iunie 2024
In sezonul cadourilor, mai ales, cei mai buni antreprenori au grija ca angajatii lor sa se simta apreciati. FineStore s-a pregatit deja cu cosuri cadou elegante la preturi speciale, pentru a veni in intampinarea companiilor care nu vor sa lase pregatirile de sarbatori pe ultima suta de metri si care totodata vor sa ofere experiente memorabile angajatilor sau partenerilor care au contribuit din plin la succesul bilantului de la sfarsit de an! 

Cadouri Craciun pentru angajati

Firmele care planuiesc sa aduca magia sarbatorilor in birouri pot beneficia din plin de oferta FineStore de cosuri cadou, pentru a-si rasfata angajatii. Nu lasa insa pe maine ce poti sa cumperi azi! Cererea creste odata cu apropierea sarbatorilor!

Bauturi fine, de calitate incontestabila si cu povesti impresionante, pot fi un cadou remarcabil pentru angajatii care au avut grija tot anul ca business-ul sa mearga struna. Puse impreuna cu alte produse absolut irezistibile, precum fursecuri, biscuiti, turta dulce, ceaiuri aromate sau bunatati traditionale, acestea devin cadouri de Craciun inspirate si de efect.

Din oferta bogata de licori alese de la FineStore poti alege un cadou pentru oricine. Cauti cadouri barbati? Mergi la sigur cu o sticla de rom AH Riise, un vin Ronco di Sassi sau cu un whisky Tomintoul, care aduce Scotia la sticla oricarui consumator de scotch single malt care pune pret pe traditie si calitate.

Cauti cadouri pentru femei? Angajatele tale se vor bucura cu siguranta de un cos cadou de sarbatori cu o bautura fina precum lichior Mozart sau un prosecco Foss Marai.

Cadouri corporate: cum faci alegerea potrivita pentru parteneri de afaceri

Daca vrei sa impresionezi un partener de afaceri vechi sau unul pe care speri sa-l fidelizezi, ai ajuns unde trebuie pe FineStore! O bautura nu e niciodata doar o bautura, ci are o poveste care poate spune multe despre atentia pe care ai acordat-o alegerii.

Cauti o bautura spirtoasa cu personalitate? Vodka Mont Blanc, bautura ultrapremium, medaliata cu Double Gold la World Spirits Competiton San
Francisco, imbina perfect traditia cu rafinamentul pur frantuzesc. 

Amatorii de arome si gusturi deosebite, dar si de design, vor aprecia cu siguranta o sticla de tequila Clase Azul, care este mai mult o opera de arta decat o bautura. 

Exista, desigur, si o "reteta" care nu se demodeaza niciodata cand vine vorba de cadouri corporate, indiferent ca destinatarul este un barbat sau o femeie. Mergi la sigur cu un cos cadou cu sampanie Gosset proaspata, eleganta, fructata, expresie a sofisticatului savoir-faire frantuzesc.

FineStore are o oferta bogata de bauturi alese si aduce laolalta branduri pentru care excelenta este cuvant de ordine. Rom Flor de Cana, gin June by G’Vine, whisky West Cork, prosecco San Martino, vinuri autohtone sau de peste mari si tari sau bauturi traditionale - gasesti de toate, pentru toate gusturile si toate buzunarele. 

Comenzile online sunt livrate rapid oriunde in tara, dar cei care prefera stilul mai traditional de a face cumparaturi sunt asteptati de specialistii FineStore si in magazinul fizic din Bucuresti, Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1, unde vor beneficia de cele mai bune sfaturi si recomandari de la expertii celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania. Spor la cumparaturi! 
 


Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile