search

CreditPrime (Romania): Feedback-ul clientilor confirma fiabilitatea

Cartea Verde a Contabilitatii: solutii practice, explicatii si recomandari din partea specialistilor

Cuprins/Continut:

  • CreditPrime - sectiunea pentru fiabilitate, transparenta si onestitate

  • Linie de credit pentru toate ocaziile

  • Avantajele CreditPrime

  • Perspectivele companiilor pe piata romaneasca a creditelor

In cazul in care o persoana are nevoie urgenta de bani, are mai multe optiuni. Va puteti imprumuta de la prieteni sau rude dar exista riscul sa ruinati relatiile bune, daca nu puteti rambursa banii la timp, din anumite motive. Puteti incerca sa solicitati un imprumut bancar, dar atunci trebuie sa uitati de urgenta - va dura cateva zile pana cand veti aduna certificatele necesare, pana cand veti astepta aprobarea serviciului de securitate. De asemenea, pentru a vinde ceva de care nu ai nevoie, este nevoie de timp 

O varianta alternativa - si cea mai fezabila optiune disponibila - este sa profitati de CreditPrime, care ofera cetatenilor romani imprumuturi rapide de pana la 4.000 de lei.  

Daca nu ati folosit inca serviciile CreditPrime, este timpul sa va informati despre termeni si conditii, feedback-ul despre CreditPrime a celor care au contractat deja imprumuturi de la aceasta organizatie.

CreditPrime (Romania) – curs despre fiabilitate, transparenta si onestitate

Credit prime

Activitatile institutiilor de creditare nebancare nu se bucura intotdeauna de aprobarea clientelei. Dimpotriva, astfel de resurse acumuleaza adesea o multime de reactii negative- utilizatorii nu sunt multumiti de conditiile de creditare, de atitudinea lor fata de debitori, de ratele ridicate ale dobanzilor si de penalitatile inumane.

Este cu atat mai surprinzator faptul ca opiniile despre CreditPrime pe site-urile si forumurile independente, in comunitatile de social media si pe canalele de mesagerie sunt covarsitor de pozitive. Clientii lauda compania, sunt bucurosi sa lucreze cu ea si, odata ce au profitat de oferta, o fac sau intentioneaza sa o faca din nou.

Care este motivul pentru care clientii sunt atat de loiali creditelor rapide - un produs care nu este foarte popular pe piata serviciilor financiare? Raspunsul este simplu -  CreditPrime si-a schimbat in mod fundamental abordarea in ceea ce priveste acordarea de imprumuturi cetatenilor. Inca de la inceput, compania si-a propus sa creeze un serviciu transparent, confortabil si convenabil pentru clienti, care sa ofere publicului servicii la cerere, accesibile si de inalta calitate. 

Cetatenii romani nu numai ca primesc un imprumut in conditii usor de inteles si acceptabile, dar pot beneficia si de cooperare. In special, daca va platiti datoriile la timp, serviciile financiare ale institutiei nu va vor costa mai mult decat un imprumut bancar obisnuit. Si asta in ciuda faptului ca, imprumuturile nebancare au multe alte avantaje, cum ar fi viteza de procesare.

O linie de credit pentru toate ocaziile vietii

Linia de credit de la CreditPrime pe 24 de luni, este un fel de portofel online disponibil 365/24/7. Utilizatorul extrage din acest portofel exact atatia bani (si nu mai multi) cati are nevoie in acel moment.

Apoi poate plati fie plata minima, fie poate rambursa intreaga suma. Dupa inchiderea datoriei, clientul are din nou acces la un imprumut instantaneu de pana la 4.000 de lei (si chiar mai mult in limite individuale). Aceasta abordare va permite sa va controlati cheltuielile si sa nu imprumutati mai multi bani decat necesita situatia, asa cum se intampla adesea in cazul imprumuturilor bancare.

Cererile repetate de retragere necesita un timp minim - cateva minute pentru procesare si 10-15 minute pentru a astepta o decizie. Utilizatorul trebuie doar sa faca cateva clicuri in contul personal pentru a initia un nou imprumut.

Cu fiecare imprumut, oferta devine din ce in ce mai buna - CreditPrime Romania are un sistem unic de fidelizare. Pentru clientii obisnuiti, ratele dobanzilor sunt reduse in mod constant, iar limita maxima a imprumutului este marita!

Avantajele unui imprumut de la CreditPrime

Pe site-ul oficial al CreditPrime Romania, serviciul isi declara misiunea astfel: "Oferim solutii de creditare accesibile si eficiente celor interesati de acestea. Compania construieste o relatie de incredere, respect si pe termen lung cu clientii sai, iar acestia ii raspund cu fidelitate.

Unele dintre principalele beneficii ale serviciului includ:

  • interactiunea se bazeaza pe principiile transparentei - organizatia ofera cetatenilor toate informatiile de care au nevoie, pentru a lua o decizie constienta cu privire la imprumut;

  • nu exista clauze in contracte scrise cu litere mici - utilizatorul stie dinainte ce comisioane trebuie sa plateasca si cand trebuie sa le plateasca pentru ca imprumutul sa fie cat mai profitabil;

  • datorita functionalitatii incorporate, situatia financiara a imprumutatului este evaluata pe moment - dupa care i se ofera un imprumut, care corespunde posibilitatilor sale financiare;

  • este important pentru companie sa se asigure ca imprumutul nu devine o povara nesustenabila pentru bugetul persoanei- aceasta abordare, bazata pe reguli de educatie financiara, face ca imprumuturile sa fie sigure;

  • clientilor le este garantata confidentialitatea - informatiile personale pe care le furnizeaza raman in interiorul companiei;

  • in cazul in care imprumutatul are probleme de rambursare, serviciul ofera un program de rambursare mai felxibil;

  • serviciul utilizeaza tehnologie moderna - serviciile sunt disponibile pe orice dispozitiv cu acces la internet - smartphone-uri, tablete, laptopuri si computere desktop;

  • procedura de accesare a imprumutului nu dureaza mai mult de 15 minute - aceasta include perioada de asteptare a deciziei privind cererea de imprumut;

  • sumele convenite sunt transferate instantant pe carduri sau conturi bancare, iar la sucursalele BCR se pot primi banii si in numerar.

Pozitivele feedback-uri despre imprumuturile oferite de CreditPrime se aplica si echipei de asistenta a serviciului. Exista operatori competenti si amabili care sunt gata sa rezolve orice problema a clientului in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care imprumutatul intampina dificultati cu cererea, personalul ii va explica fiecare pas care trebuie facut pentru a obtine rezultatul dorit.

Pentru primul imprumut, clientul va avea nevoie de o copie a cartii de identitate. Nivelul veniturilor poate fi confirmat prin interogarea bazei de dateANAF (Administratia Federala a Impozitelor pe Venituri). In cazul in care nu este disponibil, va fi necesar un extras de cont bancar / adeverinta de salariu / talon de pensie sau un alt document care atestavenitul regulat. Nu trebuie sa prezentati niciun document daca depuneti o noua cerere.

Ofertele sunt disponibile pentru cetatenii romani cu varste cuprinse intre 22 si 70 de ani.

Perspectivele CreditPrime pe piata creditelor din Romania

Serviciile fiabile si convenabile care ofera o alternativa la imprumuturile bancare, devin din ce in ce mai populare in Romania. Persoanele care au nevoie urgenta de sume relativ mici de bani prefera sa nu mearga la o banca, ci sa se adreseze unei companii de microcredite de incredere si prietenoase.

Cu toate acestea, toate tranzactiile financiare necesita respectarea anumitor reguli. In ciuda transparentei termenilor si conditiilor oferite, expertii recomanda sa cititi cu atentie contractul inainte de a contracta un imprumut. O atentie deosebita trebuie acordata clauzelor privind dobanzile si rambursarea. De asemenea, merita sa va calculati veniturile viitoare si sa va asigurati ca veti putea rambursa imprumutul la timp. Daca, dintr-un motiv oarecare, nu va puteti plati datoria, nu ignorati problema si nu va asteptati ca ea sa dispara de la sine. Nu trebuie decat sa sunati la linia de asistenta telefonica, iar acestia va vor sfatui cu privire la cea mai buna solutie pentru situatia dumneavoastra.

Reputatia impecabila si planurile ambitioase sunt confirmate de feedback-ul angajatilor CreditPrime – oamenilor le place sa lucreze la CreditPrime, au toate beneficiile sociale ale unui contract de munca si asteapta cu nerabdare, pe buna dreptate, perspectivele de cariera.




Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice