search

Cum sa alegi cadouri de sarbatori pentru partenerii de afaceri

Vanzare terenuri: atentie, tratamentul fiscal este diferit in functie de incadrarea acestora! Ce cota de TVA se aplica?
Decembrie este luna in care toata lumea se gandeste la cadouri pentru familie si prieteni. Doar cei din mediul business trebuie sa se gandeasca si la partenerii de afaceri! FineStore.ro iti face viata usoara si vine cu o oferta bogata de bauturi alese, ce pot fi oferite in dar celor mai fideli colaboratori, fara de care afacerile poate nu ar functiona asa cum functioneaza.

Vinuri elegante, de la branduri de renume romanesti si internationale, precum Masi sau Bruno Vespa, sampanii Gosset sau vin spumant Canevel, dar si marci de whisky sau coniac, precum Hennessy, potrivite oamenilor puternici sunt doar la cateva clickuri distanta si vor fi livrate rapid, oriunde in tara.

Nucky Thompson este un blend fabulous de whisky scotian, denumit dupa faimosul gangster al anilor ’30, cel care a adus distilatele scotiene in SUA si care a devenit apoi unul dintre cei mai influenti politicieni din Atlantic City. Cu un gust proaspat, neted si fin, aceasta bautura dezvaluie degustatorilor note de mar verde, flori albe si miere, un finish delicat si cu accente de nuci si poate fi savurat intr-o seara de iarna, alaturi de un trabuc, sau in mixuri de bauturi sofisticate.

Bauturile marca Frapin pot fi cadoul ideal pentru amatorii si cunoscatorii de coniacuri fine. O bautura de o finete aparte, cu o culoare splendida si o savoare complexa, poate fi daruita ca atare sau sub forma de set cu doua pahare, dar si in variantele sale de lux, cu arome pretioase si imbuteliate in sticle de colectie, menite sa completeze experienta pur frantuzeasca.

Tot in gama de cadouri corporate, pentru parteneri de afaceri, intra si tequila Clase Azul, o bautura premium, imbuteliata in sticle din ceramica ultrafina, ce sigileaza perfect aromele inegalabile ce rasfata simturile degustatorilor. Sculptate si pictate manual de artizani mexicani, aceste recipiente sunt „leaganul” perfect pentru o bautura obtinuta in urma unui proces sofisticat: agavele albastre organice sunt coapte timp de 72 de ore in cuptoare traditionale din caramida, imediat dupa ce au fost culese; cand miezul lor dezvolta arome intense, le este extras sucul, care fermenteaza pe drojdii selectionate inainte de a fi distilat si, apoi, lasat la invechit o perioada indelungata, pentru a definitiva gustul complex, elegant, cu accente de condimente, mere si migdale, cu o usoara adiere de caramel si vanilie.

Cadourile de sarbatori pentru partenerii de afaceri pot fi o alegere dificila. Pe FineStore.ro ai de ales dintr-o gama variata de vinuri, sampanie, coniac, gin, vodka Absolut, tequila, whisky, rom, lichior si bauturi traditionale, toate potrivite pentru a fi incluse in cadouri corporate, in semn de apreciere si fidelitate pentru partenerii de afaceri. Pe langa oferta variata de bauturi alcoolice, beneficiezi de livrare rapida, transport gratuit prentru comenzi ce depasesc 199 de lei si posibilitate de retur in 45 de zile! 
 


Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice