search

In luna martie, certificatul digital calificat de la certSIGN poate fi biletul tau de vacanta

Cartea Verde a Contabilitatii: solutii practice, explicatii si recomandari din partea specialistilor
certSIGN ofera tuturor persoanelor care in perioada 1-8 martie 2013 cumpara sau reinnoiesc un certificat digital calificat, posibilitatea de a castiga una dintre cele 7 vacante in Poiana Brasov pe care le-a pregatit clientilor sai.

Cele 7 vacante - 6 sejururi de 2 nopti pentru 2 persoane si marele premiu, un sejur de 6 nopti pentru 2 persoane - sunt oferite in cadrul hotelului de 5 stele Sport Hotel & Spa din Poiana Brasov si includ acces gratuit la piscina interioara si facilitatile centrului Spa.

„Prin natura lui, certificatul digital calificat contribuie la sporirea confortului clientilor nostri. Pot face din fata calculatorului lucruri care altfel le-ar rapi din timp si le-ar consuma resurse. Lucruri precum depunerea declaratiilor fiscale, emiterea retetelor electronice si depunerea raportarilor lunare catre CNAS sau semnarea si transmiterea de documente importante partenerilor, cum ar fi e-mailuri, contracte si nu numai.

In aceasta primavara, ne-am gandit sa oferim clientilor nostri, pe langa acest confort, si putina relaxare, intr-una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania.”, a declarat dl. Adrian Floarea, Director Dezvoltarea Afacerii, certSIGN.
In campania promotionala sunt inscrise automat toate persoanele care cumpara sau aleg sa reinnoiasca certificatul digital la certSIGN in perioada 1-8 martie 2013, castigatorii fiind desemnati prin tragerea la sorti care va avea loc in data de 15 martie 2013 la sediul certSIGN.

Informatii complete si regulamentul campaniei organizate de certSIGN sunt disponibile pe site-ul furnizorului de certificate digitale.

Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice