O agentie SEO se ofera sa optimizeze gratuit site-ul ANOFM - articole conta.ro
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

O agentie SEO se ofera sa optimizeze gratuit site-ul ANOFM

TargetWeb, o agentie de marketing online specializata in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), a inaintat catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca o propunere oficiala prin care se ofera sa optimizeze gratuit site-ul anofm.ro, cu scopul pozitionarii in primele rezultate din motoarele de cautare la accesarea expresiei „locuri de munca”.

Initiativa vine in contextul in care Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat in urma cu cateva zile ca „Site-ul ANOFM nu se regaseste in primele 20 de afisari dupa cautarea ”locuri de munca”, ceea ce nu a fost o surpriza, stiind cat de putin este popularizat” intr-o postare pe Facebook.

Agentia SEO TargetWeb a transmis oficial o oferta de optimizare a site-ului Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ( anofm.ro ) cu titlu gratuit, insotita de o anexa in care a constatat o serie de deficiente grave din punct de vedere SEO ale site-ului anofm.ro. Deficientele constatate sunt de ordin tehnic, dar au legatura si cu continutul site-ului care este insuficient pentru o indexare corespunzatoare in motoarele de cautare. Aceste deficiente impiedica o pozitionare mai buna a site-ului anofm.ro in rezultatele motoarelor de cautare. Momentan site-ul este plasat mai departe de primele 20 de rezultate de cautare.

Din spirit civic si antreprenorial, am realizat o analiza asupra site-ului Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si am transmis o propunere de optimizare pentru a pozitiona in mod gratuit site-ul anofm.ro in primele rezultate din motoarele de cautare la accesarea cuvantului cheie „locuri de munca”,. Din responsabilitate sociala, dorim sa ajutam ca site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ( anofm.ro ) sa ajunga in primele rezultate ale motoarelor de cautare, astfel incat populatia sa acceseze mai usor site-ul ANOFM in vederea accesarii locurilor de munca vacante, iar pe de alta parte aceasta ar fi si in beneficiul companiilor care ar putea intra mai usor in contact cu agentiile judetene ale ANOFM”, a declarat Iulian Ghisoiu, general manager al agentiei de marketing online.

TargetWeb (www.targetweb.ro) este o agentie SEO cu o experienta de peste 14 ani in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare si referentiere organica. TargetWeb are un portofoliu de peste 200 de website-uri optimizate pana in prezent si este una dintre putinele agentii cu experienta in optimizarea site-urilor pentru cautari vocale. A contribuit la initiativa vreau.online, prin care impreuna cu alte 16 companii de top a sprijinit mediul de afaceri afectat de criza COVID-19.
Examenul CECCAR 2020

100 de Subiecte rezolvate

- explicatii si temeiuri legale -

Click AICI >>


 

Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Conta.ro - www.conta.ro
Data: 2020-11-06
Vizualizari: 145


  Alte ContaArticole
postat la: 2020-12-02
Guvernul Romaniei, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a analizat in prima lectura doua proiecte de Ordonanta de Urgenta, care vizeaza sectorul HoReCa si turismul.  Citeste mai mult ...
postat la: 2020-12-02
Domeniul HoReCa si intreprinderile din turism sunt unele dintre cele mai afectate sectoare de pandemia Covid 19. Pentru a le veni in sprijin, Guvernul a luat decizia de a elabora o Ordonanta de Urgenta care instituie un ajutor de stat de 20% din pierderile inregistrate de aceste companii in anul 2020, fata de cifra de afaceri din 2019.  Citeste mai mult ...
postat la: 2020-11-26
Pentru a combate efectele economice provocate de pandemie, Guvernul a introdus o noua facilitate pentru contribuabilii care au acumulat obliga?ii fiscale ulterior declar?rii st?rii de urgen??, respectiv dup? data de 16 martie 2020: esalonarea la plata.  Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

MODIFICARILE din Contabilitate in 2020 - 9 Proceduri Contabile actualizate la zi Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

MODIFICARILE din Contabilitate in 2020 - 9 Proceduri Contabile actualizate la zi


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Director
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2020. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services