Community Status Updates

mihseba
buna
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Plan de audit intern multianual (tre...
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Plan de audit intern multianual (tre...

carmenutza_86 →
buna ziua, avei rezovarile la lucrarea de stagiu,an1, sem1? multumesc

GERD
Va rog frumos pe cineva calificat in a-mi raspunde exacat sa-mi trimite-ti un e-mail pe adresa:dimigerd@yahoo.com.Va multumesc.

GERD
Buna ziua.
Sunt nou pe acest forum si nelemurirea mea este in ce consta denumirea de "studii medii"?
Eu am 8 clase +3 ani de scoala profesionala.
Se poate considera ca am studii medii?
Va rog sa-mi dati raspunsuri din surse sigure,este foarte important.
Multumesc.
Sunt nou pe acest forum si nelemurirea mea este in ce consta denumirea de "studii medii"?
Eu am 8 clase +3 ani de scoala profesionala.
Se poate considera ca am studii medii?
Va rog sa-mi dati raspunsuri din surse sigure,este foarte important.
Multumesc.

crisy2523
cum pot afla numarul de inregistrare pe care l-am primit de la finante pentru declaratia 112?

Anaela →
Maihaela , eti membru vechi in Conta .ro , eu noua te rog ajutama. Cum sa pun o intrebare referitoare la microintreprinderi. Iti multumesc Daca poti scriemi pe emailul- ileanaburnete40@yahoo.com

-
mihaela_cva
cam tarziu am citit mesajul aici, acum am vazut, cred ca intre timp ai aflat cum
Nov 18 2011 12:22 AM

adelamiu
AJUTOR!!!!!
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA A DEPUS CINEVA D112 PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI.
Eu, din ce am citit mai sus, cineva zicea ca pt un contr.civil administrator pensionar, se depune D100. Cei de la finante, citez : "Sub nicio forma, nu exista D100".
Va rog, ajutati-ma
adela
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA A DEPUS CINEVA D112 PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI.
Eu, din ce am citit mai sus, cineva zicea ca pt un contr.civil administrator pensionar, se depune D100. Cei de la finante, citez : "Sub nicio forma, nu exista D100".
Va rog, ajutati-ma
adela

mihail.dn
buna! am si eu o problema la audit.
19. elaborare politici si proceduri contabile.studiu de ncaz: societatea de comert.
ma puteti ajuta?
19. elaborare politici si proceduri contabile.studiu de ncaz: societatea de comert.
ma puteti ajuta?

Cervantes
Eu am reusit sa completez declaratia si sa obtim fisierul de validare .xml, dar imi apare eroarea de mai jos:
E: validari globale
eroare structura: tag necunoscut ('frmMAIN')
Stie cineva sa-mi spuna unde am gresit, sau ce trebuie sa fac pentru a o corecta?
Multumesc anticipat.
E: validari globale
eroare structura: tag necunoscut ('frmMAIN')
Stie cineva sa-mi spuna unde am gresit, sau ce trebuie sa fac pentru a o corecta?
Multumesc anticipat.

MIHA59
Sunt nelamurita in legatura cu tva legat de un contract de schimb de active intre o PJ si o Pf. Persoana juridica emite factura pt imobilul cedat si va plati tva, dar ptr. imobilul primit va deduce tva? Cum? Va multumesc