Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 22

Salt la continut

Community Status Updates

mihseba's Photo

mihseba

buna
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Plan de audit intern multianual (tre...
May 04 2011 02:44 PM
carmenutza_86's Photo

carmenutza_86

buna ziua, avei rezovarile la lucrarea de stagiu,an1, sem1? multumesc
May 03 2011 12:54 PM
eszcse's Photo

eszcse

La multi ani !
Apr 30 2011 11:52 AM
GERD's Photo

GERD

Va rog frumos pe cineva calificat in a-mi raspunde exacat sa-mi trimite-ti un e-mail pe adresa:dimigerd@yahoo.com.Va multumesc.
Apr 29 2011 04:45 PM
GERD's Photo

GERD

Buna ziua.
Sunt nou pe acest forum si nelemurirea mea este in ce consta denumirea de "studii medii"?
Eu am 8 clase +3 ani de scoala profesionala.
Se poate considera ca am studii medii?
Va rog sa-mi dati raspunsuri din surse sigure,este foarte important.
Multumesc.
Apr 29 2011 04:37 PM
nopris's Photo

nopris

Nu lasati speranta la usa, voi cei care intrati aici!
Apr 28 2011 12:37 PM
crisy2523's Photo

crisy2523

cum pot afla numarul de inregistrare pe care l-am primit de la finante pentru declaratia 112?
Apr 27 2011 04:07 PM
anelis's Photo

anelis

cont mail sters
Apr 17 2011 01:20 AM
Anaela's Photo

Anaela

Maihaela , eti membru vechi in Conta .ro , eu noua te rog ajutama. Cum sa pun o intrebare referitoare la microintreprinderi. Iti multumesc Daca poti scriemi pe emailul- ileanaburnete40@yahoo.com
Mar 10 2011 04:18 PM
  • mihaela_cva's Photo
    mihaela_cva
    cam tarziu am citit mesajul aici, acum am vazut, cred ca intre timp ai aflat cum
    Nov 18 2011 12:22 AM
slobozeanu's Photo

slobozeanu

la multi ani
Feb 25 2011 02:57 PM
adelamiu's Photo

adelamiu

AJUTOR!!!!!
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA A DEPUS CINEVA D112 PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI.
Eu, din ce am citit mai sus, cineva zicea ca pt un contr.civil administrator pensionar, se depune D100. Cei de la finante, citez : "Sub nicio forma, nu exista D100".
Va rog, ajutati-ma
adela
Feb 25 2011 11:05 AM
mihail.dn's Photo

mihail.dn

buna! am si eu o problema la audit.
19. elaborare politici si proceduri contabile.studiu de ncaz: societatea de comert.
ma puteti ajuta?
Feb 16 2011 02:16 PM
Cervantes's Photo

Cervantes

Eu am reusit sa completez declaratia si sa obtim fisierul de validare .xml, dar imi apare eroarea de mai jos:
E: validari globale
eroare structura: tag necunoscut ('frmMAIN')
Stie cineva sa-mi spuna unde am gresit, sau ce trebuie sa fac pentru a o corecta?
Multumesc anticipat.
Feb 09 2011 09:54 PM
MIHA59's Photo

MIHA59

Sunt nelamurita in legatura cu tva legat de un contract de schimb de active intre o PJ si o Pf. Persoana juridica emite factura pt imobilul cedat si va plati tva, dar ptr. imobilul primit va deduce tva? Cum? Va multumesc
Feb 02 2011 02:19 PM
toaderanelia's Photo

toaderanelia

La multi ani
Jan 27 2011 11:13 AM
Cometa SQL