Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 23

Salt la continut

Community Status Updates

puisoru cafeniu's Photo

puisoru cafeniu

indemnizatia de efort acordata sportivilor este sau nu impozabila d.p.d.v. al impozitului pe venit/salariu? va rog cadru legal.
Jan 24 2011 01:05 PM
vasilicanita's Photo

vasilicanita

cum se inregistreaza subv.APIA ? -pe venituri in momentul acordarii; prin inreg.in cont venituri in functie de chltuielile efectuate;soldul ramas la finele anului se face venit; este impozabila intreaga suma primita sau numai cele ramase necheltuite.Asteptraspuns prin indicarea temeiului legal.
Jan 18 2011 01:28 PM
SCOALA DE TEHNICIENI FPIP's Photo

SCOALA DE TEHNICIENI FPIP

cluj@calificat.ro
fpipcluj@gmail.com
vizitati: calificat.ro
Jan 05 2011 09:21 PM
ramona-sara's Photo

ramona-sara

ce model de decizie in cetare contract de munca incheiat cu art.81 lit.b, pot folosi si eu
ma poate ajuta cineva?
Dec 14 2010 10:38 PM
SUDOIU's Photo

SUDOIU

Am o nelamurire si vreau sa ma ajutati. Coeficientului K de descarcare a gestiunii cu amanuntul se foloseste numai in cazul in care evidenta stocurilor se tine valoric?
Multumesc anticipat
Dec 13 2010 03:26 PM
IURIETG's Photo

IURIETG

trimite-mi adresa corecta de mail la iuriet@easynet.ro ,sa-ti trimit si alte materiale pentru experti
Dec 07 2010 07:56 AM
radu_girls's Photo

radu_girls

buna
cine ma poate ajuta la rezolvarea problemei la audi:
1. realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul salarii pana la nimelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar,inclusi v. afisez adresa de mail : mariacica98@yahoo.c om
Va multumesc
16 Nov 2010 - 20:06
Dec 04 2010 11:14 PM
adrianapervescu's Photo

adrianapervescu

buna,
sunt Adriana si te rog sa ma ajuti daca poti cu rezolvarea lucrarii "Realizati o misiune de audit intern cu privire la Capitaluri pina la nivelul intocmirii matricei si a raportului intermediar, inclusiv. si rezolvarea temei pe care ai avut-o postata pe forum in aprilie.
Iti multumesc mult.
Dec 02 2010 10:19 PM
Roxaelena's Photo

Roxaelena

Sal brute pe ultimele 6 luni:
mai:1672 lei
iunie:1672 lei
iulie:1672 lei
august:1400 lei
septembrie:1400 lei
octombrie 1400 lei
Concediul de maternitate calculat de mine este de 1268.64 lei.
Concediul de maternitate se plafoneaza la 12 salarii minime pe economie???calculul facut mai jos de contabila firmei la care lucrez este corect??deaoarece suma salariilo
Nov 30 2010 10:12 PM
YYKA's Photo

YYKA

Am o problema si rog sa ma ajute cineva cu o varianta calculata.
Multumesc.
Sa se determine valoarea globala a unei firme prin metoda anglo ? saxona de calcul a a Goodwill-ului daca se cunosc urmatoarele informatii:
? f ( rata inflației) = 10 %
? inedefl ( rata dobânzii la obligațiunile de stat) =20 %
? R (prima de risc) = 50%
? PNr (profitul net reproductibil)= 10.00
Nov 30 2010 02:01 PM
ccalin's Photo

ccalin

Este posibil ca o persoana juridica neinregistrata in scopuri de TVA sa faca o achizitie intracomunitara fara a plati TVA atat in tara unde s-a facut achizitia cat si in Romania ?
Nov 26 2010 11:04 AM
radu_girls's Photo

radu_girls

buna
cine ma poate ajuta la rezolvarea problemei la audi:
1. realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul salarii pana la nimelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar,inclusiv. afisez adresa de mail : mariacica98@yahoo.com
Va multumesc
Nov 16 2010 06:06 PM
pirina's Photo

pirina

buna seara, as vrea sa iau legatura in privinta indemnizatiei de conducere
Oct 30 2010 08:50 PM
birta's Photo

birta

vreau sa modific profilul
Sep 27 2010 06:39 PM
inteligentcareer's Photo

inteligentcareer