Community Status Updates

newmc →
si eres la del ligaligo mandame tu email para hablar a traves del messenger

newmc →
si eres la chica del ligaligo contestame por el ligaligo yo no he pagado por eso no puedo contestar a tu mensaje

aura_eco
daca am cifra de afaceri sub 50000 euro situatia semestriala la 2010 poate fi semnata doar de administrator?

Ghita Adriana
Intrebarea mea este urmatoarea: daca platesc, ca PFA, taxele lunare la somaj, sanatate...imi curge vechime in campul muncii sau trebuie sa am si carte de munca?
Daca am si carte de munca, paltesc aceste taxe de 2 ori?
Daca am si carte de munca, paltesc aceste taxe de 2 ori?

DNICUDANIEL
am dat pe 25.07.2010 examen de acces la experti contabili si vreau si eu raspunsurile la intrebarile din cartea pe 2010 la expertiza contabila. Ma poate ajuta cineva?

FORD_EXPLORER_B_54_ALX →
Buna ziua , daca sunteti Tudorache Eliza ,domiciliata in Galati , si sunteti proprietarul masinii Ford Explorer cu nr de inmatriculare GL-54-ALX , VA ROG FRUMOS SA MA CONTACTATI PENTRU FINALIZAREA ACTELOR DE VANZARE A MASINII

ramo21eva
Buna ziua,
Am si eu nevoie de ajutor legat de Tva,
Am facuturat in data de 16.06.2010
cu tva 19% chirie aferente lunilor Iunie,August Septembrie,ce tebuie sa fac ? Fac factura cu minus si o refac cu 24% ? deoarece tva-ul revine lunilor mai sus amintite.
Astept raspuns !
Va multumesc Frumos !
Ramona
Am si eu nevoie de ajutor legat de Tva,
Am facuturat in data de 16.06.2010
cu tva 19% chirie aferente lunilor Iunie,August Septembrie,ce tebuie sa fac ? Fac factura cu minus si o refac cu 24% ? deoarece tva-ul revine lunilor mai sus amintite.
Astept raspuns !
Va multumesc Frumos !
Ramona

rodvoda →
buna ziua
va rog sa ma ajutati daca doriti cu o problema si anume
-am o societate
-vreau s+o desfintez
prin lichid . si diyolvare voluntara
dar:
nu am depus declaratia de impozit forfetar si mi-au spus de la fisc ca n-o pot depune decat daca platesc amenda de 1000 lei
-vreau sa stiu pot depune dosarul de dizolvare si 'lichidare voluntara
si cum sa fac?<
va rog sa ma ajutati daca doriti cu o problema si anume
-am o societate
-vreau s+o desfintez
prin lichid . si diyolvare voluntara
dar:
nu am depus declaratia de impozit forfetar si mi-au spus de la fisc ca n-o pot depune decat daca platesc amenda de 1000 lei
-vreau sa stiu pot depune dosarul de dizolvare si 'lichidare voluntara
si cum sa fac?<

Aleona →
buna as dori sa ma ajuti si pe mine daca nu te superi cu caietul de practica am tare mare nevoie de un exemplu, multumesc pt ajutor daca poti, poti sa ma gasesti pe iolena_e@yahoo.com. multumesc tare mult

verometea@yahoo.com
intrebare pentru stagiari anul II ceccar
daca ma poate ajuta cineva cu o lucrare cu tema fuziunea prin absortie a doua soc com va rog mult de tot sa ma ajutati si sa-mi trimite-ti pe email verometea@yahoo.com
daca ma poate ajuta cineva cu o lucrare cu tema fuziunea prin absortie a doua soc com va rog mult de tot sa ma ajutati si sa-mi trimite-ti pe email verometea@yahoo.com