Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 26

Salt la continut

Community Status Updates

ONUZA's Photo

ONUZA

Buna ziua tuturor va rog ajutatima si pe mine cu o problema in legatura cu extrasele in valuta cum se inregistreaza.va multumesc.
Mar 12 2010 12:21 PM
biacris's Photo

biacris

te rog mult daca ai primit programul pentru notele explicative la bilant sa mi le trimiti si mie la adresa bia020676@yahoo.com Va rog mult , mult
Mar 12 2010 12:22 AM
biacris's Photo

biacris

buna . Te rog mult sa imi trimiti si mie programelul pentru notele explicative la bilant la adresa bia020676@yahoo.com.Te rog mult
Mar 12 2010 12:18 AM
biacris's Photo

biacris

va rog mult sa imi trimiteti si mie programul pentru notele explicative la bilant pe adresa bia020676@yahoo.com .Va rog din suflet
Mar 12 2010 12:08 AM
cris.sm's Photo

cris.sm

Buna. imi trebuie fisa post revizor gestiune, responsabilitati, proceduri, legislatie, unde le pot gasi?
Mar 11 2010 05:43 PM
NELICHIM's Photo

NELICHIM

buna ziua! stie cineva de unde se poate face rost de material pentru examenul de expert contabil 2010?
multumesc!
Mar 11 2010 12:35 PM
nicoleta ...'s Photo

nicoleta ...

cine poate sa-mi spuna daca pot trece la un salariat copilul acestuia in intretinere pentru deducere suplimentara,daca respectivul este student si beneficiaza de bursa sociala de 100 ron.
Mar 10 2010 12:03 PM
MIKY2010's Photo

MIKY2010

La multi ani!
Mar 09 2010 02:26 PM
DICA's Photo

DICA

buna ziua
sunt de aord cu infiintarea Asociatiei Economistilor si Contabililor din Romania si doresc sa devin membru
daca se poate sa primesc relatii in acest sens
va multumesc
Mar 09 2010 11:04 AM
SilviuFN's Photo

SilviuFN

Buna ziua,
am o rugaminte la dvs. am vazut ca aveti cunostinta despre conta II, SRL. sunt pe cale de a-mi deschide o firma si sunt in dilema: II sau SRL? din punct de vedere al contributiilor, etc. din cate stiu la II exista patrimoniul de afectatiune si se poate extinde pana la patrimoniul personal. v-as fi recunoscator ptr ajutor. multumesc
PS. Eventual daca doriti sa-mi scrieti pe ad
Mar 02 2010 01:16 PM
mariap's Photo

mariap

monografie ambalaje.S-au returnat ambalaje cu un pret mai mare decat cel de achizitie .
Feb 25 2010 09:35 PM
isadin's Photo

isadin

daca se poate la adresa de mail anamaria_din@yahoo.com
Feb 24 2010 06:51 PM
isadin's Photo

isadin

as dori si eu testele grile.Isabela
Feb 24 2010 06:50 PM
veronicacornelia's Photo

veronicacornelia

buna ziua, ma numesc veronica si am o mare rugaminte ...daca poate cineva sa imi spuna cum pot intra stagiar CECCAR , ce conditii sunt ?
va multumesc
Feb 23 2010 11:59 AM
Zira's Photo

Zira

stie cineva daca a aparut decl 394 lunara pe 2010? acum vine 25 02.2010 si cand o depunem? astept raspuns va multumesc anticipat zira
Feb 22 2010 12:27 AM
Cometa SQL