Community Status Updates

ONUZA
Buna ziua tuturor va rog ajutatima si pe mine cu o problema in legatura cu extrasele in valuta cum se inregistreaza.va multumesc.

biacris →
te rog mult daca ai primit programul pentru notele explicative la bilant sa mi le trimiti si mie la adresa bia020676@yahoo.com Va rog mult , mult

biacris →
buna . Te rog mult sa imi trimiti si mie programelul pentru notele explicative la bilant la adresa bia020676@yahoo.com.Te rog mult

biacris →
va rog mult sa imi trimiteti si mie programul pentru notele explicative la bilant pe adresa bia020676@yahoo.com .Va rog din suflet

cris.sm
Buna. imi trebuie fisa post revizor gestiune, responsabilitati, proceduri, legislatie, unde le pot gasi?

NELICHIM
buna ziua! stie cineva de unde se poate face rost de material pentru examenul de expert contabil 2010?
multumesc!
multumesc!

nicoleta ...
cine poate sa-mi spuna daca pot trece la un salariat copilul acestuia in intretinere pentru deducere suplimentara,daca respectivul este student si beneficiaza de bursa sociala de 100 ron.

DICA
buna ziua
sunt de aord cu infiintarea Asociatiei Economistilor si Contabililor din Romania si doresc sa devin membru
daca se poate sa primesc relatii in acest sens
va multumesc
sunt de aord cu infiintarea Asociatiei Economistilor si Contabililor din Romania si doresc sa devin membru
daca se poate sa primesc relatii in acest sens
va multumesc

SilviuFN →
Buna ziua,
am o rugaminte la dvs. am vazut ca aveti cunostinta despre conta II, SRL. sunt pe cale de a-mi deschide o firma si sunt in dilema: II sau SRL? din punct de vedere al contributiilor, etc. din cate stiu la II exista patrimoniul de afectatiune si se poate extinde pana la patrimoniul personal. v-as fi recunoscator ptr ajutor. multumesc
PS. Eventual daca doriti sa-mi scrieti pe ad
am o rugaminte la dvs. am vazut ca aveti cunostinta despre conta II, SRL. sunt pe cale de a-mi deschide o firma si sunt in dilema: II sau SRL? din punct de vedere al contributiilor, etc. din cate stiu la II exista patrimoniul de afectatiune si se poate extinde pana la patrimoniul personal. v-as fi recunoscator ptr ajutor. multumesc
PS. Eventual daca doriti sa-mi scrieti pe ad

mariap
monografie ambalaje.S-au returnat ambalaje cu un pret mai mare decat cel de achizitie .

veronicacornelia
buna ziua, ma numesc veronica si am o mare rugaminte ...daca poate cineva sa imi spuna cum pot intra stagiar CECCAR , ce conditii sunt ?
va multumesc
va multumesc

Zira
stie cineva daca a aparut decl 394 lunara pe 2010? acum vine 25 02.2010 si cand o depunem? astept raspuns va multumesc anticipat zira