Community Status Updates

frasinuta
Cum fac inregistrarile pentru o factura de mijloace fixe (returnate),factura cu minus, iar amortizare are ceva calculat pe anul trecut?

elychir →
Multumesc pentru rapiditate.O precizare te rog.In restante se cuprind si debitele din fd.reparatii si,fd.rulment neincasate?Pentru ca in acest caz nu da Activul cu Pasivul.O zi buna

georgianne →
Buna. Sunt mai noua pe forum. Tin contabilitatea la 2 srl-uri. Mai nou m-a rugat cineva sa-i tin contabilitatea la un cabinet stomatologic. Nu stiu tot ce trebuie facut la PFA. Crezi ca poti sa ma ajuti cu niste intrebari? Daca da scrie-mi pe georgiana.balc@gmail.com

georgianne →
Buna Cristinica. Sunt mai noua pe forum. M-a rugat cineva sa tin contabilitatea la un cabinet stomatologic. Crezi ca ma poti ajuta cu cateva nelamuriri? Daca da scrie-mi pe georgiana.balc@gmail.com

floricagra →
mama ce am mai ras, fraierele
de 30 ani este contabila, hahaha
este moral sa iei de-a gata din munca si pe banii altuia ?
materialele erau defapt carti scanate 6.693 pagini, rezolvarile sunt pe forumuri, nu era cazul
nici macar nu ati citit mesajele dinainte sa postati in cunostinta de cauza
de 30 ani este contabila, hahaha
este moral sa iei de-a gata din munca si pe banii altuia ?
materialele erau defapt carti scanate 6.693 pagini, rezolvarile sunt pe forumuri, nu era cazul
nici macar nu ati citit mesajele dinainte sa postati in cunostinta de cauza

floricagra →
hahaha, ati gresit persoana, nu avea cum sa fie pe acest topic pentru ca era pe altul, mai select
sa va bucurati sa mai vina o fraiera care sa posteze rezolvarile pentru examene, chiar si de la ceccar, nu meritati
sa va bucurati sa mai vina o fraiera care sa posteze rezolvarile pentru examene, chiar si de la ceccar, nu meritati

angy_sory
Organizarea Contabilitatii de gestiune. Studiu de caz: societate de prestari servicii.

angy_sory
Va rog sa ma ajutati, am nevoie de raspunsul la
''Organizarea contabilitatii pe centre de profit.Studiu de caz.
adresa mea este angy_sory@yahoo.com
''Organizarea contabilitatii pe centre de profit.Studiu de caz.
adresa mea este angy_sory@yahoo.com