Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 28

Salt la continut

Community Status Updates

antoniap's Photo

antoniap

As dori si eu materialale scanate pentru examen acces 2010 pe adresa manastur2002@yahoo.com
Multumesc
Pentru Zenuta
Jan 26 2010 06:49 PM
MARYETA's Photo

MARYETA

Buna!
Stie cineva care este termenul de depunere a bilantului anual pentru entitatile non profit?
Multumesc
Jan 24 2010 12:53 PM
rodicutzu's Photo

rodicutzu

buna seara, daca nu va suparati m-ar interesa subiectul cu cladirea si mai ales raspunsul primit de la finante pentru ca si eu am control in momentul de fata iar cheltuiala de autorizare a fost considerata nedeductibila de control. va rog sa imi trimite-ti un raspuns pe emailul contarodica@yahoo.com daca este cu putinta. cu stima
Jan 23 2010 10:31 PM
coatug's Photo

coatug

daca doriti sa va fac legatura cu acea persoana din Bucuresti va rog lasati un mesaj.
Jan 23 2010 11:07 AM
ina orzan's Photo

ina orzan

cum as putea sa te contactez
sunt interesata de o divizare
daca gasesti mesajul da un apel te rog la 0735512633
Jan 22 2010 04:32 PM
laura adriana's Photo

laura adriana

as dori si eu o monografie contabila pentru cab avocat...multumesc
Jan 19 2010 10:58 AM
Allexa_'s Photo

Allexa_

La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!
Dec 16 2009 03:46 PM
ROSSY's Photo

ROSSY

In mai toate tarile lumii exista o regula la scutire impozitului pe venit. Persoanele care muncesc in afara tarii mai mult de 6 luni sunt scutite de la plata impozitului pe venitul realizat inafara granitelor. Fac specificatia ca sunt si tari ale UE cu aceasta reglementare. Stie cineva, la noi exista asa ceva? Va rog sa raspunda daca stie cineva caci eu am tot cautat prin legislatie si inca nu am
Dec 14 2009 05:17 AM
mariana1965's Photo

mariana1965

situatia aceasta mai sunt 27 de persoane
Dec 07 2009 10:33 PM
mariana1965's Photo

mariana1965

Ajutati-ma pentru a formula o cere de chemare in judecata a angajatorului .Sotul meu a lucrat ca agent de paza din data de 23 iulie 2009 pana pe 28.10.2009, la angajare i-au fost cerute :cartea de munca,cazier judiciar,aviz psihologic si i s-a spus ca data de salariu este pe 20 al lunii urmatoare , ulterior am aflat din raspunsul ITM-ului ca nu a fost inregistrat ce pot sa fac nu este singurul in
Dec 07 2009 10:32 PM
patras's Photo

patras

as dori daca se poate sa aflu cateva pareri despre urmatoarea situatie. Ce se intampla in cazul in care o firma care are ca obiect " activitati agricole" achizitioneaza mai multe terenuri agricole cu intentia de a desfasura activitati specifie dar din diverse motive activitatea agricola nu se mai desfasoara iar firma decide sa vanda terenurile.
Dec 04 2009 06:45 PM
geanina 85's Photo

geanina 85

buna ziua! sunt un contabil incepator
Dec 03 2009 01:59 PM
MarianaTM's Photo

MarianaTM

am nevoie de ajutor
20. Elaborare politici si proceduri contabile. Studiu de caz:societatea de productie.????
24. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz:societate de prestari servicii.????
28. Inventarierea patrimoniului. Proceduri . Studiu de caz. ????
Dec 01 2009 07:26 PM
MarianaTM's Photo

MarianaTM

cum pot sa postez??????????
Dec 01 2009 07:24 PM
bursucel's Photo

bursucel

Buna, Alex!
Am o mare curiozitate... pana la urma ti s-a mai pus in carca tva-ul aferent chiriei?
Dec 01 2009 04:18 PM
Cometa SQL