Community Status Updates

antoniap
As dori si eu materialale scanate pentru examen acces 2010 pe adresa manastur2002@yahoo.com
Multumesc
Pentru Zenuta
Multumesc
Pentru Zenuta

MARYETA
Buna!
Stie cineva care este termenul de depunere a bilantului anual pentru entitatile non profit?
Multumesc
Stie cineva care este termenul de depunere a bilantului anual pentru entitatile non profit?
Multumesc

rodicutzu →
buna seara, daca nu va suparati m-ar interesa subiectul cu cladirea si mai ales raspunsul primit de la finante pentru ca si eu am control in momentul de fata iar cheltuiala de autorizare a fost considerata nedeductibila de control. va rog sa imi trimite-ti un raspuns pe emailul contarodica@yahoo.com daca este cu putinta. cu stima

coatug →
daca doriti sa va fac legatura cu acea persoana din Bucuresti va rog lasati un mesaj.

ina orzan →
cum as putea sa te contactez
sunt interesata de o divizare
daca gasesti mesajul da un apel te rog la 0735512633
sunt interesata de o divizare
daca gasesti mesajul da un apel te rog la 0735512633

laura adriana
as dori si eu o monografie contabila pentru cab avocat...multumesc

ROSSY
In mai toate tarile lumii exista o regula la scutire impozitului pe venit. Persoanele care muncesc in afara tarii mai mult de 6 luni sunt scutite de la plata impozitului pe venitul realizat inafara granitelor. Fac specificatia ca sunt si tari ale UE cu aceasta reglementare. Stie cineva, la noi exista asa ceva? Va rog sa raspunda daca stie cineva caci eu am tot cautat prin legislatie si inca nu am

mariana1965
Ajutati-ma pentru a formula o cere de chemare in judecata a angajatorului .Sotul meu a lucrat ca agent de paza din data de 23 iulie 2009 pana pe 28.10.2009, la angajare i-au fost cerute :cartea de munca,cazier judiciar,aviz psihologic si i s-a spus ca data de salariu este pe 20 al lunii urmatoare , ulterior am aflat din raspunsul ITM-ului ca nu a fost inregistrat ce pot sa fac nu este singurul in

patras
as dori daca se poate sa aflu cateva pareri despre urmatoarea situatie. Ce se intampla in cazul in care o firma care are ca obiect " activitati agricole" achizitioneaza mai multe terenuri agricole cu intentia de a desfasura activitati specifie dar din diverse motive activitatea agricola nu se mai desfasoara iar firma decide sa vanda terenurile.

MarianaTM →
am nevoie de ajutor
20. Elaborare politici si proceduri contabile. Studiu de caz:societatea de productie.????
24. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz:societate de prestari servicii.????
28. Inventarierea patrimoniului. Proceduri . Studiu de caz. ????
20. Elaborare politici si proceduri contabile. Studiu de caz:societatea de productie.????
24. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz:societate de prestari servicii.????
28. Inventarierea patrimoniului. Proceduri . Studiu de caz. ????

bursucel →
Buna, Alex!
Am o mare curiozitate... pana la urma ti s-a mai pus in carca tva-ul aferent chiriei?
Am o mare curiozitate... pana la urma ti s-a mai pus in carca tva-ul aferent chiriei?