Community Status Updates

lady63 →
sunt stagiar an I sem II, am si eu aceste intrebari. Ma poti ajuta cu ras?. adresa e-mail tutunoaca@yahoo.com
multumesc
multumesc

ioan2008 →
imi poti trimite si mie rezolvarea la prob.5 la fiscalitate pe adresa cristina.piclisan@yahoo.com multumesc mult

daniela-iulia
va rog sa- mi spuneti unde gasesc prevederi legale despre obligatia unei pers juridice de a emite o factura la efectuerea unei operatiuni

lyannaa
Buna seara. Raspundeti-mi, va rog, la o intrebare. Avand in vedere Legea 330/2009 si faptul ca salariul meu este mai mare de 750 ron, incepand cu ce data mi se vor aplica mie prevederile acestei legi? In ce conditii cele 8 zile de CFS pt bugetari pot fi inlocuite cu reducerea bugetului cu 15,5%? Multumesc.

ioan2008 →
daca ai raspunsurile la prob 9 si 13 te rog trimite-le si pe adresa de email cristina.piclisan@yahoo.com
multumesc mult
multumesc mult

ioan2008 →
te rog trimite-mi si mie rezolvarea de la prob.13 pe adresa de email cristina.piclisan@yahoo.com
multumesc
multumesc

ioan2008 →
te rog timite-mi si mie rezolvarea de la organizarea contabilitatii de gestiune-studiu de caz soc de comert pe adresa de email:cristina.piclisan@yahoo.com multumesc mult

roxana 777 →
La multi ani!!!!!!!!
Sanatate.Multe bucurii alaturi de cei dragi.Dumnezeu sa va ajute.
Sanatate.Multe bucurii alaturi de cei dragi.Dumnezeu sa va ajute.

IULIA MARIANA →
va rog sa ma ajutati cu mai multe raspunsuri ca nu stiu ce sa ma mai fac cu TVA-ul asta.Multumesc.

elei_71 →
te rog frumos daca ai raspunsurile pentru lucrarea de stagiu, sa mi le trimiti si mie la adresa elei_71@yahoo.com. Multumesc