Community Status Updates

mdurus78
Ma poate ajuta cineva.am o achizitie intracomunitara din G ermania(de piese) codul este valid de TVA cum o inreg in contab

AGLAITA
Firma la care lucrez are un angajat care a iesit lipsa in gestiune dupa p perioada de 12 luni ,aplecat si nu a mai venit sa clarifice inventarul.Ce poate face firma pt a recupera paguba?

acirnomis →
pana la urma ai facut rost de raspunsurile pentru lucrarea de stagiu; te rog frumos trimite-mi-le si mie pe adresa rica_somlea@yahoo.com

vikba
este fr trist ce se petrece in tara noastra,nu cred ca avem motive de bucurie ca s-a demis guvernul boc!
parerea mea este ca atunci cand chiar se vrea ceva schimbare(ma refer la reformele dorite )sunt deranjati rechinii care nu au muncit toata viata lor,ei si copii lor,si-i sperie gandul ca li se poate taia din cascaval!
sa le fie rusine de ce se petrece in tara si de cei care tr
parerea mea este ca atunci cand chiar se vrea ceva schimbare(ma refer la reformele dorite )sunt deranjati rechinii care nu au muncit toata viata lor,ei si copii lor,si-i sperie gandul ca li se poate taia din cascaval!
sa le fie rusine de ce se petrece in tara si de cei care tr

Claudia Cluj
Sper sa iasa Basescu presedinte din nou si sa se faca o noua alianta cu Boc premier sa poata continua ceea ce a inceput

Nicolett
Ma puteti ajuta cu o problema? Am o firma infiintata in feb.2008, dar nu a avut activitate pana in iulie 2009. In iunie am declarat impozit minim 367 lei. La septembrie ar avea impozit pe ven. micro 187 lei. Eu trebuie sa declat imp. minim 550 lei???. Daca nu este asa va rog sa ajutati cu un mod de calcul...

carmenatila →
adresa mea de mail atilacarmen@yahoo.com,si daca pot sa va ajut cu ceva lua-ti legatura cu mine.Multumesc

carmenatila →
Buna ,nu stiu cum sa iau legatura cu dvs ,sper ca asa pot ,as dori si eu tema dvs pe care ati avut-0 in sem 1 ,pentru ca noua ne-a dat tema pt sem doi si la fiscalitate am cam acelea-si probleme.

olalaaa →
doamna Clara, nu stiu cum sa va trimit un mesaj, forumul nu-mi permite :)
Totusi, n-as vrea sa postez emailul meu pe forum . :(
Totusi, n-as vrea sa postez emailul meu pe forum . :(

anyc
Am o problema noua pentru mine si nu am gasit raspunsul la ea pe site.Nu stiu care sunt inregistrarile corecte pentru o compensare a impozitului pe profit (de recuperat)cu impz.pe salarii ,compensare aprobata de Adm.Financ.de care apartine societatea pe care o conduc.?Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat?

olidav
va rog sa ma ajutati!!!! in 2006 s-a depus o declaratie 200 pentru 2004 calculata eronat venit de 100 lei, ch. 50 lei suma de impozita a fost trecut 10 lei. Salariatul AFP nu trebuia sa sesizeze eroarea? Declaratia a fost descoperita in urma inspectiei fiscale din 2009.

UBYTA
am nevoie de putin ajutor. daca este vreun administrator de scoala pe site am nevoie de cateva informatii. multumesc

SilviuP →
Va multumesc petru raspunsuri. Daca imi puteti recomanda o persoana care ma poate ajuta cu mai multe sfaturi pe tema PFA, evident, contra cost, v-as fi recunoscator. Sunt presat de timp si chiar nu stiu cum sa procedez in acest moment.
Multumesc!
Multumesc!