Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 40

Salt la continut

Community Status Updates

MIKY2010's Photo

MIKY2010

acolo unde ti-am mutat intrebarile, ai si raspunsul. inainte de postarile tale, s-a mai intrebat acelsi lucru. un nou angajat isi poate lua concediu cand vrea.
Feb 13 2009 02:56 PM
MIKY2010's Photo

MIKY2010

http://www.conta.ro/forum/index.php?showtopic=31062
Feb 13 2009 02:32 PM
maddy1018's Photo

maddy1018

e super la casa kraus...acolo imi fac nunta..
Feb 10 2009 04:50 PM
delgado's Photo

delgado

V-am trimis un mail. Sa-mi spuneti daca l-ati primit pentru ca mie imi apare -failure notice- dar imi apare si ca trimis
Feb 05 2009 11:59 PM
corpus's Photo

corpus

Nu face nimik dar absolut nimik ...intr-un mediul virtual aceste nuante isi pierd consistenta...!
Feb 05 2009 02:46 PM
delgado's Photo

delgado

Scuze pentru ca v-am tutuit! Imi cer scuze!
Feb 04 2009 09:17 PM
lili_ana1234's Photo
sorina_g's Photo

sorina_g

poate cineva sa-mi spuna cat este diurna pt Franta.
Multumesc
Jan 25 2009 10:27 AM
matilda's Photo

matilda

imi trebuie si mie urgent fisier cu declaratia 010 valabila in 2009 in format word
Jan 25 2009 07:16 AM
kirca madalina's Photo

kirca madalina

buna tuturor
imi puteti spune va rog o formula de calcul la activul net contabil
va multumesc anticipat!!!
Jan 13 2009 08:53 PM
brindusa's Photo

brindusa

cei ce doresc sa invete contabilitate si cred ca o va face cu pasiune sa ma contacteze.ptr. timisoara
Jan 06 2009 12:15 PM
flore82's Photo

flore82

buna si la multi ani
as avea o mare rugaminte la dvs.
am nascut acum 3 ani si de atunci sunt in concediu de ingrijire copil intre timp nascand si o a 2 fetita ,inainte de a naste am lucrat intr-o soc com ca si contabil sef ,am terminat cursurile fac de manag financiar contabil ,si sunt licentiata econimost,numai doresc sa ma intorc la respectiva socieatate ,si as dori sa tin evidenta ac
Jan 02 2009 08:38 PM
flore82's Photo

flore82

buna si la multi ani
am nascut acum 3 ani si de atunci sunt in concediu de ingrijire copil intre timp nascand si o a 2 fetita ,inainte de a naste am lucrat intr-o soc com ca si contabil sef ,am terminat cursurile fac de manag financiar contabil ,si sunt licentiata econimost,numai doresc sa ma intorc la respectiva socieatate ,si as dori sa tin evidenta ac
Jan 02 2009 08:17 PM
flore82's Photo

flore82

buna si la multi ani
Jan 02 2009 07:29 PM
trikule's Photo

trikule

noodles_og@yahoo.com - trikule de pe forum
Dec 21 2008 05:02 PM
Cometa SQL