Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 41

Salt la continut

Community Status Updates

CHITUGABI's Photo

CHITUGABI

LA MULTI ANI!
Dec 09 2008 10:52 AM
Gugulica's Photo

Gugulica

vioricanechita@yahoo.com
Multumesc.
Dec 07 2008 07:40 PM
Gugulica's Photo

Gugulica

Buna ziua! Ma numesc Maria.Vreau sa iau legatura cu dumneavoastra in legatura cu contabilitatea bugetara..
vioricanechita@yahoo.com
Multumesc anticipat.
Dec 07 2008 07:38 PM
carminys25's Photo

carminys25

Buna ziua! Ma numesc Carmen si doresc sa iau legatura cu dvs; se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro Multumesc frumos!
Dec 03 2008 12:29 PM
carminys25's Photo

carminys25

Buna ziua! Ma numesc Carmen si vreau sa iau legatura cu dvs; se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro Multumesc frumos!
Dec 03 2008 12:26 PM
carminys25's Photo

carminys25

Buna ziua, ma numesc Carmen si doresc sa iau legatura cu dvs, se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro multumesc!
Dec 03 2008 12:23 PM
nicolanton's Photo

nicolanton

Buna ziua
As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste inregistrarea in evidenta contabila a institutiei a unor pesti si alte obiecte de decorare acvaristica. "Bunurile" acestea sunt achizitionate in cadrul unui program Phare
Nov 24 2008 08:58 PM
oanakatalina's Photo

oanakatalina

buna ziua stie cineva s-a modificat plafonul la casa la furnizori e mai mare de 5000 ron?
Nov 24 2008 03:57 PM
vesperala's Photo

vesperala

Aduc stelele..:)
Nov 21 2008 06:56 PM
katinca's Photo

katinca

Felicitari pentru activitatea ta de azi pe forum!
Nov 21 2008 06:39 PM
eugenius63's Photo

eugenius63

in baza carie legi se poate prelua o gestiune , in lipsa gestionarului , apelindu-se la delegat neutru ??
ma puteti ajuta cu un raspuns?
Nov 18 2008 02:51 PM
criss13's Photo

criss13

Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un control de la Administratia de sector si au gasit cateva facturi de vanzare pe anul 2007, dar clientii respectivi erau radiati din 2002. Mi-au spus ca vor dispune confiscarea venitului aferent acestor facturi. Nu prea stiu ce sa fac in situatia asta.
Nov 17 2008 02:56 PM
alinuta82's Photo

alinuta82

Ce coditii trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei societati de contabilitate?
Nov 13 2008 11:16 AM
mica filip's Photo
TESA's Photo

TESA

referitor la investitiile in curs (in regie proprie):
1.se achiz.materiale de constructie 6028=404
si concomitent
231=722
in ct.231 vor fi inreg.si ch.cu sal.(a celor care lucreaza la aceasta constr.)
2.la terminarea constr.se inreg.mf dupa receptionare
212=231
va rog sa comentati inreg.mele -poate aveti alte opinii
Nov 12 2008 01:10 PM
Cometa SQL