Community Status Updates

Gugulica →
Buna ziua! Ma numesc Maria.Vreau sa iau legatura cu dumneavoastra in legatura cu contabilitatea bugetara..
vioricanechita@yahoo.com
Multumesc anticipat.
vioricanechita@yahoo.com
Multumesc anticipat.

carminys25 →
Buna ziua! Ma numesc Carmen si doresc sa iau legatura cu dvs; se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro Multumesc frumos!

carminys25 →
Buna ziua! Ma numesc Carmen si vreau sa iau legatura cu dvs; se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro Multumesc frumos!

carminys25 →
Buna ziua, ma numesc Carmen si doresc sa iau legatura cu dvs, se poate o adresa de mail? cpereteanu@raabe.ro multumesc!

nicolanton
Buna ziua
As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste inregistrarea in evidenta contabila a institutiei a unor pesti si alte obiecte de decorare acvaristica. "Bunurile" acestea sunt achizitionate in cadrul unui program Phare
As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste inregistrarea in evidenta contabila a institutiei a unor pesti si alte obiecte de decorare acvaristica. "Bunurile" acestea sunt achizitionate in cadrul unui program Phare

oanakatalina
buna ziua stie cineva s-a modificat plafonul la casa la furnizori e mai mare de 5000 ron?

eugenius63
in baza carie legi se poate prelua o gestiune , in lipsa gestionarului , apelindu-se la delegat neutru ??
ma puteti ajuta cu un raspuns?
ma puteti ajuta cu un raspuns?

criss13
Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un control de la Administratia de sector si au gasit cateva facturi de vanzare pe anul 2007, dar clientii respectivi erau radiati din 2002. Mi-au spus ca vor dispune confiscarea venitului aferent acestor facturi. Nu prea stiu ce sa fac in situatia asta.

alinuta82
Ce coditii trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei societati de contabilitate?

TESA
referitor la investitiile in curs (in regie proprie):
1.se achiz.materiale de constructie 6028=404
si concomitent
231=722
in ct.231 vor fi inreg.si ch.cu sal.(a celor care lucreaza la aceasta constr.)
2.la terminarea constr.se inreg.mf dupa receptionare
212=231
va rog sa comentati inreg.mele -poate aveti alte opinii
1.se achiz.materiale de constructie 6028=404
si concomitent
231=722
in ct.231 vor fi inreg.si ch.cu sal.(a celor care lucreaza la aceasta constr.)
2.la terminarea constr.se inreg.mf dupa receptionare
212=231
va rog sa comentati inreg.mele -poate aveti alte opinii