Community Status Updates

lutanico
as vrea sa stiu si eu cum se prescrie o datorie, care ar fi nota contabila?

bambi
stie cineva subiectele date la examenul de acces pentru expert contabil, recent?

hristu
este necesara casa de marcat la CAEN 2511-fabricarea de scari metalice,balustrazi pentru persoane fizice?

camic
buna! Eu am avut varianta 14. la audit a fost mai rau, dar in rest a fost bine. A mai avut cineva aceasta varianta?

cart
Toti prostii care nu au avut ce face dupa examenul de pe 19 si si-au scris impresii de genul "vai ce s-a mai copiat" mai bine ar invata alfabetul si gramatica Limbii Romane si dupa aceea poate ar avea dreptul sa se duca la un astfel de examen. ANALFABET-o care ai atras atentia Supraveghetorilor ca se copiaza in sala. Teleporteaza-te la comunisti Penal-o sau Penalule.

lucy.cris
Ce credeti despre rasunsul la intrebarea 16 de la Evaluare, este corecta? Daca are cineva alta varianta .....

ayla80
as dori si eu rezolvarile la subiectele de la expertiza,audit,deontologie,evaluare,va rog!!1
trimiteti-mi pe adresa:ayla_ayla802000@yahoo.com
multumesc din suflet !
trimiteti-mi pe adresa:ayla_ayla802000@yahoo.com
multumesc din suflet !

MIKY2010 →
este postata fisa postului ptr op calculator la modele fisa postului.

Meliana →
M-ai omorat cu acea carrte de la ceccar....cate zile vrei sa stai la mare ca sa pot si eu sa o am?...glumesc dar...zau ca am nevoie... :thumbup:

TESA
in legatura cu ex de acces experti contabili-are cineva rezolvate probl.de la nr.398-514-as dori f.mult sa intru in posesia lor,le are cineva?va multumesc

liliandra
pot emite chitante pentru persoane fizice ocazional ?Nu am casa de marcat nu am magazin ,am depozit .