Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 42

Salt la continut

Community Status Updates

lutanico's Photo

lutanico

as vrea sa stiu si eu cum se prescrie o datorie, care ar fi nota contabila?
Nov 12 2008 08:52 AM
oanakatalina's Photo

oanakatalina

buna ziua aveti intrebarile la deontologie la nr 10 din 26.10.08
Nov 10 2008 04:21 PM
oanakatalina's Photo
bambi's Photo

bambi

stie cineva subiectele date la examenul de acces pentru expert contabil, recent?
Nov 06 2008 09:49 PM
hristu's Photo

hristu

este necesara casa de marcat la CAEN 2511-fabricarea de scari metalice,balustrazi pentru persoane fizice?
Nov 04 2008 10:28 AM
camic's Photo

camic

buna! Eu am avut varianta 14. la audit a fost mai rau, dar in rest a fost bine. A mai avut cineva aceasta varianta?
Oct 26 2008 06:54 PM
cart's Photo

cart

Toti prostii care nu au avut ce face dupa examenul de pe 19 si si-au scris impresii de genul "vai ce s-a mai copiat" mai bine ar invata alfabetul si gramatica Limbii Romane si dupa aceea poate ar avea dreptul sa se duca la un astfel de examen. ANALFABET-o care ai atras atentia Supraveghetorilor ca se copiaza in sala. Teleporteaza-te la comunisti Penal-o sau Penalule.
Oct 26 2008 06:22 PM
lucy.cris's Photo

lucy.cris

Ce credeti despre rasunsul la intrebarea 16 de la Evaluare, este corecta? Daca are cineva alta varianta .....
Oct 24 2008 11:16 AM
ayla80's Photo

ayla80

as dori si eu rezolvarile la subiectele de la expertiza,audit,deontologie,evaluare,va rog!!1
trimiteti-mi pe adresa:ayla_ayla802000@yahoo.com
multumesc din suflet !
Oct 22 2008 11:15 AM
MIKY2010's Photo

MIKY2010

este postata fisa postului ptr op calculator la modele fisa postului.
Oct 21 2008 09:45 AM
c.elena's Photo

c.elena

Este o fata super de treaba.
Oct 20 2008 12:42 PM
MAR.K's Photo

MAR.K

am toate raspunsurile la fiscalitate
Oct 16 2008 05:21 PM
Meliana's Photo

Meliana

M-ai omorat cu acea carrte de la ceccar....cate zile vrei sa stai la mare ca sa pot si eu sa o am?...glumesc dar...zau ca am nevoie... :thumbup:
Oct 16 2008 02:19 PM
TESA's Photo

TESA

in legatura cu ex de acces experti contabili-are cineva rezolvate probl.de la nr.398-514-as dori f.mult sa intru in posesia lor,le are cineva?va multumesc
Oct 15 2008 01:37 PM
liliandra's Photo

liliandra

pot emite chitante pentru persoane fizice ocazional ?Nu am casa de marcat nu am magazin ,am depozit .
Oct 15 2008 09:38 AM
Cometa SQL