Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 47

Salt la continut

Community Status Updates

rellit's Photo

rellit

buna
sunt noua si as dori sa-mi fac prieteni
Jun 09 2008 10:56 AM
mariahuge's Photo

mariahuge

contract de grant
Jun 09 2008 07:50 AM
andrada05's Photo

andrada05

as dori si eu cursurile de la bucuresti, deoarece am un bebe mic mic si nu am invatat chiar nimic pentru examenul asta.
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yah oo.com
Jun 06 2008 07:17 PM
andrada05's Photo

andrada05

as dori si eu cursurile de la bucuresti, deoarece am un bebe mic mic si nu am invatat chiar nimic pentru examenul asta.
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yahoo.com
Jun 06 2008 07:12 PM
andrada05's Photo

andrada05

as dori si eu cursurile de la bucuresti la adresa andra.mihalache@yahoo.com
Jun 06 2008 09:19 AM
teodor_teo65's Photo

teodor_teo65

ma bucur ca am reusit
Jun 05 2008 05:42 PM
Albu's Photo

Albu

La multi ani si...sa-ti mearga toate din plin, asa cum ti le doresti.
O zi ...excelenta!
May 30 2008 03:07 PM
primavera's Photo

primavera

la ce cifra de afaceri devii platitor de TVA
May 23 2008 02:23 PM
primavera's Photo

primavera

va rog sa-mi raspundeti : daca am uitat anul trecut 2007 sa trec o cheltuiala( descarcare de gestiune marfa) pot s-o trec anul acesta pe cheltuiala?adica pot sa fac anul acesta 607=371?
May 23 2008 12:53 PM
primavera's Photo

primavera

va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:
daca am uitat anul trecut(2007)o cheltuiala..anul acesta o pot introduce?
May 23 2008 12:41 PM
mihaela_74's Photo

mihaela_74

are cineva un model de Registru pentru mentionarea nontransferurilor intracomunitare?
VA multumesc!
May 13 2008 10:24 PM
andrada05's Photo

andrada05

Si eu doresc sa intru in grup.Adresa mea este andra.mihalache@yahoo.com.
May 12 2008 03:20 PM
daniela pirvulescu's Photo

daniela pirvulescu

http://bux.to/?r=pastita
METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!
INCEARCA SI TU SI NU VEI REGRETA!!!!!
NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp. Oricum stai toata ziua pe net fara sa primesti nimic, nu strica sa incerci sa si primesti ceva pentru asta.
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani far
May 07 2008 08:21 PM
cello's Photo

cello

Am o problema pe care nu am reusit sa o rezolv.Am inregistrat marfa sosita.Pe parcursul lunii am vandut o parte din ea , incasand o parte din adaosul comercial.La descarcarea gestiunii (program SAGA C3.0) la sfirsitul lunii valoarea descarcata in 378 este mai mare decat valoarea rezultata din vinzare.De ce se i9ntimpla asa? Poate sa ma ajute cineva.Daca nu am fost preaexplicit cere-ti-mi lamuriri.
May 03 2008 06:03 PM
cello's Photo

cello

Folosesc programul SAGA C 3.0. Dupa inregistrarea primirii marfii si inchiderea de luna la contul 378 imi apare valoare eronata(marfa nefiind vanduta toata)
May 03 2008 05:57 PM
Cometa SQL