Community Status Updates

andrada05 →
as dori si eu cursurile de la bucuresti, deoarece am un bebe mic mic si nu am invatat chiar nimic pentru examenul asta.
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yah oo.com
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yah oo.com

andrada05 →
as dori si eu cursurile de la bucuresti, deoarece am un bebe mic mic si nu am invatat chiar nimic pentru examenul asta.
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yahoo.com
Mercic mult. Adresa mea este andra.mihalache@yahoo.com

andrada05 →
as dori si eu cursurile de la bucuresti la adresa andra.mihalache@yahoo.com

Albu →
La multi ani si...sa-ti mearga toate din plin, asa cum ti le doresti.
O zi ...excelenta!
O zi ...excelenta!

primavera
va rog sa-mi raspundeti : daca am uitat anul trecut 2007 sa trec o cheltuiala( descarcare de gestiune marfa) pot s-o trec anul acesta pe cheltuiala?adica pot sa fac anul acesta 607=371?

primavera
va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:
daca am uitat anul trecut(2007)o cheltuiala..anul acesta o pot introduce?
daca am uitat anul trecut(2007)o cheltuiala..anul acesta o pot introduce?

mihaela_74
are cineva un model de Registru pentru mentionarea nontransferurilor intracomunitare?
VA multumesc!
VA multumesc!

andrada05
Si eu doresc sa intru in grup.Adresa mea este andra.mihalache@yahoo.com.

daniela pirvulescu →
http://bux.to/?r=pastita
METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!
INCEARCA SI TU SI NU VEI REGRETA!!!!!
NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp. Oricum stai toata ziua pe net fara sa primesti nimic, nu strica sa incerci sa si primesti ceva pentru asta.
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani far
METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!
INCEARCA SI TU SI NU VEI REGRETA!!!!!
NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp. Oricum stai toata ziua pe net fara sa primesti nimic, nu strica sa incerci sa si primesti ceva pentru asta.
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani far

cello
Am o problema pe care nu am reusit sa o rezolv.Am inregistrat marfa sosita.Pe parcursul lunii am vandut o parte din ea , incasand o parte din adaosul comercial.La descarcarea gestiunii (program SAGA C3.0) la sfirsitul lunii valoarea descarcata in 378 este mai mare decat valoarea rezultata din vinzare.De ce se i9ntimpla asa? Poate sa ma ajute cineva.Daca nu am fost preaexplicit cere-ti-mi lamuriri.

cello
Folosesc programul SAGA C 3.0. Dupa inregistrarea primirii marfii si inchiderea de luna la contul 378 imi apare valoare eronata(marfa nefiind vanduta toata)