Community Status Updates

madalinab →
laura, te rog sa ai grija cu butoanele de raspuns. Tb sa folosesti ADDREPLY iar citarea o faci doar in anumite situatii...vezi regulament

irina petcu →
Buna,
Cu casa de marcat nu sunt sigura, cel mai bine ar fi sa mergi sa intrebi pe la Finante, dar pot sa-ti spun ca am cumparat online si mi s-a trimis factura si chitanta, desi de cele mai multe ori am cumparat cu cardul.
La partida simpla, as putea sa-ti recomand programul Saga P.S. de pe www.sagasoft.ro.
O zi buna.
Cu casa de marcat nu sunt sigura, cel mai bine ar fi sa mergi sa intrebi pe la Finante, dar pot sa-ti spun ca am cumparat online si mi s-a trimis factura si chitanta, desi de cele mai multe ori am cumparat cu cardul.
La partida simpla, as putea sa-ti recomand programul Saga P.S. de pe www.sagasoft.ro.
O zi buna.

ZPetro
Votati la
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html

sit33 →
am nevoie de un model de mustrare scrisa conform codului muncii
multumesc
multumesc

VRANCEA MARIANA →
Ai dreptate ,aceeasi scarba ma copleseste si pe mine,o bataie de joc de examen,nu mai pot sta bine pe scaun ca ma dor oasele de stat 6 ore pe o scandura, in sala circ,la bacalaureat in localit circ,toate notele peste 10,intra toti la facult cu dosar si ies prosti gramada,oare unde se ajunge????
Multi de pe forum sunt aroganti si rai,...specific breslei.Eu am aratat la o baba la examen, mi-a l
Multi de pe forum sunt aroganti si rai,...specific breslei.Eu am aratat la o baba la examen, mi-a l

rodica_cojoc@yahoo.co.uk
cine face plata pentru detasare ?institutia care detaseaza,sau institutia unde presteaza un functionar public?

-marcela-
As dori si eu subiectele de anul trecut rezolvate daca le are cineva. Mersi

lilith
buna ziaua
registrul de evidenta fiscala, trebuie sigilat de catre Adm Fin.?
registrul de evidenta fiscala, trebuie sigilat de catre Adm Fin.?