Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 46

Salt la continut

Community Status Updates

madalinab's Photo

madalinab

laura, te rog sa ai grija cu butoanele de raspuns. Tb sa folosesti ADDREPLY iar citarea o faci doar in anumite situatii...vezi regulament
Jul 16 2008 01:09 PM
irina petcu's Photo

irina petcu

Buna,
Cu casa de marcat nu sunt sigura, cel mai bine ar fi sa mergi sa intrebi pe la Finante, dar pot sa-ti spun ca am cumparat online si mi s-a trimis factura si chitanta, desi de cele mai multe ori am cumparat cu cardul.
La partida simpla, as putea sa-ti recomand programul Saga P.S. de pe www.sagasoft.ro.
O zi buna.
Jul 15 2008 02:06 PM
ZPetro's Photo

ZPetro

Votati la
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html
Jul 13 2008 07:34 PM
nicolescu's Photo

nicolescu

DACA STAI SA JUDECI OAMENII, NU MAI AI TIMP SA-I IUBESTI
Jul 10 2008 01:26 PM
sit33's Photo

sit33

a aparut programul
www. mfinante.ro
Jul 09 2008 09:34 PM
sit33's Photo

sit33

am nevoie de un model de mustrare scrisa conform codului muncii
multumesc
Jul 09 2008 09:32 PM
iliam's Photo

iliam

LA MULTI ANI!
Jul 08 2008 02:12 PM
-ovideea's Photo

-ovideea

pot sa adresez si eu o intrebare?
Jul 03 2008 07:01 PM
andrada05's Photo

andrada05

poate ne dai si noua de stire cand se afiseaza si unde
Jun 27 2008 01:11 PM
VRANCEA MARIANA's Photo

VRANCEA MARIANA

Ai dreptate ,aceeasi scarba ma copleseste si pe mine,o bataie de joc de examen,nu mai pot sta bine pe scaun ca ma dor oasele de stat 6 ore pe o scandura, in sala circ,la bacalaureat in localit circ,toate notele peste 10,intra toti la facult cu dosar si ies prosti gramada,oare unde se ajunge????
Multi de pe forum sunt aroganti si rai,...specific breslei.Eu am aratat la o baba la examen, mi-a l
Jun 24 2008 02:05 PM
rodica_cojoc@yahoo.co.uk's Photo

rodica_cojoc@yahoo.co.uk

cine face plata pentru detasare ?institutia care detaseaza,sau institutia unde presteaza un functionar public?
Jun 19 2008 01:57 PM
lcatalina1's Photo

lcatalina1

un contabil chinuit
Jun 17 2008 05:03 PM
-marcela-'s Photo

-marcela-

As dori si eu subiectele de anul trecut rezolvate daca le are cineva. Mersi
Jun 16 2008 12:36 PM
lilith's Photo

lilith

buna ziaua
registrul de evidenta fiscala, trebuie sigilat de catre Adm Fin.?
Jun 14 2008 01:37 PM
jedi1970's Photo

jedi1970

LA MULTI ANI!!!
Jun 09 2008 06:10 PM
Cometa SQL