Community Status Updates

maxlavi
Buna,
poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea: cand activul nu este egal cu pasivu
poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea: cand activul nu este egal cu pasivu

eugen2002 →
poti sa imi spui te rog cum pot sa pun o intrebare pe forum?te rog mult adresa mea dinca_eugen2002@yahoo.com multumesc mult

adri_1967
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un proiect practica contabilitate cig II

maxlavi
Buna,
poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea: cand activul nu este egal cu pasivul
poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea: cand activul nu este egal cu pasivul

iza_bella4all →
Buna sunt noua pe acest forum, si vreau sa te rog daca poti sa ma ajuti cu un model de practica, eu sunt in anu 2 cig si mailu meu esti sweety_je_maria@yahoo.com multumesc anticipat, iti doresc sa ai o zi buna

ricamilica
stie cineva daca se plateste vreo taxa pentru inscriptionarea siglei firmei pe masina?merci

ancatb
Buna ziua!Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cat este diurna ptr anul 2008 si eventual legea unde gasesc valoarea diurnei?!Va multumesc!

ana10 →
Salut dom' doctor! Urari de bine Doamnei Savoiu. Mi-ar face mare placere sa ne vedem in Targoviste - Biomedica. ing.OV/preten vechi

dionisie
am si eu nevoie va rog de un model de caiet de practica la managementul productiei anul 2

cocodril
buna
as vrea sa stiu cum se calculeaza venitul net la un PFA -VANZARE CU AMANUNTUL
adaos comercial-cheltuieli deductibile?
as vrea sa stiu cum se calculeaza venitul net la un PFA -VANZARE CU AMANUNTUL
adaos comercial-cheltuieli deductibile?

madalinab →
buna. te rog sa ai grija la postarea cu litere mari. regulamentul are cateva precizari exprese in privinta asta si te invit sa-l recitesti.
multumesc
multumesc