Community Status Updates

Daniela Halasz
cineva sa ma ajute, cum procedez mai departe ca sa pot si eu comunica cu cineva?

pisca
Buna ziua,
As dorii sa stiu daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la tichetele cadou acordate angajatilor cu ocazia Pastelui.
Limita de 150 ron se refera la angajatul cu copil in intretinere sau oricare angajat poate beneficia, indiferent daca are sau nu copil, sau daca il are sau nu in intretinere.
Va multumesc
As dorii sa stiu daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la tichetele cadou acordate angajatilor cu ocazia Pastelui.
Limita de 150 ron se refera la angajatul cu copil in intretinere sau oricare angajat poate beneficia, indiferent daca are sau nu copil, sau daca il are sau nu in intretinere.
Va multumesc

impozitgeorgiana
salut! Am nevoie de unele inf, pt ca sunt de curand pfa si habar nu am cum se plateste impozitul. am fost la adm financ si am platit fara nicoi declaratie de venit o suma reprezentand, cica, impozitul. Pe ce, din moment ce n-am declarat venitul????

Xsandra
Daca am cheltuieli de protocol, stiu ca trebuie sa le deduc din profit 2%. cum fac inregistrarea contabile , daca in primul trimestru am avut 38520.50 lei?

ION DOLJ
o rog pe dia voinea sa-mi trimita si mie studiile de caz rezolvate pentru examenul de aptitudini 2006-2007 experti contabili toate variantele

mellissa
puteti sa-mi trimiteti un contract de ajutor financiar sau imprumut intre doua firme???

lavinus
Buna , daca se poate doresc si eu referatele pentru stagiu la adresa laviniabudau@yahoo.com Multumesc frumos

ela34 →
am si eu o intrebare : cum descarc gestiunea legal cu tot ce se sparge la un scandal intr-un restaurant?

ela34 →
cum descarc un cont de gest. de fapt ceea ce vreu este: tin evidenta la un bar care serveste si mincare si de cele mai multe ori au existat scandaluri cind s-au spart sticle, pahare, de aceea s-a facut contract cu o firma de paza. ceea ce vreau eu sa stiu cum pot legal sa descarc gest cu aceste pagube , si sa nu mai pun la socoteala faptul ca la inventar mereu este lipsa

gaza
ma poate ajuta cineva? as dori sa stiu cum se procedeaza in contabilitatea unui restaurant ( cum inregistrez materia prima si cum se descarca?)
va multumesc.
va multumesc.