Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 48

Salt la continut

Community Status Updates

Daniela Halasz's Photo

Daniela Halasz

cineva sa ma ajute, cum procedez mai departe ca sa pot si eu comunica cu cineva?
May 01 2008 12:34 PM
pisca's Photo

pisca

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la tichetele cadou acordate angajatilor cu ocazia Pastelui.
Limita de 150 ron se refera la angajatul cu copil in intretinere sau oricare angajat poate beneficia, indiferent daca are sau nu copil, sau daca il are sau nu in intretinere.
Va multumesc
Apr 25 2008 09:57 AM
impozitgeorgiana's Photo

impozitgeorgiana

salut! Am nevoie de unele inf, pt ca sunt de curand pfa si habar nu am cum se plateste impozitul. am fost la adm financ si am platit fara nicoi declaratie de venit o suma reprezentand, cica, impozitul. Pe ce, din moment ce n-am declarat venitul????
Apr 24 2008 12:13 PM
Xsandra's Photo

Xsandra

Daca am cheltuieli de protocol, stiu ca trebuie sa le deduc din profit 2%. cum fac inregistrarea contabile , daca in primul trimestru am avut 38520.50 lei?
Apr 23 2008 06:25 PM
myrelutza's Photo

myrelutza

Buna. te ajut cu draga inima, dar in ce problema ? :D
Apr 23 2008 11:57 AM
ION DOLJ's Photo

ION DOLJ

o rog pe dia voinea sa-mi trimita si mie studiile de caz rezolvate pentru examenul de aptitudini 2006-2007 experti contabili toate variantele
Apr 23 2008 10:58 AM
mellissa's Photo

mellissa

puteti sa-mi trimiteti un contract de ajutor financiar sau imprumut intre doua firme???
Apr 20 2008 10:31 PM
GRIG21's Photo

GRIG21

doresc si eu ghidul TVA la adresa grigoreprioteasa@yahoo.com
Apr 19 2008 10:02 AM
elennanico's Photo

elennanico

sunt tot din ag.
Apr 18 2008 06:39 PM
Uta Cristina's Photo

Uta Cristina

Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de post?
Apr 15 2008 02:30 PM
lavinus's Photo

lavinus

Buna , daca se poate doresc si eu referatele pentru stagiu la adresa laviniabudau@yahoo.com Multumesc frumos
Apr 12 2008 12:19 PM
ela34's Photo

ela34

am si eu o intrebare : cum descarc gestiunea legal cu tot ce se sparge la un scandal intr-un restaurant?
Apr 11 2008 03:56 PM
ela34's Photo

ela34

astept daca se poate rasp. urgent la simomihadodo@yahoo.com
Apr 11 2008 11:13 AM
ela34's Photo

ela34

cum descarc un cont de gest. de fapt ceea ce vreu este: tin evidenta la un bar care serveste si mincare si de cele mai multe ori au existat scandaluri cind s-au spart sticle, pahare, de aceea s-a facut contract cu o firma de paza. ceea ce vreau eu sa stiu cum pot legal sa descarc gest cu aceste pagube , si sa nu mai pun la socoteala faptul ca la inventar mereu este lipsa
Apr 11 2008 11:12 AM
gaza's Photo

gaza

ma poate ajuta cineva? as dori sa stiu cum se procedeaza in contabilitatea unui restaurant ( cum inregistrez materia prima si cum se descarca?)
va multumesc.
Apr 07 2008 06:41 PM
Cometa SQL