Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 50

Salt la continut

Community Status Updates

amira27's Photo

amira27

Sunt o contabila stresata,cred ca nu spun o noutate.
Mar 20 2008 07:12 PM
amira27's Photo

amira27

Pana acum am gasit raspunsuri la intrebarile mele aici.
Mar 20 2008 06:48 PM
rares.baicu's Photo

rares.baicu

multumim pt ordinul 116/ 2008 dar daca se poate imi mai sunt necesare si tipurile de formular-ex anexa 21anexa22,25,25,30,34,35a,35b,ms frumos pt timpul acordat .
Mar 19 2008 12:28 PM
Mihaela IGE's Photo

Mihaela IGE

Buna Dana, as vrea sa descarc si eu fisa postului privind postul de secretara. Am incercat sa o descarc de pe forum si nu merge. Astept un e-mail de la ttine pe imob.grupexpert@yahoo.com
Mar 13 2008 02:04 PM
ionela steliana's Photo

ionela steliana

cum se evidentiaza in contabilitate un contract de prestarii servicii reziliat?
va rog sa imi raspundeti.
Mar 12 2008 12:31 PM
masaci's Photo

masaci

casa de marcat
Mar 11 2008 08:31 PM
masaci's Photo

masaci

intrebare rog ajutor
Mar 11 2008 08:29 PM
masaci's Photo
apostolaurelia's Photo

apostolaurelia

buna ziua! as dori sa stiu daca decl.101 am depus-o gresit (FARA CONSTITUIREA FD. DE REZERVA LEGALA)pot bilantul sa-l depun cu ac. inreg.
Mar 11 2008 02:05 PM
stiutor's Photo

stiutor

3. vanzarea in sistem online e reglementata prin lege, exista o lege a comertului electronic ceva in genul asta
4. vezi ca nedepunerea la 2 termene a declaratiilor implica trecerea ta in inactivitate iar veniturile pe perioada respectiva devin ilicite si pot fi confiscate de stat
Mar 08 2008 03:16 AM
stiutor's Photo

stiutor

din meajele tale am inteles ca vreo 4 probleme:
1. programatorul ti-a prestat activitatea ti-a luat banii, ti-a semnat o chitanta de mana si tu vrei sa-ti deduci bani ca cheltuiti
2. vanzari produse media adult ok presupun ca incasezi banii online si in orice moment nenea ficu stie cati bani ai avut tu in cont asta pentru ca ai conturi deschise pe teritoriul romaniei.
3. vezi ca van
Mar 08 2008 03:13 AM
stiutor's Photo

stiutor

activitatea ta de tranzactii pe internet inca nu e
Mar 08 2008 03:06 AM
miha90's Photo

miha90

as dori sa va intreb cum inregistrati in contabilitate constructia unui bloc de locuinte realizata de catre diversi furnizori?
Mar 07 2008 04:29 PM
miha90's Photo

miha90

M-am inscris acum si eu printre voi cu scopul de a schimba informatii
Mar 07 2008 04:27 PM
inspector's Photo

inspector

dobanda la contractele de leasing nu re mai conteaza in 471.dar cum este monografia?
multumesc
Mar 07 2008 02:27 PM
Cometa SQL