Community Status Updates

rares.baicu →
multumim pt ordinul 116/ 2008 dar daca se poate imi mai sunt necesare si tipurile de formular-ex anexa 21anexa22,25,25,30,34,35a,35b,ms frumos pt timpul acordat .

Mihaela IGE →
Buna Dana, as vrea sa descarc si eu fisa postului privind postul de secretara. Am incercat sa o descarc de pe forum si nu merge. Astept un e-mail de la ttine pe imob.grupexpert@yahoo.com

ionela steliana
cum se evidentiaza in contabilitate un contract de prestarii servicii reziliat?
va rog sa imi raspundeti.
va rog sa imi raspundeti.

apostolaurelia
buna ziua! as dori sa stiu daca decl.101 am depus-o gresit (FARA CONSTITUIREA FD. DE REZERVA LEGALA)pot bilantul sa-l depun cu ac. inreg.

stiutor →
3. vanzarea in sistem online e reglementata prin lege, exista o lege a comertului electronic ceva in genul asta
4. vezi ca nedepunerea la 2 termene a declaratiilor implica trecerea ta in inactivitate iar veniturile pe perioada respectiva devin ilicite si pot fi confiscate de stat
4. vezi ca nedepunerea la 2 termene a declaratiilor implica trecerea ta in inactivitate iar veniturile pe perioada respectiva devin ilicite si pot fi confiscate de stat

stiutor →
din meajele tale am inteles ca vreo 4 probleme:
1. programatorul ti-a prestat activitatea ti-a luat banii, ti-a semnat o chitanta de mana si tu vrei sa-ti deduci bani ca cheltuiti
2. vanzari produse media adult ok presupun ca incasezi banii online si in orice moment nenea ficu stie cati bani ai avut tu in cont asta pentru ca ai conturi deschise pe teritoriul romaniei.
3. vezi ca van
1. programatorul ti-a prestat activitatea ti-a luat banii, ti-a semnat o chitanta de mana si tu vrei sa-ti deduci bani ca cheltuiti
2. vanzari produse media adult ok presupun ca incasezi banii online si in orice moment nenea ficu stie cati bani ai avut tu in cont asta pentru ca ai conturi deschise pe teritoriul romaniei.
3. vezi ca van

miha90
as dori sa va intreb cum inregistrati in contabilitate constructia unui bloc de locuinte realizata de catre diversi furnizori?

inspector
dobanda la contractele de leasing nu re mai conteaza in 471.dar cum este monografia?
multumesc
multumesc