Community Status Updates

rodica36
cum inregistrez in contabilitate incasarile obtinute ca urmare a prestarii unor servicii catre clienti cind acestia platesc cu cardul

t_oana_79
tu trebuie sa ai o factura dupa care refacturezi , daca are tva consumatorul final il poate deduce conform facturii pe care tu o anexezi la factura ta .

acvaristica →
buna OANA , iti multumesc pentru raspuns dar as mai avea o intrebare clientul meu ce face cu tva-ul? il de duce daca eu nu il scriu?

florescui312
Cum inregistrez cupoanele de la APIA cu care se achita facturi de seminte

imac67i
un asociat unic poate avea calitatea de angajat conform legii 31/1990,art.196.dar intrebarea mea este poate avea calitatea de angajat ca director economic ,bineinteles cu studii superioare?
va rog imi puteti da un raspuns urgent?multumesc tare mult.
va rog imi puteti da un raspuns urgent?multumesc tare mult.

bosonel
Ce se retine unui salariat si ce contributii trebuiesc platite de angajator in cazul preavizului? Multumesc

clementin
buna! va rog sa i-mi trimita cineva subiectele de examen consultanti fiscali la adresa clementinrotaru@yahoo.com

contautszasz →
mariana_2007,
te rog sa m-i trimiti
si mie notele explicative la bilant
(politici contabile)
la adresa :contautszasz@yahoo.com
Multumesc mult !
te rog sa m-i trimiti
si mie notele explicative la bilant
(politici contabile)
la adresa :contautszasz@yahoo.com
Multumesc mult !

ilia →
Multumesc pt. text, dar eu doream o confirmare a faptului ca am inteles corect: adica ori am director econ./ctb. sef angajat ori am contract cu o pers./firma acreditata CECCAR. In acest ultim caz imi tb. obligatoriu contract si factura. Alta varianta nu am. E corect? deocamdata eu nu am niciuna din aceste variante, imi tin singura toata conta si am calitate de asociat si administrator la firma. Ce

baby71
buna sunt in ceata cine ma poate ajuta???am o firma si vreu sa invat contabilitate,pt mine personal,cum se calculeaza dividentele si de unde se ridica???
de unde pot afla toate codurile care apar in bilantß?(nu vreau sa intreb contabilul meu )sa nu creada alceva
de unde pot afla toate codurile care apar in bilantß?(nu vreau sa intreb contabilul meu )sa nu creada alceva

SIMYNA
Buna ziua as vrea sa stiu cum repartizez profitul la o societate infintata in decursul anului 2007, avand un profit de 145.53 lei, stiu ca 5% din profit dar cu diferenta cum fac, cum o impozitez?