Community Status Updates

Ramona_BMG
STITI CUMVA DE CE NU IMI SALVEAZA ANEAXA 1C LA NOUL PROGRAM DE SANATATE?
ASTEPT RASPUNSURI.
PLS
ASTEPT RASPUNSURI.
PLS

od_com94
buna ziua
in 11.2007 firma a depasit limita ptr. neplata tva
in 01.2008 s-a inscris ca platitor tva (incepand cu 02.2008)
ce penalizari fiscale sunt de asteptat(sau cum se afla) ca nu s-a depus la tip documentatia ptr. platitor tva
multumesc anticipat
in 11.2007 firma a depasit limita ptr. neplata tva
in 01.2008 s-a inscris ca platitor tva (incepand cu 02.2008)
ce penalizari fiscale sunt de asteptat(sau cum se afla) ca nu s-a depus la tip documentatia ptr. platitor tva
multumesc anticipat

aleka210
am si eu nevoie urgenta de fisa postului pentru spalator auto si maestru instructor daca ma puteti ajuta pana luni adresa mea de email este aleka210@yahoo.com va multumesc din suflet pentru ajutor

papi55
Buna, sunt membru nou si vreau sa va pun o intrebare ...cine etse angajat cu 2 ore cu contract de munca poate opta pentru pensia privata?.. ma rog, acum poate doar da-l distribuie la un fond oarecare

aluniza
Buna ziua !
Ma puteti ajuta cu fisa postuirlor pentru :
agent de paza
controlori numerici
Ma puteti ajuta cu fisa postuirlor pentru :
agent de paza
controlori numerici

diana81_mc2004
buna ,
sa ma ajute si pe mine cineva cu fisa postului pentru director tehnic
sa ma ajute si pe mine cineva cu fisa postului pentru director tehnic

tuity →
va rog dati-mi si mie toate lucrarile aferente stagiului pt expert contabil.Am nevoie de ele urgent.va multumesc!.Adresa de mail este sibometrans@yahoo.com

tuity
va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie toate lucrarile aferente stagiului pt expert contabil.imi trebuie urgent

marook
Bine v-am gasit.
Poti sa prestezi activitatea de consultanta juridica si consultanta in domeniul achizitiilor publice ca si PFA?
Poti sa prestezi activitatea de consultanta juridica si consultanta in domeniul achizitiilor publice ca si PFA?

Av. Bogdan Curelea
Buna ziua!
Cred ca sunt cel mai proaspat membru. Dar pentru ca in munca unui jurist, ajutorul unui contabil este esential si reciproc, sper sa ne indrumam si lamurim reciproc.
Cred ca sunt cel mai proaspat membru. Dar pentru ca in munca unui jurist, ajutorul unui contabil este esential si reciproc, sper sa ne indrumam si lamurim reciproc.