Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 53

Salt la continut

Community Status Updates

constructinternational's Photo

constructinternational

lipsa despre care vorbesti pt mine are 2 sensuri. primul poate fi furt. al doilea cum spui tu perisabilitati, care trebuie sa fie rezultatul manipularii, depozitarii? daca indeplinesti conditiile pt perisabilitati vezi CF impozit profit cheltuieli cu deductibilitate limitata si se face o constatare de catre administrator sau alta pers autorizata. daca ai furt trebuie sa constate politia si pe baza
Jan 22 2008 01:49 PM
danyanghel's Photo

danyanghel

cum inregistrez o factura de electrica cu minus?
Jan 21 2008 04:23 PM
unPFA's Photo

unPFA

Persoana de nota 10!!!
Jan 21 2008 01:38 PM
unPFA's Photo

unPFA

Super de treaba, super amabil. Mai rar gasesti asa! Felicitari!
Jan 21 2008 01:38 PM
biga12564's Photo
raluk@'s Photo

raluk@

Cine ma poate ajuta cu proceduri scrise pentru control intern,evidenta contabila?
Jan 17 2008 08:36 AM
alia_ro's Photo

alia_ro

adresa mea de mail este alia_ro_99@yahoo.com
Jan 13 2008 07:40 PM
alia_ro's Photo

alia_ro

buna seara, as dori sa intru in legatura cu dvs, puteti sa-mi lasati un mail sau ID de messenger? Multumesc
Jan 13 2008 07:39 PM
vhmm's Photo

vhmm

la multi ani!
Jan 12 2008 04:23 PM
vhmm's Photo

vhmm

mai multe detalii
Jan 12 2008 04:20 PM
pn_oana's Photo

pn_oana

buna, sunt noua pe acest forum si ma bucur ca pot discuta cu cine problema mea. Am un contract de sponsorizare in bani si nu stiu cum sa-l inregistrez. poate ma ajuta cineva.Ms.
Jan 12 2008 08:21 AM
mada_slb's Photo
mada_slb's Photo

mada_slb

poti sa imi dai te rog id-ul tau de mess sa iti pun o intrebare legata de unul din mesajele tale postate?
Jan 09 2008 11:33 PM
gheorghe05's Photo

gheorghe05

la multi ani
Jan 08 2008 08:39 PM
gheorghe05's Photo

gheorghe05

la multi ani
Jan 08 2008 08:39 PM
Cometa SQL