Community Status Updates

valene
eu am avut astfel:conta-8.84,fisc-7.32,drept-7.08,audut-7.20,eval-7.60,expert-9.44 si ...control 5.96 4sutimiiii!
am facut contestatie -astept.
cunosc insa pe cineva care anul trecut nu a revolvat nimic cu contestatia nici macar pt 5 sutimi.sa mai sper?
am facut contestatie -astept.
cunosc insa pe cineva care anul trecut nu a revolvat nimic cu contestatia nici macar pt 5 sutimi.sa mai sper?

Diana P2007
ajutor!!!
cine stie unde se incadreaza ca mijloc fix o centrala termica pe lemne + instalatia de incalzire.
multumesc!
cine stie unde se incadreaza ca mijloc fix o centrala termica pe lemne + instalatia de incalzire.
multumesc!

cristi_az
Incepan cu data de 1 august stiu ca s-a modificat calculul cas asigurat la salarii mai mari de 10000 ron aica se retine ca si la celelalte salarii 9.5%. Stie cineva numarul legii care modifica acest lucru?

kornelia
ma poate ajuta cineva cu monografie contabila pentru importuri si vanzari en-gross conserve?

feliciuta →
sal.sunt feli giurgiu( salonta). am vazut ca ai dat si tu examenul de expert contabil.cum a fost.

alina daniela
Am si eu o mare rugamminte, as avea nevoie de fisa postului ptr meseriile: muncitor necalificat, sudor, zidar, zugrav. le poate trimite cineva trimite pe adresa de email: office@advisory-delta.ro?urgent.multumesc!

valene
sunt noua dupa cum se vede si habar n-am cum sa comunic. mi-e teama sa nu gresesc si sa fiu certata.poate sa ma ajute cineva?

NadiaB
CO se calculeaza ca o medie a salariului tarifar+sporuri permanente+indemnizatii, aferente ultimelor 3 luni, nu-i asa?

ILIALI →
fol eu juniorsoft progr de conta si gest si am inebunit.sunt incompetenti din toate punctele de vedere.vreau sa renunt la ei,dar nu stiu ce progr sa iau.

ILIALI
fol eu juniorsoft si cred ca o sa inebunesc.la inceput sunt draguti dar apoi pana iti rezolva o probl o iei razna.import este ca nici ei nu stiu prea bine progr.vreau alt program dar nu stiu care este bun!ce imi recomandati???

jeni doria
stie cineva daca s-au afisat grilele de la examenul de acces la profesia de expert contabil studii superioare?