Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 58

Salt la continut

Community Status Updates

valene's Photo

valene

eu am avut astfel:conta-8.84,fisc-7.32,drept-7.08,audut-7.20,eval-7.60,expert-9.44 si ...control 5.96 4sutimiiii!
am facut contestatie -astept.
cunosc insa pe cineva care anul trecut nu a revolvat nimic cu contestatia nici macar pt 5 sutimi.sa mai sper?
Oct 02 2007 07:05 PM
violetaolteanug's Photo

violetaolteanug

e cineva care are rezultatele pentru vrancea?
Oct 01 2007 10:18 PM
Andreea G's Photo

Andreea G

tel ceccar buc 2300211 dar suna numai ocupat de dimineata
Oct 01 2007 03:45 PM
Diana P2007's Photo

Diana P2007

ajutor!!!
cine stie unde se incadreaza ca mijloc fix o centrala termica pe lemne + instalatia de incalzire.
multumesc!
Sep 28 2007 02:08 PM
Diana P2007's Photo

Diana P2007

ai carte, ai parte!
Sep 28 2007 02:06 PM
cristi_az's Photo

cristi_az

Incepan cu data de 1 august stiu ca s-a modificat calculul cas asigurat la salarii mai mari de 10000 ron aica se retine ca si la celelalte salarii 9.5%. Stie cineva numarul legii care modifica acest lucru?
Sep 27 2007 07:55 AM
kornelia's Photo

kornelia

ma poate ajuta cineva cu monografie contabila pentru importuri si vanzari en-gross conserve?
Sep 20 2007 08:29 PM
feliciuta's Photo

feliciuta

sal.sunt feli giurgiu( salonta). am vazut ca ai dat si tu examenul de expert contabil.cum a fost.
Sep 20 2007 01:24 PM
mirelatrita1's Photo

mirelatrita1

cum calculam impozitul pe profit
Sep 19 2007 11:44 AM
alina daniela's Photo

alina daniela

Am si eu o mare rugamminte, as avea nevoie de fisa postului ptr meseriile: muncitor necalificat, sudor, zidar, zugrav. le poate trimite cineva trimite pe adresa de email: office@advisory-delta.ro?urgent.multumesc!
Sep 17 2007 02:24 PM
valene's Photo

valene

sunt noua dupa cum se vede si habar n-am cum sa comunic. mi-e teama sa nu gresesc si sa fiu certata.poate sa ma ajute cineva?
Sep 13 2007 10:07 PM
NadiaB's Photo

NadiaB

CO se calculeaza ca o medie a salariului tarifar+sporuri permanente+indemnizatii, aferente ultimelor 3 luni, nu-i asa?
Sep 13 2007 10:45 AM
ILIALI's Photo

ILIALI

fol eu juniorsoft progr de conta si gest si am inebunit.sunt incompetenti din toate punctele de vedere.vreau sa renunt la ei,dar nu stiu ce progr sa iau.
Sep 11 2007 09:18 AM
ILIALI's Photo

ILIALI

fol eu juniorsoft si cred ca o sa inebunesc.la inceput sunt draguti dar apoi pana iti rezolva o probl o iei razna.import este ca nici ei nu stiu prea bine progr.vreau alt program dar nu stiu care este bun!ce imi recomandati???
Sep 11 2007 08:54 AM
jeni doria's Photo

jeni doria

stie cineva daca s-au afisat grilele de la examenul de acces la profesia de expert contabil studii superioare?
Sep 09 2007 09:16 PM
Cometa SQL