Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 56

Salt la continut

Community Status Updates

krysty's Photo

krysty

vreau sa vand un mij.fix complet amortizat( de la soc.la pers.fizica)-masina,exista o valoare minima la care trebuie s-o vand?adica pot s-o vand si la 10% din valoarea de intrare?sunt la inceput.help please
Nov 13 2007 12:48 PM
Miruchi's Photo

Miruchi

adevarul e cea mai buna minciuna.
Nov 09 2007 08:11 AM
corinati's Photo

corinati

as vrea si eu grilele de la examen consultanti fiscali pe adresa corina.tisan@email.ro
multumesc mult!
Nov 06 2007 08:48 AM
jeni doria's Photo

jeni doria

trebuie sa fac un bilant la o soc.cu profil agricol si nu-mi iese deloc,in bilantul anterior am vazut ca 711 este cu sold si pe D si pe C,stie cineva cum se face?
multumesc
Nov 03 2007 11:18 PM
jeni doria's Photo

jeni doria

si cu 331 ce facem ?la sf.fiecarei luni inreg.331=711 cu chelt.din luna si cand avem vanzare (venit)nu facem 711=331?
este asa de complicata productia asta.........
Nov 03 2007 11:14 PM
razva's Photo

razva

buna ziua,
am de intocmit un regulament de ordine interioara. Trebuie sa introduc obligativitatea angajatilor de a semna condica de prezenta?
Nov 02 2007 10:33 AM
BLI1969's Photo

BLI1969

Daca ai timp,te rog trimite-mi si mie grilele cu rezolvarile.
Adresa de e-mail este Bogoziek@yahoo.com.Multumesc anticipat .
Nov 01 2007 08:50 PM
anutza28's Photo

anutza28

Buna ziua,
As avea rugamintea catre toti de a-mi transmite o monografie contabila pentru o firma de constructii. Multumesc si astept cat mai urgent un raspuns
Oct 31 2007 11:57 AM
netia's Photo

netia

te-as ruga sa-mi dai si mie daca aigasit ceva in legatura cu termenul de folosire al ob.de inv. si eventual daca ai si un formular de scoatere din folosinta!
multumes!
Netia,
Oct 30 2007 02:57 PM
mangopaper34's Photo

mangopaper34

daca ma poate ajuta cineva cu grilele de subiecte si eventual raspunsurile pentru examenul de consultant fiscal din iunie 2004 .adresa mail idahodis@yahoo.com
Oct 27 2007 08:02 PM
adrianab's Photo

adrianab

buna, lucrez la o institutie publica si asi dori sa -mi spuneti cum se inregistreaza reparatii capiotale la cladiri.
Va multumesc
Oct 23 2007 08:25 PM
nicoletafin's Photo

nicoletafin

Vreau sa stiu daca are cineva subiectele date la examenul de diferenta de la CASS LA Expert contabil din data de 31 martie.Dau si eu examenul acum in 24.11.2007
Oct 23 2007 11:35 AM
elysapo's Photo

elysapo

lamureste-ma si pe mine cu timbru verde,te rog.cum se inregistreza la intrare si la cumparare.se aplica t.v.a.?
Oct 21 2007 12:47 PM
elysapo's Photo

elysapo

in ce cont se incadreza taxa timbru verde?pentru vanzare este corecta inregistrarea 4111=707,4427,446?
Oct 20 2007 09:16 PM
cis's Photo

cis

:)) sal , cine ma poate ajuta.caut varianta demo a winmentor
Oct 19 2007 10:23 AM
Cometa SQL