Community Status Updates

GYORGY
am si eu nevoie de fisa postului pentru femeie de serviciu( menajera) si ce a a unui sef de magazin...v\cine ma poate ajuta id-ul meu este:dyncageorgeta

ANITA_BUC
CE PARERE AVETI DESPRE REZULTATELE DE LA CONTESTATIILE LA EXPERTI CONTABILI SESIUNEA 08-09 SEPT.07?
AU FOST MULTE MANEVRE.TRAIASCA PILELE(SA TRAIASCA BINE)_
AU FOST MULTE MANEVRE.TRAIASCA PILELE(SA TRAIASCA BINE)_

marlen1976
se poate te rog sa-mi trimiti si mie documentatia pentru persoana fizica autorizata pe adresa marlen1976@yahoo.com

rodi2007
contabilitate bugetara. rog pe cei care au proceduri scrisepentru diferite activitati(facturi casa inventare etc.) sa mi le trimita pe mail: rodicamunteanu2006@yahoo.com multumesc.

marlen1976
daca te rog poti sa-mi trimiti si mie documentatia de infiintare persoana fizica autorizata

David1 →
Am folosit modelul Fisa postului vanzator. Multumesc frumos, a fost de mare ajutor.

valene →
buna gianina.te-am recunoscut.la examen anm fost in fata ta,ne-am intalnit si la afisarea rezultatelor.felicitari ti-am spus atunci cu speranta ca voi lua si eu.acum din tot sufletul te felicit,si-ti spun ca astept pana pe 10 oct pentru 4 sutimi la control.pa!

valene →
pt.domnul d:sunt in aceeasi situatie la control.se va rezolva oare la contestatie?